SK: Enorme Energiegolf op komst

Er is een Enorme Energiegolf op komst
door Sanat Kumara, via Jenny Schiltz

2016 06 10: Jenny Schultz SK - Enorme Energiegolf op komst10 juni 2016

De ene Energiegolf na de andere komt nu binnen op uw Planeet. U moet begrijpen dat deze Golven een geschenk zijn. Zij bevatten codes die uw DNA veranderen en u openstellen voor nieuwe en oneindige mogelijkheden. Wanneer u zich openstelt wordt de oude programmering vanzelf losgelaten. De meeste mensen zijn zich niet bewust van de veranderingen die plaatsvinden, en het kan nog vele jaren duren eer zij terugblikken en de enorme veranderingen zien welke zijn doorgevoerd.

Voor hen die zich bewust zijn van het proces: wij kijken naar u om anderen te helpen. Dit doet u niet door uw standpunt aan anderen op te dringen, maar door hen de ruimte te geven om dit proces door te maken. Dit bereikt u door gewoon in uw hart te blijven en door in te zien dat alles volmaakt verloopt.

Hoewel het belangrijk is dat u elkaar helpt, moet u ook opletten dat u hen niet voorschrijft hoe ze hun reis kunnen rechtzetten, want hun reis is niet scheef gelopen. Wanneer u de neiging heeft om iemand te beoordelen op zijn gewoonten, gedrag of zelfs ziekte, dan willen wij dat u zichzelf afvraagt of u volledig bekend bent met hun zielenplan en hun doelstelling. Wij begrijpen dat het moeilijk is om in te schatten waarom iemand juist dat pad, die ziekte, dat gedrag en die ervaringen zou kiezen.

Maar u moet inzien dat u allemaal – bewust of niet – hier bent om uw ziel te vervolmaken, om zoveel mogelijk alles te ervaren wat het leven in een dichte vorm u kan bieden. Sommigen van u hebben deze taak al eerder ervaren, hier op Aarde en op andere Planeten. Dat zijn de mensen die besloten hebben om de Aarde dit keer te betreden met extra uitdagingen. Vergelijk het met wanneer u gaat sporten met gewichten: als u altijd met dezelfde gewichten oefent, dan zal de toename en de opbouw van uw spieren stoppen. Daarom voegt u extra gewichten toe om steeds verder te komen.

Wellicht is dit de reden waarom sommigen van u gekozen hebben voor moeilijke levens, vol strijd en disharmonie. Is het niet gemakkelijk om uw trilling vast te houden, om uw Ware Zelf te kennen als u helemaal alleen bent? Toch is het pas wanneer u te maken krijgt met anderen en met de dagelijkse gang van zaken, dat u echt op de proef wordt gesteld.

Ieder van u heeft de obstakels uitgekozen die u wilde overwinnen, en die zijn voor iedereen verschillend en aanzienlijk. Daarom kunt u hun reis, hun pad niet vergelijken met die van een ander. Velen van u blijven trouw aan hun liefdevolle aard en willen hun medereiziger helpen. Dat is opmerkelijk en bewonderenswaardig, maar wij vragen u met aandrang om niet te oordelen over of een etiket te plakken op diegenen die vast lijken te zitten of die niet bereid lijken om veranderingen in hun eigen leven te maken. Dit zijn juist de mensen die het meest nood hebben aan mededogen en liefde.

Wij zeggen niet dat u uzelf moet opofferen voor elkaar. Wij vragen u enkel om mededogen en terughoudendheid te betonen, door in te zien dat u niet méér kunt doen dan uw ervaring, uw standpunt met elkaar te delen. Terwijl sommigen zullen luisteren en uw aanwijzingen zullen aanvaarden, zal voor anderen precies diezelfde boodschap van geen nut zijn omdat ieder van zijn eigen leven moet ervaren, bedacht door het Hoogste aspect van Zelf, om uw eigen specifieke zielendoelen te bereiken.

U kunt uzelf afvragen waarom dat juist nu zo belangrijk is. Dat komt omdat er een enorme Golf van Energie naar de Planeet komt in de komende dagen. Deze zal méér mensen naar 5D slingeren en nog méér mensen zullen gaan ontwaken. Dit zal onmiddellijk voelbaar zijn voor sommigen, anderen merken het pas over een paar weken.

Deze Golf zal voor velen ongemakkelijk zijn en hun hele leven veranderen. Sommigen zullen gehoor geven aan de innerlijke aandrang die steeds luider gaat klinken, sommigen zullen nog verder zinken in angst en ego, anderen zullen gewoon alles loslaten en de schoonheid van het proces gaan zien. Niets van dit alles is verkeerd en nogmaals, het is allemaal uitgedacht en opgezet door uw zielenbron. Velen zullen op zoek gaan naar hulp, leiding en steun. De keuze is aan u of u hen naar angst en oordeel leidt, of juist Liefde en aanvaarding biedt voor alles wat ze zijn; wetend dat alles in volmaakte orde is en dat iedereen precies datgene zal ervaren wat zij verlangd hebben.

Wij wachten in spanning en volgen het proces dat nu plaatsvindt op uw Planeet. Er is nu het begin van een momentum dat uiteindelijk elke man, elke vrouw en elk kind, elke plant en elk dier zal opslokken in zijn liefdevolle energie. U keert terug naar uw Thuis.

Sanat

Persoonlijk gesprek met Sanat Kumara

Ik: Waar is Thuis?
Sanat: Het ligt binnen in u, het is het deel van u dat heel en compleet is. Wanneer u samensmelt met uzelf zult u begrijpen dat het niet uitmaakt waar u heeft rondgedwaald.

Ik: Wat betekent het om ontwaakt te zijn? Is het dat je weet hebt van dit proces en de verschillende zichtbare en onzichtbare dimensies in deze wereld?
Sanat: Neen, het betekent gewoon in je hartcentrum blijven bij alles wat je doet, denkt en zegt. Dit gaat geleidelijk. Eerst zijn de mensen in staat om dit slechts een paar minuten vol te houden, daarna houden ze het steeds langer vol totdat het een tweede natuur is geworden en het juist onnatuurlijk voelt als ze niet in die plek zijn.

Ik: Betekent dit, dat we nooit boos worden?
Sanat: Natuurlijk niet. Het hebben van emoties behoort bij het mens-zijn en de ervaring waar u om heeft gevraagd. Wat het wel betekent is, dat u niet opzettelijk iemand schade zult berokken en dat u het goede kunt zien in iedereen, ook al is het maar op hun zielenniveau. U zult kunnen begrijpen dat ze allemaal de rol spelen die bedacht werd om hen de ervaring en de groei te brengen die zij nodig hebben.

Ik: Ik sprak een vriendin en zij kent een 12-jarig kind dat visioenen heeft. Dit kind vertelde haar dat ze zag hoe haar kuststadje geraakt werd door een tsunami. Toen ik hierover mijn Hoger Zelf raadpleegde, kreeg ik te horen dat de golf die het kind ziet een Energiegolf is die alles zou overspoelen, zoals een tsunami dat doet. Daardoor moest ik denken aan een droom die ik had in 2012 waarin New York geraakt werd door een tsunami, en ik was bezig met mensen uit het water te trekken. Heel lange tijd heb ik gevreesd dat een echte tsunami de oostkust zou vernietigen – en al die rampenfilms hielpen ook niet.
Sanat: Wat u zag was de Energiegolf die ertoe heeft bijgedragen dat de eerste golf ontwaakte. U was de mensen aan het helpen, net zoals u hen ook nu helpt bij het omgaan met de Energieën. Wat het kind ziet is de instromende grote Energiegolf die degenen die ontwaakt zijn verder opstuwt en de anderen ertoe aanzet om zich tot Zelf te wenden. Vaak is het de letterlijke interpretatie van berichten, die leidt tot angst. Deze en alle berichten die worden doorgegeven moeten worden getoetst aan het hart, en ze moeten worden rechtgezet of afgewezen indien ze angst opwekken.

Ik: Toch gebeuren er natuurrampen.
Sanat: Ja, dat klopt, en elk daarvan is volgens afspraak met alle betrokken zielen. Hoewel mededogen belangrijk is, mag u niet het gevoel hebben dat dit de mensen wordt ‘aangedaan’.

Ik: Oké, dat snap ik. Er is een groter plaatje dat ik niet kan zien, er is een plan en een doel.
Sanat: Ja, en dat plan heeft u zelf ontworpen.

Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden u helpen zoals ze mij hebben geholpen.
Ik stuur u en mijzelf al de Liefde die we aankunnen.
Jenny

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

43 comments

  • Fijn dat je het zo ervaart, Corry! Er volgt op korte termijn nog een bericht over de energieën die ons nu (gaan) bereiken.
   Het zijn prachtige tijden voor ons, Lichtwerkers!
   Liefs,
   Veerle

  • Wanneer je in je hartje woont word je niet meer boos omdat je meteen de binnenkant van de persoon voelt en je weet dat hij/zij een stukje van jezelf is,
   je wordt ook niet meer verdrietig want je leeft in de 4de dimensie en daar is geen tijd alleen onvoorwaardelijke liefde voor elk levend wezen…alle negatieve gevoelens worden meteen omgezet in pure liefde…dit is mijn ervaring, kusje voor allen

 1. Hier hebben we lang op zitten wachten. Het licht zal zegevieren het duister wat nu aan het bewind is zal lanzaam oplossen. De wereld order, Illuminati en Cabal, zal ook verdwijnen, kan niet snel genoeg gebeuren.

  • Dat is net het mooie van dit soort berichten,Liliane: ze zijn voor iedereen toegankelijk, elk op zijn/haar eigen niveau en zo zijn ze dienstbaar aan de hele mensheid!
   Liefs,
   Veerle

 2. Het bericht is mooi en dat het overweldigend is voel ik in mijn lijf. Soms een zwaar gevoel dat dan ineens weer verdwijnt. Druk op mijn rechte oog …twee dagen later aangezichtspijn aan de linker kant. Vandaag een druk op mijn linker oor. Het kan natuurlijk ook zijn dat dit er niets mee te maken heeft.

  • Ik ben geen arts, Natascha, dus ik kan en mag je geen advies geven. Als de klachten aanhouden of verergeren kun je toch het best even contact opnemen met een arts of therapeut. Vanuit mijn positie als Lichtwerker denk ik wèl dat dit Ascentiesymptomen kunnen zijn. Maar nogmaals: als je het niet vertrouwt moet je echt deskundige hulp inroepen. Sterkte en hopelijk gaat het allemaal snel voorbij!
   Liefs,
   Veerle

   • Moh ikben 2d geleden gaan slapen met mijn boven mijn rechteroog en nu heb ik n beetje pijn boven mijn ‘inkeroog. Sinds vorige week heb ik ook een beter gevoel (ondertussen wel week 5,5 van SSRI, maar t past ookwel hier in) ik wil mildheid en mijn duisternis meepakken naar het licht

    • hallo Evelien, ik hoop dat ook voor jou die vervelende pijnen snel mogen ophouden!
     Ik begrijp alleen niet goed wat je bedoeld in je laatste zin – je wilt je ‘duisternis meepakken naar het Licht’?
     Zelfs als het zou kunnen en mogen, dan nog zou die daar niet lang kunnen bestaan, hoor! Maar het is de bedoeling om alle duisternis achter ons te laten, om naar het Licht te kunnen gaan …
     Liefs,
     Veerle

 3. Geweldig om te lezen, en het geeft me weer meer vertrouwen !n alles wat er momenteel b!j me gebeurd! De grote verandering !s echt voelbaar….

  • En dan lezen we in de berichten dat dit nog maar het begin is! In de berichten die de komende dagen op de website gaan komen, staat hierover nog verdere info/toelichting vanuit diverse bronnen en benadering. Zo trachten we de info zo breed mogelijk te houden.
   Liefs,
   Veerle

 4. wat mooi om dit te lezen er gebeurt bij mij heel veel van kippevel tot tintelende handen en voeten ook droom ik heel vaak dat mij nouders die niet meer leven mij boodschappen door geven,ook droom ik vaaak dat ik de weg naar huis niet meer kan vinden kunt u mij uitleggen wat er bij mij gaande is ,ben ik zoekende of ben ik de weg naar thuis aan het zoeken

   • Voor sommige mensen kan deze tijd toch zwaar of moeilijk zijn. Gelukkig kunnen we moed en kracht putten uit de berichten en uit het contact met andere Lichtwerkers, die dezelfde weg volgen en begrijpen waar we doorheen gaan!
    Dapper volhouden is de boodschap …
    Liefs,
    Veerle

  • Alida, dat kippenvel en het tintelende gevoel kunnen wijzen op verschuivingen veranderingen in je energieniveau. Toch: als de klachten aanhouden of verergeren raad ik je aan om medisch advies in te winnen. Dat je ouders je boodschappen doorgeven (of zelfs dat je ze kunt zien/waarnemen) komt doordat zij zich aan de andere kant van de Sluier bevinden en die Sluier is nu héél dun aan het worden. Op sommige niveaus is hij zelfs al helemaal verdwenen. Het is dus niet zo dat ZIJ naar ons toe kunnen komen (dat konden ze altijd al) maar vooral dat WIJ langzaam opschuiven naar HUN wereld.
   Ik ben niet bekend met dromen verklaren, maar als ik op mijn gevoel afga dan denk ik dat je dromen vooral een afwerken zijn. We hebben zo lang de weg naar huis gezocht en niet kunnen vinden. Dat heeft toch zijn sporen achtergelaten en die moeten we nu opruimen. Want alleen al het feit dat je deze berichten leest en deze vragen stelt, zijn er het bewijs van dat je de weg naar huis zeker hebt gevonden!
   Liefs,
   Veerle

   • dank je wel veerle het is voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben om mijn doel te bereiken waarnaar ik op pad ben door steeds meer mijn hart te volgen en bij mezelf te blijven dank je wel leifs alida

 5. Dit is goed nieuws.en voelbaar ik slaap heel slecht.druk in mijn hoofd.warmte aanvallen.erg moe.ik als hsp heb er wel veel last van.maar onderga het maar
  Komt goed. Voor ons allemaal. Xxx

  • Als de klachten aanhouden of erger worden is het verstandig om deskundige hulp te zoeken, Diana.
   Maar inderdaad: voor hooggevoelige mensen zijn dit niet zulke fijne tijden.
   Vraag je wel hulp aan je Arcturisch Medisch Team?
   Zij kunnen je echt helpen om verlichting te vinden voor al die heftige symptomen. En ze staan altijd voor je klaar 😉

   Zeker weten dat het goed komt!
   Liefs,
   Veerle

 6. Wat voelt dit heerlijk om te lezen.
  Ik heb een pittige tijd gehad waarin ik door veel oude patronen ging die nu langzaam oplossen. Het voelt nog wat overweldigend om in mn centrum te blijven in alle situaties, maar ik begrijp nu dat ik heel veel uitdagingen op mn weg heb uitgenodigd omdat ik graag ‘problemen’ oplos! Dat maakt het wat overzichtelijker zodat ik kan gaan ontdekken welke kwaliteiten ik had weggestopt.
  Ik moet wel sterk zijn om zoveel donker aan te kunnen.
  Bedankt voor de steun van dit verhelderende bericht ?

  Liefs Lenie

  • Hoi Lenie,
   tja, met wat we nu weten wordt het soms wel duidelijk hoevéél hooi we op onze vork hebben willen nemen, hè. Maar dat hebben we zo beslist omdat we ons toen bewust waren van onze kracht en onze kwaliteiten. We hadden er alleen even wat minder rekening mee gehouden dat we ons daar aan deze kant van de Sluier niks van zouden herinneren. En dat we er dus helemaal opnieuw achter moesten komen HOE STERK we eigenlijk wel zijn! Gelukkig komt dat besef nu steeds sneller, met wat hulp van onze Vrienden van de Hemelse Schare! Met de berichten van de komende dagen (in de aanloop naar de Zonnewende op 20 juni) zal vast nog wel méér verhelderende info komen. We doen ons best om de vertalingen zo snel mogelijk op de website te brengen!
   Liefs,
   Veerle

 7. wat een mooie bevestigingen.
  Ik blijf vertrouwen dat de wereld weer een betere plek gaar worden voor iedereen.
  De energie is heftig soms, ook de energie die tegengas geeft, maar ben er van overtuigd dat het positieve uiteindelijk zal zegevieren.
  Dank je wel Veerle

 8. Het is inderdaad waar dat er nieuwe energie boost tot ons komt en dat er een transformatie aan de gang is…
  Wij zullen dan ook bewuster met ons bewustzijn bezig houden…
  Denken en handelen vanuit het Universum…
  Veel vanuit liefde die wij van thuis uit cq van binnenuit handteren en uitdragen…
  De ego zal ons niet meer beinvloeden, daar wij ons ervan bewust zijn dat wij meer vanuit liefde en compassie handelen…
  De basis van de 5d is dan ook Liefde, respect en harmonie…
  Als we dit overal in welke hoedanigheid en in verschillende opzichten handteren, dan zijn we op de goede weg om inderdaad eindelijk thuis te komen.
  Carpe diem.

 9. Het is een feest der herkenning. Heb niet altijd woorden paraat om het aan anderen uit te leggen. Wat mij betreft is de wereld al een hele mooie plek om te zijn, altijd geweest. Heb altijd de ruimte gevoeld om in de maatschappij mijn ding te doen., vitale en integere organisaties. Ik was meer een soort mol die aan de onderstroom bezig was. Toch voel ik nu een dankbaarheid boven drijven, omdat ik me realiseer dat mensen misschien niet echt snapten wat ik deed maar ik werd niet uitgekotst of weggestuurd. Nee na jaren hoor ik nu terug “eigen vertrouwde ik alleen jou” Jou woorden zijn prachtig maar ook het aan het denken zetten gaf een ander geschenk dank dank dank

  • Ja, Marianne, daar zijn we op gewezen, want we hadden het zelf niet gemerkt.
   Het is onlangs door meerdere bronnen weer aangereikt, vandaar de vergissing.
   Een rechtzetting (met goedmaker ;-)!) is in de maak en zal binnenkort worden uitgebracht.
   Liefs,
   Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.