In de naam van het Hart van Bron,
onder Genade,
bepaal ik nu dat alle mindere wegen gesloten worden,
alle ervaringen van tekorten of beperkingen voorgoed worden stopgezet
en dat ik uitsluitend naar mijn Hoogste Pad word geleid.
Ik eis nu mijn Zegeningen en Verantwoordelijkheden op,
als Mens en Meester mede-Schepper
in het Goddelijk Plan voor het Nieuwe Gouden Tijdperk.
Ik beveel dat mijn Vermogende I AM Aanwezigheid het Roer volledig overneemt!
Het is Volbracht!
Het is Volbracht!
Het is Volbracht!

Saskia Waheina – fb/2016 07 28
foto: danielkordan

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen