RB: Openen van de Ascentie Portalen

RB: 2016 07 19 - 2Openen van de Ascentie Portalen

Het Openen van de Ascentie Portalen

Er zijn Ascentie Portalen tussen de Aarde en de parallelle 5D-Aarde. De Portalen openen zich en dit zal zorgen voor een toename van de hoeveelheid aan Goddelijk Licht dat doorheen de Aarde stroomt, om veel en veel feller te worden dan de Schaduwen die onze Lichtstroom doorheen het Auraveld van de Aarde hebben geblokkeerd.

Er zal een grootschalig ontwaken op gang komen, door het openen van deze Portalen. Dit zal de grootste uitbreiding van Bewustzijn zijn die ooit heeft plaatsgevonden op Planeet Aarde – en het zal leiden tot de volledige Planetaire Verschuiving.

Zij die leven in de Lichtsteden in Binnen-Aarde zullen in staat zijn om alle straling weg te nemen uit de oceanen, zodra zij eenmaal het teken krijgen om te gaan reizen tussen de twee regionen, nadat de Portalen volledig geopend zijn.

Romeo Baron 2016 05 20

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.