RB: Vooruitblik

RB: 2016 07 08 - VooruitblikVooruitblik naar de komende maanden

 

Juli tot oktober 2016 zijn de laatste vier maanden van het proces waarin de Ascentie-Portalen zich openen. Hierlangs kan het OORSPRONKELIJK CHRISTUS LICHT BEWUSTZIJN van de 12 Sterrenpoorten alles WEGHALEN wat niet in harmonische afstemming is met het oorspronkelijk Goddelijk plan voor Moeder Aarde.

ALLES wat heeft bestaan binnen de Oorspronkelijke Kosmische Schepping waarin de Aarde werd geboren zal worden overgebracht naar de Tijdlijn van de Nieuwe Aarde, waar het Bewustzijn even zuiver en volmaakt is als het was voordat de negatieve indringers kwamen binnenvallen. Zo zal het Koninkrijk van de Hemel terugkeren op Aarde.

Tegen het einde van 2016, nadat er twee Hoog Dimensionale Frequentiegolven van het Kosmisch Christus Licht Bewustzijn zijn ingestroomd in de Christusnetwerken van Moeder Aarde, zal het collectieve bewustzijn zozeer veranderd zijn dat de overheersers gewoonweg hun greep erop zullen verliezen.

Dit is het ogenblik waarop wij zullen worden bevrijd van ons geheugenverlies. Er zal een Enorme activatie van het Kosmisch Geheugen volgen voor vele duizenden mensen. Niet iedereen is hier voor persoonlijke- of planetaire Ascentie. Niet iedereen zal zijn Kosmisch Geheugen activeren – maar velen zullen dat wel. Dit is de tijd dat wij ons herinneren wie wij werkelijk zijn. We keren terug tot Goddelijk Heel zijn. Dit zal gebeuren in november 2016.

Romeo Baron/ FB 2016 07 08

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.