RB: Tijdlijn voor de Planetaire Verschuiving

rb-2016-09-16-tijdlijn-planetaire-verschuiving

Tijdlijn voor de Planetaire Verschuiving
door Romeo Baron

16 september 2016

* De Herfst Equinox van 2016 zal wéér een enorme versnelling mogelijk maken van de Ascentie-Energieën, om doorheen de Christus Netwerken van Moeder Aarde te razen. Daarna volgt de Winterzonnewende, de laatste STOOT van Kosmische Lichtenergie afkomstig van het Collectief Bewustzijn van de Elohim Hoeders, waartoe ook het Bondgenootschap van de Kosmos behoort. Wanneer die grootse explosie van Goddelijk Licht doorheen de Planeet stroomt, Zal Alles Veranderen!

* Deze herfst zal ons de eerste fase brengen van de Planetaire Verschuiving; het openen van de Ascentieportalen dat alle Sterrenportalen in werking zal zetten. Het openen van de Ascentieportalen zal worden voltooid, en daardoor zal het oorspronkelijke Christus Licht Bewustzijn alles kunnen WEGHALEN, wat niet in harmonische afstemming is met het oorspronkelijk Goddelijk Plan voor Moeder Aarde. Hierdoor zullen we echt overgaan naar de werkelijkheid van een Nieuwe Aarde.

* Het grote ontwaken begint tussen 22 september en 21 oktober. De grote Energiegolf zal de Waarheid vrijmaken en dit zal het einde inluiden van de valse wereld en de verouderde gang van zaken. Het zal het begin aangeven van de Nieuwe Aarde-werkelijkheid in het verenigde Bewustzijnsveld.

* In deze Ascentiecyclus zal de ziel zien hoe voorbije gebeurtenissen worden getransmuteerd naar de Frequentie van Voltooiing. Wij zullen alle eerdere ervaringen en emoties transmuteren naar de Hoogste Frequenties van Bron. Er zal een Enorme activatie zijn van Kosmisch Geheugen, voor vele duizenden mensen. Dit is de tijd waarin we ons herinneren wie wij werkelijk zijn. Onze Sterrenfamilies zullen ervoor zorgen dat ze aanwezig zijn bij onze Diploma-uitreiking, die zal plaatsvinden tegen het einde van 2016.

* Wanneer we het hebben over de ‘Terugkeer van de Christus’, dan betekent dit dat wij zullen terugkeren tot de trilling van God Bron; de Frequentie die in verband wordt gebracht met het Absoluut Goddelijke, het Christus Bewustzijn. Dit is waar we naar kunnen uitkijken in de herfst van 2016: de terugkeer van het Kosmisch Christus Bewustzijn.

* Het Kartel zal worden bekend gemaakt. De corrupte Farmaceutische bedrijven zullen worden bekend gemaakt. Alle corruptie zal worden bekend gemaakt. Alles! Dit zal zich doorzetten in de tweede helft van 2016. Daarna zal er een gloednieuwe Aarde gaan verschijnen, nadat de Waarheid ons heeft Bevrijd van de vele lagen aan leugens waarin wij hebben geleefd.

* Tegen het einde van 2016, nadat twee Hoog Dimensionale Frequentiegolven van het Kosmisch Christus Licht zijn ingestroomd in het Christus Netwerk van Moeder Aarde, zal het collectief bewustzijn dusdanig veranderd zijn, dat de overheersers gewoon hun greep zullen verliezen.

* Er zal een Moederschip gaan aankomen in het vierde kwartaal van 2016. Dit Schip – dat zo groot is als een stad – werd geschapen door de Elohim Hoeders, tezamen met de Galactische mensen uit de Kosmos. De mensen van Goede Wil zullen daar verblijven totdat de Aarde-veranderingen voltooid zijn. Wij bevinden ons in de LAATSTE FASE van dit proces, dat zijn afronding zal krijgen tegen het einde van 2016.

* De 5D-Frequentiesprong zal beginnen met de Herfstequinox, en we zullen volledig samengaan met het parallel lichaam van de 5D-Aarde – de Nieuwe Aarde – tegen de Winterzonnewende van 2016. We zullen ons afscheiden van 3D, en het zal lijken alsof de werkelijkheid niet meer helemaal ‘klopt’. Er zal het vreemde Gevoel zijn, dat we ergens anders heen zijn gegaan en de wereld zal stralender lijken.

* Er bestaan Ascentieportalen tussen de Aarde en de parallelle 5D-Aarde. Zij die wonen in de Steden van Licht in Binnen-Aarde zullen in staat zijn om alle straling weg te nemen uit de oceanen, zodra ze eenmaal het teken krijgen dat ze tussen die twee rijken mogen gaan werken, nadat de portalen volledig zijn geopend – tegen het einde van 2016.

* Tegen het einde van 2016 zal de Nieuwe Aarde volledig gevestigd zijn. Daarna zal het nog een paar jaren duren eer er de vele gemeenschappen op de Nieuwe Aarde vorm hebben gekregen. Er zal een nieuw sociaal systeem ontstaan en dat zal werken volgens de Universele Wet van Eén. Wij zullen Universele Rechten hebben en er zullen geen strikte wetten of regels zijn waar we naar moeten leven.

We bevinden ons in één van de meest opwindende ervaringen die u ooit zult meemaken. Voor diegenen onder ons die er klaar voor zijn, zal het meer lijken op een Enorm Wonder dat vóór ons verschijnt.

Alles zal op wonderbaarlijke wijze worden rechtgezet en hervormd. Het zal de meest Glorieuze, Harmonieuze, Goddelijke Toestroom van Werkelijkheden zijn, die wij ons ooit konden voorstellen.

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.