RB: Planetaire Samenvloeien

RB: 2016 06 17 - Planetaire Samenvloeien

Planetaire Samenvloeien in Eenheid door Ascentie is nabij!

Er zijn 4D-Frequenties naar de Aarde gekomen en die Energieën zullen een piek bereiken in de herfst van 2016. Deze Energieën zorgen voor het openen van ons hartchakra.

De Ascentie-Energieën werken activerend via al de leylijnen van de Aarde, waardoor een grotere, rechtstreekse communicatie met de Schepen kan gaan plaatsvinden vanuit het Bewustzijn van de Pleijaden, de Elohim, de Sirianen en alle anderen in het Bondgenootschap, wiens Bewustzijn zich in het Netwerk bevindt.

Als we het hebben over de ‘Tweede Komst van de Christus’, dan betekent dit dat we zullen terugkeren tot de trilling van God Bron, de Frequentie die in verband wordt gebracht met het Absoluut Goddelijke; het Christusbewustzijn. Daar kunnen we naar uitkijken in de herfst van 2016, de terugkeer van het Kosmisch Christusbewustzijn. Dit zal leiden tot een ontwaken en alles zal gaan veranderen. Dit is het bewustzijn van de 5D Zon Alcyone in de Pleijaden, die het organische, Levende Licht bevat van de lijn van het Engel-mensenras, zoals dat oorspronkelijk bestond in zijn Spirituele vorm.

Wat er gaat gebeuren in de herfst van 2016 zal een grote schok zijn voor diegenen die er niet op zijn voorbereid. Multidimensionale Wezens zullen even duidelijk waarneembaar zijn als het zonlicht. De mensen die niet zijn afgestemd op deze Nieuwe Wereld zullen denken dat ze spoken zien en dat ze dus gek worden. Zij die hun frequenties hoog genoeg hebben gebracht om deze eerste golf van Ascentie te ervaren, zullen samenvloeien met hun Spirituele Zelf, hun 5D parallele Lichaam van Christusenergie, en zij zullen in staat zijn om in de toekomst grootse dingen te doen, waaronder het onmiddellijk manifesteren, bi-locatie en zo meer.

Het Planetaire Samenvloeien in Eenheid door Ascentie is nabij!

~ Romeo Baron/fb 2016 06 17

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

  1. Het voelt zo fantastisch ,zolang zijn we ons aan’t voorbereiden en dan toch!!!!!
    Welkom aan het Nieuwe Leven !

    Laat het maar komen,WELKOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.