RB: De Nieuwe Aarde

RB: 2016 07 31 - De Nieuwe Aarde2

De Nieuwe Aarde

31 juli 2016

Nieuwe Aarde is de naam die onze Planeet krijgt nadat we zijn overgegaan naar 5D. Tegen het einde van 2016 zal de Nieuwe Aarde volledig gevestigd zijn, en het zal daarna nog een paar jaren duren om de vele gemeenschappen op de Nieuwe Aarde op te bouwen.

Nadat we zijn overgegaan naar de Nieuwe Aarde zullen we nog steeds dieren hebben en bossen, rivieren en meren, gras en vogels. Maar de Zon zal helderder zijn, al zal hij niet meer zo heet aanvoelen. Alles om ons heen zal méér kleuren hebben en alles zal er afgelijnd, fris en stralend uitzien. Er zullen niet veel mensen hier zijn, omdat velen ervoor zullen kiezen om naar hun oorspronkelijke thuiswereld terug te keren. De Nieuwe Aarde zal geen religies hebben en ook geen kerken. Er zullen geen politieke partijen zijn, geen wetgevers, bestuurders of leiders. Het nieuwe sociale systeem zal werken vanuit de Universele Wet van Eén.

Het meest belangrijke omtrent de Nieuwe Aarde is hoe de mensheid zal leven. Momenteel hebben wij op onze Planeet veel benadeelde groepen zoals daklozen en zieken, of mensen die geen huis kunnen betalen en niet voldoende te eten hebben. We hebben vele vormen van religie op de wereld en elk land heeft zijn eigen wetten en regels. We hebben slechte landen die graag mensen laten lijden en er zijn mensen die gruwelijke dingen doen met andere mensen en dieren. Dat gedrag en die daden zullen niet bestaan op de Nieuwe Aarde.

Alle gevestigde carrières die nu bestaan in sectoren zoals de regering, het leger/de politie, beroemdheden, tijdschriften, wettelijke/belasting-systemen, banken/financiën … en vele andere instellingen zullen in geen enkele vorm bestaan op de Nieuwe Aarde.

Wanneer we overgaan naar de Nieuwe Aarde zal iedereen gelijk behandeld worden. Het zal een wereld zijn van Liefde, Vrede en wederzijds respect. Iedereen zal vriendelijk en liefdevol zijn voor elkaar. Iedereen zal dezelfde levenskwaliteit hebben. Op de Nieuwe Aarde zal iedereen dezelfde luxe kennen en we zorgen allemaal voor het welzijn van elkaar. Iedereen zal gratis eten, kleding, onderdak en onderricht ontvangen. Iedereen zal overvloed kennen. Er zullen jobs zijn om bij te dragen aan de projecten van de Nieuwe Aarde, samenwerkend als één verenigde wereld, maar u zult zich niet langer moeten toeleggen op overleven en de strijd om te bestaan, omdat er geen geldsysteem zal zijn.

Op materieel niveau zult u zien dat op de Nieuwe Aarde de mensen veel tevredener zullen zijn met eenvoudige dingen. Ze zullen veel meer respect hebben voor de Aarde en gaan leven op een manier die meer in harmonie is met de natuur. In plaats van zich te voeden met materiële dingen zullen zij hun voldoening vinden in spiritueel ‘voedsel’. Zij zullen zich voldaan voelen door de relatie die ze hebben met zichzelf, met de natuur en met andere mensen.

Leven op de Nieuwe Aarde betekent dat ieder mens erbij zal horen en gelijk zal zijn, zonder enige competitie. In onze huidige wereld denken sommige mensen dat ze belangrijker zijn dan andere mensen en sommige mensen hebben méér bezittingen dan anderen. Alle levende wezens die op de Planeet verblijven zullen worden gerespecteerd. De Nieuwe Aarde zal werken als één grote, ééngemaakte wereld, hetgeen betekent dat u overal op de Planeet kunt wonen, zonder paspoorten of beperkingen.

Iedereen zal de Universele Beginselen volgen van Onvoorwaardelijke Liefde, Eénheid en ons geloof in de Schepper. De Schepper is de Energie van de Levenskracht die overal en in alles in het Universum aanwezig is. Ieder van ons zal verbonden zijn met de Schepper en dat is de reden waarom we zullen leven volgens de eenvoudige Wet van Liefde en Eénheid.

Onze Nieuwe Wereld zal veel meer ontspannen en vrij zijn van stress en u zult gezonder leven, hetgeen betekent dat u ook veel langer zult leven op de Nieuwe Aarde.

Romeo Baron

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.