RB: De laatste fase van dit proces

rb-2016-09-16-laatste-face-van-dit-proces2

De laatste fase van dit proces

Ik wil iedereen eraan herinneren dat er een enorm Moederschip zal aankomen, wanneer de dimensionale verschuivingen gaan plaatsvinden, dit najaar. Het eerste versnelde golfpatroon van Hoger Dimensionale Frequenties werd naar de Aarde gestuurd in 1983. Dit was de eerste Kosmische Energie, waarmee de verschuiving begon van het DNA en het Bewustzijn van de Aarde, om afgestemd te worden op de werkelijkheid van de Nieuwe Aarde.

Er werd gezegd dat dit de eerste stap was naar het weghalen van de Sluier, tegen 2017.

Het Moederschip – dat lijkt op een stad – werd geschapen door de Elohim Hoeders, met de hulp van de Galactische mensheden van de Kosmos. De mensen zullen daar verblijven totdat de Aardeveranderingen voltooid zijn.

We bevinden ons in de LAATSTE FASE van dit proces, dat afgerond zal zijn tegen het einde van 2016.

Romeo Baron

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.