RB: Het Laatste Eindspel!

Het Laatste Eindspel!

rb-2016-11-07-het-laatste-eindspelafb. Sam Ferrand

Het Laatste Eindspel Drama voltrekt zich. Wij zijn aan de laatste loodjes voordat in het Universum de dualiteit voorgoed tot een einde komt.

Wij zien het nu op dit ogenblik allemaal gebeuren. We zitten allemaal op de eerste rij voor het spektakel aller spektakels.

De Sluier wordt zo ver verwijderd, dat het Verenigde Veld van Bewustzijn het oude, kapotte systeem zal doen ineenstorten.

Er is een Goddelijk Plan voor de volledige Bevrijding van ons Zonnestelsel.
We staan op het punt om bevrijd te worden!
Zo zij het.

Romeo Baron – fb 17 oktober 2016

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiƫren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.