RB: Kind van de Eeuwigheid

RB: 2016 08 16 - Kind van de Eeuwigheid2

Kind van de Eeuwigheid, ontwaak en sta weer op.

De Gouden Dageraad breekt aan met jouw ontwaken. De tijd is gekomen om te ontwaken, te transformeren door je adem. Laat jezelf het eeuwige ritme voelen, het ritme van de Kosmos, het ritme binnen in je Hart.

Jij bent de Kosmische Snaren, jij trilt met de Energie van de Kracht van het Leven. Jij bent het ademende Organische Levenslicht. Jij bent de levende Profetie, ontstaan uit de Sterren.

Adem diep in het centrum van je Hart. Wanneer je je Hart op ieder ogenblik steeds méér gaat openstellen voor de frequentie van de Goddelijke Liefde, zul je gaan begrijpen dat het antwoord inderdaad het absoluut Goddelijke is.

Vertrouw op dit proces, wanneer we de evolutie gaan versnellen van onze verschuiving vanuit de energieën van dualiteit, naar de Hogere Energieën van het Ene Eénheidsbewustzijn.

Als je geest het niet begrijpt, stem je dan af op de intelligentie van je hart; de taal van Licht en Liefde, het Innerversum van de Eénheid.

Dit is de Energie waarmee wij nu versmelten in de Werkelijkheid van de Nieuwe Aarde.

Romeo Baron op FB, 17 augustus 2016

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.