RB: Het Planetaire BewustzijnsNetwerk

RB: 2016 05 30 - Planetaire BewustzijnsNetwerk

Het Planetaire BewustzijnsNetwerk

 

Wij worden geboren in een Familie van Licht. Voel de trilling binnen in u en zing mee in het verenigde veld van Bewustzijn. Straal uw licht zo helder, en verlicht wat er nog over is van het duister. Verbind uzelf met de Kristallen Diamantkern van Moeder Aarde en laat het Goddelijk Licht van de Oneindige Schepper door u heen stromen.

Onze tijd is gekomen om de Aarde te overstromen met Goddelijk Licht en om het Planetaire BewustzijnsNetwerk te voorzien van kracht. De sluiers lossen op en het vormloze krijgt vorm. Wanneer de sluiers verdwenen zijn, zullen wij een wereld zien van onvoorstelbare schoonheid.

Vul uw hart met Liefde, Vreugde en Vrede en stem u af op het verlangen van uw hart. Zet die verlangens van uw hart in beweging, droom zoals u nog nooit heeft gedroomd en sta uzelf toe om te vliegen.

Laat het Goddelijke het ‘Goddelijke’ herkennen. En wanneer de vonk binnen in u ontstoken wordt, dan zal die ook ontstoken worden in onze zaligheid. In een Nieuwe Wereld zonder angst, zonder oorlog, zonder hebzucht. Met de nieuwe Mensheid, die Vrede tot stand brengt met Liefde, Licht en Feestelijkheden.

In Harmonie, Goddelijke Liefde en EĆ©nheid.

Romeo Baron/fb 2016 05 30

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.