RB: Het Grote Ontwaken

RB: 2016 06 20 - Het Grote Ontwaken

Het Grote Ontwaken

19 juni 2016

Er zal een grote nieuwe Golf van Hoger Dimensionale Frequenties komen, die de Aarde zal bereiken omstreeks 20 juni. Die zal hier zijn voor diegenen die hun Trillingsfrequentie hebben verhoogd tot het Christusniveau.

De zomergolf zal klein zijn, en zal zich opbouwen tot de grote Golf die zal doorkomen in de herfst. We zullen een hele rustige zomer hebben, waarin we zullen kunnen werken op onze eigen voorbereiding op de afstemming in het ‘Christusenergie-5D’ parallel Lichaam voor de Nieuwe Aarde.

Deze zomer draait het dus om het integreren van de Hoog Dimensionale Frequenties, voordat de grote Golf gaat inslaan en het grote ontwaken begint, tussen 22 september en 21 oktober. De grote Golf zal de Waarheid doen losbarsten en dit zal chaos brengen in het oude paradigma. Toch is die chaos goed, omdat die het einde zal aanduiden van de valse wereld, verouderde gebruiken en het begin zal inluiden van de nieuwe Aarde Wereld in het verenigde bewustzijnsveld.

De herfst zal de eerste fase brengen van de Planetaire Verschuiving; het openen van de Ascentie Portalen waardoor alle Sterrenpoorten geactiveerd zullen worden. Dit zal ons pas echt overbrengen naar een Nieuwe Aarde Wereld. Wij zullen ons afscheiden van 3D en het zal niet lijken alsof de wereld echt goed is. Er zal een vreemd Gevoel zijn, dat we zijn overgegaan naar één of andere plek en de wereld zal helderder lijken.

Uiteindelijk zullen we een volledige ineenstorting zien van het huidige bestuurs/politiek- en monetair systeem. ‘Geld’ zal volkomen overbodig worden, omdat het niet langer meer van belang zal zijn op de Nieuwe Aarde Wereld. Nadat deze Ineenstorting overduidelijk is geworden zullen we worden aangesloten op het Groter Bewustzijn, en de nieuwe Foton Energie van de nieuwe Aarde zal dan naar voren komen. Niemand zal het gratis gebruik van de Foton Energie kunnen onderdrukken. Dit zal ons volledige bestaan veranderen tot de volledige Universele Kennis, waaronder ook Reizen en onmiddellijk Onderricht. De volkeren van Binnen-Aarde zullen technologie brengen die alle straling en onzuiverheden uit de oceaan zullen verwijderen. Er bestaat technologie die alles onmiddellijk reinigt.

We hebben bijna het tijdstip bereikt voor de meest opwindende gebeurtenis die u ooit heeft meegemaakt. Voor diegenen onder ons die er klaar voor zijn, zal het vooral een Enorm Wonder zijn dat zich voor onze ogen voltrekt. Het zal de meest wonderbaarlijke gebeurtenis ooit zijn. Iedereen zal verlost en omgevormd worden, op wonderbaarlijke wijze.

Dit alles zal gaan beginnen in september.

~ Romeo Baron

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen
* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

7 comments

 1. Ik hoop het zo, maar ben al te vaak teleurgesteld. We wachten af. Ik ben erg bang dat er tussen september en oktober wederom niks is gebeurd. Ik wil niet negatief zijn, maar ben wel voorzichtig.

  • hallo C,
   je reactie is begrijpelijk, zoveel Lichtwerkers voelen in meer of mindere mate de vermoeidheid en het blijven ‘geloven in wat komen gaat’ valt dan soms zwaar.
   Toch is het héél belangrijk om niet toe te geven aan die zwaarte, aan de twijfel, aan ‘bang zijn dat …’.
   Want precies al dat soort energieën zorgen ervoor dat de vooruitgang wordt tegengehouden!
   Wat we nu – naar mijn mening – het beste kunnen doen is ‘verwachtingsvol afwachten’: in het zekere weten dat alles wat ons beloofd is ook ècht onderweg is, ons toch niet vastpinnen op dagen of maanden.
   Ik heb mezelf al lang geleden voorgenomen dat ‘ik me openstel voor alles wat het Universum mij wil geven, op het juiste Kosmische tijdstip’.
   We wéten dat er voor ons gezorgd wordt, we wéten dat we beschermd en geholpen worden … maar we weten ook dat er nog steeds mensen op Aarde zijn die hun vrije wil gebruiken (bewust of onbewust) om de vooruitgang af te remmen.
   Laat ons er in elk geval voor zorgen dat wij daar niet bij behoren!

   Liefs,
   Veerle

   • Dank je wel! Dat had ik even nodig! Ik weet ook wel dat er wat staat te gebeuren. Maar oren herinneren mij er elke dag aan. Die ‘zoemen’ als een gek elke ochtend als ik wakker word. En ik hoor het eigenlijk de hele dag door. Ik word denk ik gewoon een beetje ongeduldig. Maar goed advies: ik ga hoopvol verwachten!

    • Lieve C,
     wat fijn dat ik een beetje heb kunnen helpen!
     En dat je ongeduldig wordt is helemaal niet erg hoor.
     Als je daardoor je aandacht nog méér gaat richten op alles wat positief is of gaat worden – dan helpt dat juist mee aan het tot stand brengen ervan!

     Liefs,
     Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.