RB: De fysieke cyclus loopt ten einde

De fysieke cyclus loopt ten einde

16 december 2016

De cyclus van scheiding loopt ten einde. Het leven zoals wij het kennen zal veranderen. Hoe zal alles veranderen? Er is een houdbaarheidsdatum voor wanneer de ‘fysieke cyclus’ zal transformeren tot de ééngemaakte ‘spirituele cyclus’. De cyclus van het fysieke loopt ten einde.

De tijd is gekomen, waarop wij zullen overgaan naar de ééngemaakte Spirituele Cyclus. De sluiers zullen helemaal worden weggenomen, vele mensen zullen volledig transformeren tot 5D-wezens en zich verbinden met hun gehele Multidimensionale Bewustzijn.

Er zullen op kleine schaal Sterrenschepen gaan landen, omstreeks de Winterzonnewende. Maar er zullen grootschalige landingen van de Hoeder-rassen gaan plaatsvinden, begin 2017.

Vele mensen zullen zich interdimensionaal gaan verplaatsen naar Tara, anderen zullen overgaan met Gaia en voorbij de 7de Dimensie reizen.

De Aarde zal samengaan met wat wij kennen als Binnen-Aarde of Agartha. Maar sommige mensen zullen overgaan naar Tara – het 5D parallel lichaam van de Aarde – en anderen zullen overgaan naar Gaia – het 6D parallel lichaam van de Aarde.

Dit hangt allemaal af van welk hun lichaamstype is en of zij volgens hun zielencontract bepaalde DNA-strengen hebben gebundeld in hun DNA-blauwdruk.

Romeo Baron

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.