RB: Frequentie Activatie

RB: 2016 08 25 - Frequentie Activatie4

Frequentie Activatie in de Nieuwe Aarde-realiteit

We zitten in het laatste aftellen van het aantal dagen dat ons nog rest, voordat Alles Begint te Veranderen. Enige tijd geleden heeft onze OverZiel Familie beschermende Zegels op onze DNA-blauwdruk geplaatst, tot het ogenblik waarop we echt klaar zullen zijn om toegang te krijgen tot ons hoogste DNA-potentieel.

De reden voor het plaatsen van die beschermende Zegels is de volgende: als de Zegels ontsloten worden, zijn wij feitelijk in staat om onmiddellijk dingen te manifesteren. Er is besloten dat wij klaar zouden zijn om te beginnen met het ontsluiten van de Zegels van ons DNA, in september 2016.

De reden dat we moesten wachten tot die tijd – wanneer er méér Licht dan duisternis zal zijn – is omdat de Hoeders wisten dat wij vreselijke dingen konden scheppen, als we de vrijheid kregen om vóór die tijd al te mogen manifesteren. Eerst moet er in ons bewustzijn nog iets anders gebeuren, voordat we dit Goddelijk Vermogen in handen krijgen. Ieder van ons moet volledig afgestemd zijn op Goddelijke Liefde – en het weghalen van de Cyclus van Oordelen is daartoe de eerste stap.

Wanneer de Zegels worden ontsloten zal dat een gevoel van vrijheid geven, omdat dan de cyclus van negatieve veroordeling wordt stopgezet in het denkend brein. Wanneer onze Hogere Trillingsfrequenties binnenin onze DNA-blauwdruk worden geactiveerd, keren wij terug tot de Goddelijke Staat van onmiddellijk te kunnen manifesteren.

Er zullen nog steeds heel wat mensen zijn die niet klaar zijn in september, en dat zijn degenen die het heel moeilijk zullen hebben om de Zegels van hun DNA-blauwdruk te ontsluiten. Zij die zich niet op dit gebeuren hebben voorbereid zullen een bijzondere vorm van vergiftiging ervaren, waardoor ze mogelijk zelfs in het ziekenhuis belanden. Zij zullen alles blijven scheppen wat zich nog in hun Cyclus van Oordelen bevindt. Wanneer een negatieve gedachte daarin ‘blijft hangen’, dan is dat bijzonder giftig. Het zal de mensen ziek en depressief maken en niet in staat om te functioneren.

Diegenen onder ons die de technologie van manifesteren begrijpen kunnen er gerust in zijn, dat enkel zij die uit de Cyclus van Oordelen van hun denkend brein zijn gestapt en zijn overgegaan naar het middenbrein of de Neutrale Staat, in staat zullen zijn om te manifesteren door het Hoger Brein.

Diegenen onder ons die klaar zijn voor dit Gebeuren zullen onze natuurlijke, Goddelijke manier van leven gaan ervaren, met onmiddellijke manifestatie vanuit de wereld van het Hoger Brein. Als dat eenmaal begint, zal het Glorieus zijn!

Met en in Harmonie, Goddelijke Liefde en Eénheid.

Romeo Baron
AscensionEnergies.com

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.