RB: Er wordt een Nieuwe Soort geboren

Er wordt een Nieuwe Soort geboren
door Romeo Baron, gastauteur bij www.In5D.com

RB: 2016 06 02 - 2Een Nieuwe Soort wordt geboren

2 juni 2016

Noot van de redacteur: In zijn droomstaat werd Romeo Baron opgenomen aan boord van een Moederschip en werd hem de reden verteld waarom hij aan boord was gebracht: om zich voor te bereiden op de aanstaande Aarde-veranderingen. Deze wezens vertelden dat de cyclus van de Duistere Tijden tot een einde ging komen, en dat de Planeet ‘doorheen een aantal veranderingen zou gaan die alles en iedereen zouden raken’. Vlak vóór deze Aarde-veranderingen zouden vele mensen aan boord van dergelijke Schepen worden gebracht en daar de keuze krijgen om na de reiniging terug te keren naar de Aarde of om weg te gaan van de Planeet, naar andere opdrachten met hun Sterrenfamilies.

De mensheid staat aan de vooravond van de grootste veranderingen binnen de Planetaire Ascentie-cyclus; een Wereld Metamorfose. De toekomstige mens bevindt zich in een metamorfose, zoals een rups die niet weet dat hij een vlinder zal worden.

Ascentie is het versmelten van Spirit en materie. Het is het proces waarbij ons fysiek-, emotioneel-, mentaal- en alle Spirituele lichamen samenkomen om een Volledig bewust wezen te vormen. Wij ondergaan het Lichtlichaam-experiment. Wij ontvangen Kosmische Energieën die de Frequentie van het Lichtlichaam verhogen, zodat het méér Etherische Energie kan bevatten.

Wij komen weer tot Volledig Bewustzijn. Dat is het besef van waarom wij hier zijn, wat we hier de komende tijd moeten doen en hoe onze vorige levens waren. Wij zullen de Universele Kennis binnen handbereik hebben – of liever gezegd binnen breinbereik – en we zullen bovenmenselijke vermogens hebben.

Als geascendeerde Galactisch-Engelen mensen zullen wij in staat zijn om te communiceren met alle bewuste levensvormen op de Sterren en daar voorbij. Wij zullen onze buitenaardse vermogens terugkrijgen, welke we vele levens geleden zijn kwijtgeraakt. Telepatie, teleportatie en interplanetair reizen zonder ruimtetuig zullen mogelijk zijn, door het gebruik van ons Lichtlichaam of Merkaba.

Sommige mensen zullen in staat zijn om weer eens een bezoek te brengen of terug te keren naar het Sterrenstelsel waar ze vroeger vandaan kwamen. Sommigen zullen helpen bij het weer bevolken van Mars, Venus en andere Planetaire Lichamen die opnieuw vorm zullen krijgen uit de foton-energieën. De meerderheid zal deel gaan uitmaken van de nieuwe Aarde-Projecten, waar ze verenigde gemeenschappen zullen gaan vormen. De Aarde zal opnieuw een modelplaneet worden; een vooraanstaand centrum van Kosmische gegevens, communicatie, conferenties en het hoofdkwartier van de Intergalactische Unie van de vele Sterrenstelsels om ons heen.

De mensheid zal op termijn gaan wonen in prachtige Kristallijnen Steden op de Nieuwe Aarde. Onze nieuwe beschaving zal weer zijn basis hebben in de Spirituele beginselen van Lemurië, die op hun beurt ontleend waren aan de ideeën van Sirius B. Ons lichaam zal nog steeds lijken op wat wij nu kennen, behalve dat ze een structuur zullen hebben op basis van Silicium, ze zullen etherisch zijn en met minder dichtheid. Wij zullen uiteindelijk onsterfelijke lichamen krijgen. Wanneer ons Lichtlichaam volledig gevormd is zullen we er voor altijd uitzien als 33 jaar, als we dat willen.

De cyclus van ‘beperkt zijn’ loopt ten einde. Er wordt een nieuwe soort geboren. Een soort die in vrede kan leven op de Aarde. Een soort die in harmonie alle energie en creativiteit wil delen, in een geest van samenwerking. Een soort die vrede kan overbrengen naar andere werelden en andere bestaansniveaus. Een Multidimensionaal Wezen, Bewust, Compleet en Vrij.

In5D Addendum
Gregg Prescott, M.S.
Editor

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.