RB: Equinox september

RB: 2016 08 02 - Equinox september

Equinox september

2 augustus 2016

De Equinox (inkomende vortex) zal beginnen op 22 september 2016. Dit zal zorgen voor een frequentie-sprong, nog dieper doorheen het 4D-toegangsportaal waardoor nog hoger trillende, Interstellaire Energieën van het oorspronkelijke Christus Licht Bewustzijn zullen kunnen doordringen in de etherische- en fysieke structuren van Moeder Aarde.

Het verankeren van deze hogere Ascentie-Energieën zal onze persoonlijke trillingen en ons energetisch veld nog verder verhogen, evenals dat van Moeder Aarde, voor de volledige verschuiving naar de Nieuwe Aarde. Dit zal ons in staat stellen om ons volledig open te stellen, om de nieuwe Energieën te bereiken en de etherische structuur van ons fysiek lichaam te verschuiven, hetgeen zal helpen bij het hervinden van het evenwicht en het proces van healing en activatie zal versnellen, niet enkel Moeder Aarde maar ook het onze.

De afstemming zal buitengewoon belangrijk zijn, omdat ons gehele Zonnestelsel naar buiten zwenkt om – binnen het ruimte-tijd continuüm – lange tijd doorheen Kosmische wolken te reizen, om rond de Grote Centrale Zon te draaien.

Binnen nu en twee maanden zal de opening van de Ascentie Portalen voltooid zijn, en dit zal het mogelijk maken dat het oorspronkelijke Christus Licht Bewustzijn alles kan VERWIJDEREN wat niet in harmonische afstemming is met het oorspronkelijk Goddelijk Plan voor Moeder Aarde. De negatieve heersers van onze Planeet kunnen hier slechts tot op dat ogenblik hun vuile zaakjes verderzetten. Daarna maakt het Goddelijk Plan hun leven – en hun voortbestaan – volledig onmogelijk.

Het krachtige openen van de Ascentie Portalen zal de Planeet en al het leven transformeren tot een hoger trillende staat van ‘zijn’ … het zal ons steeds dichter brengen bij de Kosmische Lichamen van Licht die wij waarlijk zijn. Met het openen van deze Portalen, wordt de activatie voltooid van de Multi-Dimensionale Blauwdruk van Moeder Aarde en van ons.

Het volledige openen van deze Ascentie Portalen zal alle Vloten van Sterrenschepen van het Bondgenootschap in staat stellen om door Moeder Aarde heen te reizen. Deze Sterrenschepen vanuit de gehele Kosmos zullen in staat zijn om interdimensionaal hierheen te reizen via de Sterrenpoorten, wanneer onze Planeet opnieuw een verbindingspunt wordt voor het harmonische Universum.

Wij zullen een nieuwe mensheid worden en voor het Universum weer de Hoeders worden … de meest liefdevolle, welwillende wezens die het Christus Licht Bewustzijn van het absoluut Goddelijke weerspiegelen.

Zo zij het.
In Harmonie, Goddelijke Liefde en Eénheid.
Romeo Baron

Deel dit aub overal! Dank u! (Laatste telepathisch planetair Ascentie bericht)

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.