PORTIA/KATHRYN: persoonlijk bericht

PORTIA/KATHRYN: persoonlijk bericht
17 april 2014

foto kathryn nieuwe foto2

Dit is Kathryn. U ziet Gabriella’s berichtje met de bijdrage van Lucifer (via mij). Dit vat samen wat er met ons gebeurd is vanuit haar standpunt.

Vanuit het mijne … ik voelde me terneergeslagen – om het zacht uit te drukken – dat onze inspanningen om te ascenderen niet lukten. Ik weet nog steeds niet wat nu precies het probleem was, maar ik zal het meedelen zodra ik er meer over verneem. Nog niemand is met de eerste golf geascendeerd.

Ik geloof dat die zielen, die verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen van het laatste portaal, heel hard werken om te scheppen wat nodig is. Misschien vernemen we meer details tijdens het gesprek met Zorra op zaterdag.

Blijf afgestemd en blijf uw trilling verhogen. Het zorgt voor wonderbaarlijke dingen in uw leven, ongeacht waar u vandaan komt of wie er bij u is. Wees niet ontmoedigd – alles zal zich ontvouwen op het Goddelijke tijdstip.

Wij zijn Eén en wij moeten samenwerken als Eén om de wereld te scheppen, die wij zeggen te willen.

Veel liefs,
Kathryn/Lady Portia

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.