Ik zeg ‘Namaste’ omdat ik hou van de betekenis ervan, niet omdat ik Hindoe ben.

Vele mensen hier denken dat ik een Christen ben. Zij denken dat ik spreek over Christelijke waarden, maar de waarheid is dat ik feitelijk spreek over menselijke waarden.

Ik kreeg de vraag of ik een Boedhist ben, enkel omdat ik Innerlijke Vrede heb gevonden. Vele van mijn vrienden zijn Heidenen en zij denken dat ik dat ook ben, omdat ik zeg dat in de Natuur zijn voor mij gelijk staat aan naar de kerk gaan.

Wil je weten wat ik echt ben?

Het is heel eenvoudig. Ik hoef geen etiket dat mij beschrijft.
Ik ben een deel van het Universum, bewust en gemanifesteerd.

Ik ben ONTWAAKT.
Paul Enso Hillman

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen