PCR: Dit is een zeer krachtig weekend!

Dit is een zeer krachtig weekend!

10 februari 2017

Er vindt dit weekend een krachtige synchronistische afstemming plaats aan de Hemel. Deze zal ons ALLEN de kans geven om enorm versterkte Lichtfrequenties toe te voegen aan wat het ook is dat we nastreven om mede te scheppen in ons eigen leven en in de levens van de Mensheid. Laat deze kans alstublieft niet aan u voorbijgaan.

Het begint vandaag (10 februari) en duurt het hele weekend. We zullen worden gezegend met de Sneeuwmaan, een Maansverduistering en de Nieuwjaarskomeet. Elk van die gebeurtenissen is zeer krachtig, maar dat ze alle drie vrijwel gelijktijdig voorkomen is van een ongekende grootsheid.

De Sneeuwmaan is de volle maan die in februari verschijnt. Dit is de maand waarin op het Noordelijk halfrond de meeste sneeuw valt. Sneeuw is één van de meest zuiverende substanties die het Elementale Rijk gebruikt om de wanscheppingen van de Mensheid te helpen wegwerken.

De Nieuwjaarskomeet zal langs de hemel bewegen op 11 februari 2017. Kometen brengen de ethers in beweging en ze verbreken de samenklontering van zware en negatieve gedachtevormen. In hun nasleep blijft een beweeglijk veld van ongemanifesteerd Goddelijk Potentieel achter, dat wij kunnen coderen met de nieuwe patronen en gedachtevormen die bekrachtigend werken.

De Maansverduistering die dit weekend plaatsvindt zal heel sterk de inwerking beïnvloeden van de Sneeuwmaan en de Nieuwjaarskomeet. De afstemming van de Zon, de Aarde en de Maan zal een Portaal openen doorheen de Zon, waardoor nog méér krachtige frequenties van 5D Kristallijnen Zonlicht over de Aarde kunnen spoelen.

De Hemelse Schare heeft ons een krachtige Lichtactiviteit gegeven, die ontworpen is om de patronen van Eeuwige Vrede en Gods Oneindige Overvloed aan te trekken in de fysieke wereld en de levens van de mensen. Dit is een verbazingwekkend krachtig Geschenk van Hierboven, dat iedereen tot voordeel zal dienen die zich in zijn/haar hart Geroepen voelt om eraan deel te nemen.

Hieronder staat een rechtstreekse Link naar de YouTube-video die ons doorheen het proces leidt van het Medescheppen van Eeuwige Vrede en Gods Oneindige Overvloed. (In het Engels)

Dit Licht zal intenser worden met elke ademteug die wij nemen, tot de Zonsverduistering die zal plaatsvinden op 26 februari 2017. De Zonsverduistering zal rechtevenredig het Licht doen toenemen dat wij hebben aanroepen vanaf de Maansverduistering op 10 februari. De Hemelse Schare heeft gezegd dat deze instroom van Licht de Ascentie van Planeet Aarde zal versnellen met een quantumsprong.

door Patricia Cota-Robles

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.