Over het ego

Glory … zo is het ego ook: het is verouderd, het heeft zijn doel gediend, het is aan vervanging toe. Vervang het door creativiteit en vreugde, door vindingrijkheid, intuïtie en gelukzaligheid!

Want u zult uzelf lichter voelen worden, vreugdevoller en gelukkiger met uzelf elke keer wanneer u in uzelf weer een spoor vindt – in uw brein, in uw lichaam waar u angst heeft gekoppeld aan een gedachte.

Kijk ernaar … ‘dit heb ik niet meer nodig’ leg het naast u neer en ga verder … dan zult u voelen hoe uw hart steeds lichter, vreugdevoller en meer zegevierend wordt.

~ Sananda, BTR: Leg uw ego af en neem uw Glorie op!
12 augustus 2015 – Dr. Kathryn E. May

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

One comment

 1. Dit is een reactie na het lezen van hoofdstuk 6 van de NIEUWE GESCHRIFTEN.

  DE WAARHEID

  KIND
  Toen ik jong was, stond de waarheid over God in de catechismus: God was rechtvaardig. Er waren drie uitgangen = 1. de hemel 2. de hel 3. het vagevuur. De katholieke kerk had van alle drie de sleutels. Wees bang. Biecht.

  JONGE VOLWASSEN MAN
  Wat de katholieke kerk aan mij leerde, leerde ikzelf aan de kinderen in de klas. ‘De bijbel is het woord van God’ Moeilijk! Adam en Eva hadden maar één levende zoon. Vanwaar komen die vele mensen ?

  Ik evolueer in mijn denken. Ik leer niet meer ‘je moet geloven wat de bijbel zegt’ maar ‘je moet geloven wat de bijbel wil zeggen’.

  VOLWASSEN MAN
  Ik ga naar Congo als onderwijzende missionaris om jongens op te leiden tot leerkracht. Natuurlijk onderwijs ik hen de katholieke leer maar die botst met hùn levenswijze.
  Ik denk en concludeer: ‘Als Jezus wat komen leren is, dan moet dat gelden voor àlle volken en àlle tijden. Anders is het geen waarheid.’

  Ik gooi heel veel katholieke ‘rommel’ over boord en voed mij met niet-katholieke boeken.

  OUDE MAN
  Ik lees nu al 9 jaar in ‘Een Cursus in wonderen’. Jezus is poëtisch en … moeilijk.
  Nu vind ik hem bij jullie. Hij is dichterbij gekomen en begrijpelijker geworden. IK DANK HEM.

  Johan Van der Borght

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.