NT: Oproep tot Ontwaken

2016 08 16: NT - Oproep tot Ontwaken

Oproep tot ontwaken
door St Germain, via Nancy Tate

16 augustus 2016

Ik ben hier vanmorgen om u nieuws te brengen, heet van de naald. Ik ben St Germain en ik wil u een resultaat vertellen dat is opgedoken, en dat enige vrijheid heeft gebracht in de interactie die er achter de schermen plaatsvindt, tussen hen die betrokken zijn bij het proces van het vrijgeven van de fondsen voor de wereld.

Terwijl ik dit zeg zie ik vóór mij de miljoenen fondsen, die wachten op de voortzetting om te worden verspreid via verschillende bronnen die hen zullen overdragen aan de mensen, op de diverse manieren die daarvoor gepland zijn. Wanneer dit in zijn geheel gaat plaatsvinden, dan zal ieder van u die betrokken is bij het ontvangen ervan, in staat zijn om de stappen te volgen die u de fondsen zullen brengen waarop u heeft gewacht. Tot die tijd raad ik u allen aan, om uw liefdevolle en positieve gedachten en gevoelens naar en in die hele toestand te sturen.

Nog iets wat ik u aanraad om in die tussentijd te doen, is dat u zou gaan inzien dat het eigenlijk niet zozeer een ‘tussentijd’ is, want elke stap die nu gepland staat en die op de planning staat om te worden ondernomen, is een deel van het gehele gebeuren. Het hangt allemaal samen en moet worden beschouwd als een voorbeeld van de Eénheid van alles wat de hele vormgeving omvat.

Wanneer u gaat inzien wat het betekent, is het verstandig dat u om u heen kijkt naar uw leven en de delen ervan ziet, die wellicht gebaseerd zijn op uw afwachten van de fondsen. Liggen die stappen stil of zijn ze in beweging om te bouwen aan een prachtig bestaan, dat een weergave zal zijn van hoe het is om te leven in het Licht en de Liefde die u bent?

Als u ziet en/of voelt dat er nog iets ontbreekt kijk dan om u heen, en zie wat u op dit ogenblik kunt doen om het nu meteen in een zuivere vorm te brengen. Dit zal uw leven gemakkelijker maken, het zal vrede en vreugde brengen en u laten leven in het heden, op een manier die een standvastige en vloeiende manier van ‘zijn’ zal brengen. Het zal het proces gemakkelijker maken om mee te stromen met de fondsen die worden voorbereid, voor de bevrijding van de levens van hen die op humanitaire wijze willen leven op deze Planeet.

Wanneer ik zeg ‘humanitair’ dan verwijs ik naar al de mensen op de Planeet, niet enkel al die anderen maar ook ieder van u. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw leven schitterend op orde is en dat u het aangenaam heeft. Dat zal u in staat stellen om de zuiverheid van de vrijheid ook uit te breiden naar anderen, met de middelen waarmee u hen kunt helpen in hun leven.

Het is van het allergrootste belang voor ieder van u om steeds te leven in Vreugde, Vrede en Liefde, want dit zijn de meest krachtige Energieën die er bestaan voor het scheppen van het Leven, dat dezelfde energie draagt als die van de Schepper.

Daarom mijn geliefden, Broeders en Zusters, ga samen met mij op het pad van Waarheid en zie hoe het uw levens beïnvloedt, zoals het het mijne heeft beïnvloed. IK BEN, en u bent ook! Wij zijn hier allemaal tezamen bij betrokken … en wat is het een heerlijke groep!

Hartelijk dank, lieve St Germain!
Veel liefs,
Nancy Tate

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.