NAN 1: Nieuw Galactisch Nieuwsblad

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 1

Vaste Columnisten: Moeder en Vader God, Sananda, Ashtar,
Gabriel en Arcturische Teamleider

Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Zondag 19 juli 2015
Aanmelden: GRATIS of door Donatie klik HIER

* * * * *

Nieuw Galactisch Nieuwsblad gaat van start op de Oppervlakte Aarde
Bericht van het Redactiekantoor, door AE Michael

editie 1

Van harte welkom bij de eerste editie van Het Nieuwsblad voor de Nieuwe Aarde, een gloednieuwe stap in het gezamenlijk scheppen. Wij hebben onze beminde channels gevraagd om u het nieuws te brengen zoals wij het zien, dus dit zal een andere vorm van berichtgeving zijn.

Wij zijn de Hemelse Schare: Moeder Vader God, Verheven Meesters en Aartsengelen, die van u houden en altijd alleen maar aanbieden wat het beste is voor IEDEREEN. Wij zullen u updates, nieuwsberichten en verhalen vanuit Galactische hoek brengen, die allemaal verband houden met de Ascentie van de Aarde – maar ook aanwijzingen voor een 5D-levensstijl.

Het doel van deze uitgave is niet enkel om u op de hoogte te houden van wat er gaande is binnen de verschillende aspecten van het Aarde Ascentie-Project, maar ook om onze Eenheid te versterken. Wij delen een belangrijke Opdracht: het herstellen van het Licht op Aarde, zodat zij – en iedereen op haar – kan ascenderen in vrijheid en glorie. Wij delen met u een onbreekbare band als familie, in dienstbaarheid en liefde.

Naast onze vaste columnisten (Moeder en Vader God, Sananda, Ashtar, AE Gabriel en Arcturische Teamleider) zullen in onze uitgaven ook vele andere interessante en boeiende gasten verschijnen: Verheven Meesters, de Raad van Licht, Engelen en Aartsengelen, leden van de Galactische Federatie, Agarthanen van Binnen-Aarde, Terra (Aarde), Galactische vertegenwoordigers van dit en andere sterrenstelsels, vertegenwoordigers van vele andere Rijken en nog veel meer. Vaak zullen wij ook teksten bijvoegen van andere channels en Lichtwerkers, om de harmonie en de éénheid te vergroten van onze gedeelde dienstbaarheid en doelen. Ik heb heel wat verrassingen in petto om u te informeren, te verbazen en blij te maken.

Onze gekoesterde channels Kathryn en Christine leven dusdanig, dat zij zonder enige aarzeling alles uitvoeren wat wij hen vragen. Tussen ons bestaat een nauwe band van volledig vertrouwen en begrip. Wij spreken en lachen de hele dag met elkaar. Onze channels zijn gedurende vele levens voorbereid en opgeleid voor hun nieuwe rol – net zoals u dat ook bent. Sneller dan u denkt zult u de kans hebben om rechtstreeks met ons te spreken. Dat is een dag waar wij verlangend naar uitkijken – en die dag zal komen met een enorme Zege!

Ik heb al vaak gezegd dat alle communicatie bedoeld is voor Eenheid. Dit is onze wens en de onontkoombaarheid die wij delen.

Glorie aan onze Moeder Vader God, nu wij doorstomen naar deze volgende fase van Project Aarde: de volledige totstandkoming van de Nieuwe Aarde en het aanbreken van de Nieuwe Gouden Tijd.

Ik ben uw broeder,
Aartsengel Michael

Namaste, iedereen.

Gechanneld door Christine, New York, 19 juli 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.