NAN 46: Mandr’l: Opdracht Aarde, deel 2

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 46

Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar,
Gabriel en Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Woensdag 13 januari 2016
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

Andromedaanse Commander Mandr’l:
Onze langdurige opdracht op Aarde – Deel 2
door Commander Mandr’l

NAN 46: Aarde-Opdracht Mandr'l, deel 2 600x600Kathryn: Ik wil met u praten, Mandr’l, als u ons bericht wilt verderzetten. Uw eerste deel is heel dankbaar ontvangen en veel van wat u gezegd heeft, heeft een snaar geraakt bij de mensen. Welke verrassingen heeft u vandaag voor ons? 🙂

Wij verwelkomen u aan boord van ons prachtige Schip

Mandr’l: Ja, wij zijn heel blij met de reacties op ons eerste bericht. Ik heb beloofd om te vertellen hoe het eraan toe gaat op ons Schip. Ik denk dat het u een goed inzicht zal geven van wie wij zijn en waar wij van genieten. Wij zijn op de hoogte van uw vele bezoeken aan het Arcturische Moederschip en uw nauwe relatie met uw Arcturische vrienden, dus zal ik hun voorbeeld volgen en u bekend maken met ons Schip zoals zij u bekend hebben gemaakt met hun omgeving en hun typische levenswijze.

Kom dus met mij mee, u allen, dan zal ik u de beelden en beschrijvingen geven van hoe wij leven en wie wij zijn. Ontspan u gewoon en laat de beelden zich vormen in uw geest, terwijl ik ons prachtige Schip en zijn bewoners beschrijf.

Ons grote Moederschip is een bewust Wezen, u zou haar een partner kunnen noemen op onze avonturen doorheen tijd/ruimte, die ons uiteindelijk naar uw Planeet hebben gebracht. Ons Schip is heel groot volgens uw opvatting van hoe een ruimteschip moet zijn. Het heeft een diameter van ongeveer 3 000 mijlen (4828 km – V). Daarmee is het iets groter dan de oppervlakte van de Verenigde Staten. Uiteraard zouden wij nooit op uw Planeet kunnen landen met een dergelijk groot Schip, zonder grote schade aan te richten. Wij hebben verkenningsschepen die aangemeerd liggen in het Moederschip, voor excursies naar het oppervlak van de Planeet – telkens wanneer die gelegenheid zich voordoet – en dus zullen wij bij u kunnen landen wanneer de omstandigheden geschikt zijn.

Wij zijn momenteel ‘geparkeerd’ in uw Zonnestelsel, vlak voorbij uw Planeet Jupiter. Voor nu biedt dat een afdoende afscherming. Wij willen geen van uw astronomen ongerust maken door op gelijk welke manier te verschijnen als een dreiging, hoewel het soms moeilijk is om te voorzien welke dramatische en beangstigende scenario’s zij zich zullen voorstellen, mochten zij een glimp van ons opvangen. Wat wij voorlopig doen valt onder de noemer ‘verdekt houden’, behalve af en toe een glimp die wij toestaan gezien te worden door een voorbijgaande ruimtesonde-met-camera.

Het is jammer dat er slechts zo weinig echte informatie is toegestaan, ondanks de uitgebreide ervaring met ruimteonderzoek en experimenten die werden uitgevoerd door uw geheime ruimteprogramma’s die de Cabal betaalde. Uw wereldleiders zijn al heel lang zeer goed bekend met onze aanwezigheid en met het fenomeen dat – best wel grappig, eigenlijk – ‘UFO’ wordt genoemd. Binnenkort zal alles onthuld worden door wederzijdse instemming van de wereldleiders, die het geheim enkel hebben bewaard onder de dreiging van dood en verderf voor hun landen. Dat alles verandert. Onze verkenningsschepen zullen vele liefdevolle en onderlegde mentoren brengen, om te helpen bij het onthullen van de waarheid van uw geschiedenis, uw opmerkelijke ontdekkingen en het verhaal van uw aanhoudende onderdrukking.

Laat me u nu een idee geven van de atmosfeer aan boord van ons Moederschip. Er zijn vele niveaus binnen het grote Schip en die zijn als volgt verdeeld:

Het laagste niveau: waar de landingskades mee in verbinding staan en die toegang geven tot de twaalf grotere niveaus van woonruimte, navigatie, opslag en andere voorzieningen. Er zijn ook aanlegkades voor onze tien verkenningsschepen en opslagruimte voor lading. Op deze reis – aangezien we wisten dat we naar een 3D-Planeet zouden komen – hebben wij vele locale producten van verschillende van onze Andromedaanse Planeten voor u meegebracht, om als geschenk te bieden aan de mensen op Aarde.

Het tweede niveau omvat het grote dek waar mijn vluchtbemanning en ik gewoonlijk te vinden zijn wanneer we doorheen de Kosmos reizen. Momenteel zijn wij afgemeerd, dus er is weinig te doen behalve alles tiptop in orde en klaar te houden, voor wanneer de tijd aanbreekt waarop wij ons mogen onthullen en vertonen. Wij zullen niet dichter bij uw Planeet komen dan vlak vóór Mars, zoals uw wetenschappers het zullen zien. Wij zullen onze verkenningsschepen gebruiken om uw atmosfeer te betreden. Wij willen niemand bang maken die niet bekend is met een Schip van onze omvang. Wij zullen de zwaartekracht van uw Zonnestelsel niet uit evenwicht brengen, zoals een asteroïde of een kleine planeet dat zou kunnen.

Ons Schip lééft … en wij houden van Haar

Ons Schip is een levend Wezen, bewust en in staat om haar eigen energie-uitstoot te regelen. Wij hebben geen behoefte aan machines of brandstof of enige mechanische onderdelen zoals u die kent, aangezien Zij beweegt in overeenstemming met de intenties van haar Commander en de gezamenlijke instemming van al haar passagiers. Allen moeten in harmonie zijn met de opdracht en in vrede zijn met de groep, opdat het Schip haar reis kan verder zetten. Mocht het zo zijn dat er geen overeenkomst kan worden bereikt na bemiddeling van de Raden, dan moeten wij terugkeren om de tegenstanders terug te brengen naar hun thuisplaneet. Gelukkig is dit in het verleden slechts zelden voorgekomen en in de voorbije millennia niet één keer. Ons volk is één van hart en één van geest, wanneer het gaat om onze opdracht voor de Aarde.

Op het tweede niveau bevinden zich ook de eetzalen en de ontspanningsruimtes, waar de bemanning en hun gezinnen kunnen samenkomen en spelen in hun vrije tijd. Er zijn speelplaatsen doorheen het grote Schip, die als het ware dienst doen als ons dorpsplein, waar onze bewoners hun ‘buurtactiviteiten’ ontplooien met hun vrienden en familie. Ons voedsel wordt op aanvraag verzorgd door ‘replicators’, die alles kunnen maken wat maar besteld wordt. Al het voedsel is volmaakt voedzaam voor het fysieke-, emotionele- en spirituele lichaam van diegene die erom vraagt.

Wij kennen geen ziekten zoals u, tenzij wij tijdens onze reizen iets zouden oplopen wat voor ons giftig kan zijn. Wij hebben wel healingkamers en een grote healingafdeling die wij aanbieden aan anderen – en zoals de Arcturiërs bieden wij graag onze healende kennis aan wanneer iemand die daar behoefte aan heeft erom vraagt. Dit is één van de belangrijkste diensten die wij voorzien op ons grote Schip en wij gaan ervan uit dat die veelvuldig gebruikt zal worden tijdens ons bezoek aan het oppervlak van uw Planeet. De grootste healingafdelingen bevinden zich op het derde niveau, met nog meer kleinere, gespecialiseerde ‘ziekenboeg’-eenheden doorheen het Schip.

Ziet u, het Schip is niet strikt gescheiden door niveaus, behalve dan het natuurreservaat op het vierde niveau, waar de dieren en elementalen die zijn samengebracht van vele verschillende Planeten, hun eigen gebied hebben. Het beslaat een grote oppervlakte – bijna 2000 mijlen (3218 km – V) in doorsnee, bezaaid met meren, bossen, weiden en bergketens die wel wat lijken op uw kleinere bergketens langs de Oostkust van de Verenigde Staten. Dit biedt een aangename en onbezoedelde omgeving voor onze dierenvrienden en een prachtig recreatiegebied voor onze bewoners. Wandelen, zwemmen, picknicken en genieten van de natuur zijn een aantal van onze favoriete activiteiten, naast het bezoeken van de dieren. Velen van ons hebben een speciale band met de dieren, al houden wij geen ‘huisdieren’ zoals u dat doet.

Elk wezen leeft in respect en vrijheid

Wij bezitten geen dieren en wij zouden nooit onze vrienden opeten. Zij zwerven vrij doorheen het natuurgebied, waar de mensen de bezoekers zijn. Wij zetten daar geen gebouwen of woningen neer; dat zou een ondenkbare inbreuk zijn, hoewel onze jongeren er graag gaan uitrusten gedurende langere perioden, waarbij ze nauwe verwantschappen opbouwen met verschillende soorten. Het is echt een idyllische plek, vergelijkbaar met een aantal van uw meest verafgelegen nationale parken. De resterende gebieden op het vierde niveau zijn toegewezen aan onze uitgebreide en zorgvuldig onderhouden tuinen, waar wij duizenden varianten aan bloemen en eetbare planten telen. U zult gefascineerd zijn om de exotische soorten te zien, welke wij doorheen de hele Kosmos hebben verzameld. Alleen al dit niveau zou een leerling een leven lang kunnen bezighouden.

De meeste van onze andere afdelingen voor studie en onderwijs zijn samengebracht op het vijfde niveau, hoewel sommige wetenschappelijke afdelingen zoals astronomie en aanverwante opleidingen kunnen worden gevonden op het twaalfde – het hoogste – niveau, onder onze grote sterrenkoepel. Wij hebben ook grote afdelingen die u gymnasia zou kunnen noemen, klaslokalen met onze meest vooruitstrevende technologieën, bibliotheken en holo-dekken, waar onze leerlingen van alle leeftijden de geschiedenis kunnen beleven en andere Planeten en Sterren in het hele Multiversum kunnen ervaren.

Het bestuderen van de Aarde en haar geschiedenis is een intensieve onderneming geweest, gedurende ons verblijf hier in uw Zonnestelsel. Als gevolg daarvan zijn onze mensen veel meer bekend met het ware verhaal van uw Planeet dan u op het oppervlak heeft mogen leren. Het zal een heel belangrijk deel van onze bijdrage aan uw ontwaken zijn, wanneer miljoenen van onze inwoners naar de oppervlakte komen als mentoren, om u te helpen bij uw voorbereiding op Ascentie. Alles zal moeten worden voorbereid om vrij te komen van de programmering en valse onderrichten, die u heeft ondergaan gedurende duizenden jaren van Anunnaki-overheersing. Wij werken ook met een aantal van precies die krijgsheren en een paar van de Reptilians die hun volgelingen waren en die allen naar het Licht zijn gekomen, en er bijzonder op gebrand zijn om de schade te helpen herstellen die zij op Aarde hebben toegebracht.

Wij hebben meerdere ‘verdiepingen’ van ruime en comfortabele woningen waar de families samenkomen overeenkomstig hun gebruiken, en ontmoetingszalen die groot genoeg zijn om plaats te bieden aan onze volledige bevolking, die momenteel ongeveer 100 miljoen wezens omvat. Onze technologieën en onze telepathische vermogens maken het mogelijk dat wij tegelijk met al onze inwoners kunnen communiceren als dat nodig is – en wij genieten enorm van deze interactie. Wij gebruiken deze grote ruimten ook voor geplande evenementen zoals feesten en festivals voor onze eigen geschiedenis en culturele vieringen, zoals u bijvoorbeeld carnaval of 4 juli viert, of Oudejaarsavond. Wij beschikken over een aantal bijzonder getalenteerde party-planners en zij scheppen er grote vreugde in om feestelijkheden voor ons te organiseren. Ziet u, ons leven is nooit saai.

Hoewel sommigen van ons in de Hogere Dimensies kunnen leven als zuivere Lichtlichamen, hebben wij wanneer we samen zijn op het Schip toch de neiging om anderen tegemoet te komen door te verschijnen in een 5D-lichaam, gekleed in onze vliegkledij, zoals u het kunt noemen. Deze pakken zijn comfortabel, bieden ons bewegingsvrijheid en kunnen worden versierd met emblemen of vervaardigd in verschillende kleurencombinaties zodat onze planetaire herkomst of onze familiebanden, onze interesses of verantwoordelijkheden gemakkelijk te herkennen zijn – net zoals u ‘uniformen’ ontwerpt om uw persoonlijke activiteiten of de doelstelling van uw groep te tonen.

Wij zijn Ontspannen en Vreedzaam en wij werken samen

Wij hebben een niveau van vrede en samenwerking bereikt in onze gemeenschap en dat biedt ons grote vrijheid en veel plezier. Misdaad kennen wij niet en er is geen vorm van ‘armoede’ of tekort, aangezien al onze grote culturele- en fysieke rijkdommen gelijk verdeeld worden onder onze bewoners. Aangezien er geen strijd is om grondstoffen is er geen onrust of stress in onze levens. Dit betekent niet dat wij ons niet gedreven kunnen voelen of geen – wat u noemt – ambitie kennen. Ieder van ons streeft ernaar om uit te blinken in alle gebieden van ons leven, hetzij in onze persoonlijke relaties dan wel onze beroepsmatige ondernemingen. Wij nemen het leven serieus, zou u kunnen stellen … maar wij zouden nooit terneergeslagen of wanhopig kunnen zijn, omdat er zoveel is om voor te leven en omdat onze levens zo vervuld zijn van vreugde.

In tegenstelling tot uw levens achter de Sluier der Vergetelheid, staan wij in rechtstreeks en voortdurend contact met onze Scheppers en met onze Meesters en Engelen. Wij leven als het ware doorheen alle dimensies. Wij kunnen ‘afdalen’ naar lagere dimensies indien wij dat wensen – met enige voorbereiding en wat inspanning – en wij werken er altijd aan om ons hoogste niveau van dimensionale ervaring te bereiken. Zoals uw niveaus van onderwijs, zo streven wij altijd naar vooruitgang naar Hogere Dimensies, wanneer we dichter naar onze Schepper toegaan. Wij eren onze welwillende Meesters en Leraren, wij leren van hen en ervaren dit streven naar steeds Hogere Niveaus van ervaring als het meest vervullende en vanzelfsprekende levenspad wat er mogelijk is. Dit is wat Moeder en Vader God de ‘Ware Weg’ noemen.

Het zou voor mij bijna even moeilijk zijn om een volledig beeld te schetsen van onze manier van leven op het Schip, als het voor u zou zijn om het leven op Planeet Aarde in al zijn afwisseling te beschrijven. Ik hoop dat ik u een kleine glimp heb gegeven van onze manier van leven. Wij kijken verlangend uit naar de tijd waarop wij u, de mensheid van de Aarde, kunnen ontmoeten om dingen met u te delen, om kennis uit te wisselen en met u de innige vriendschappen te sluiten die wij ons in ons hart voorstellen.

Wij houden van u

Ziet u, wij houden van u, lieve Mensheid. Wij bewonderen uw grote moed en vastbeslotenheid, en wij staan in bewondering voor uw legendarische vermogen om lief te hebben, ongeacht de omstandigheden van buitenaf. Wij hebben uw strijd gezien en wij kennen uw ontembare koppigheid. U bent grote Lichtdragers en dappere krijgers, ondanks de intense programmering en de blindheid waaronder u heeft moeten zwoegen. De meesten van u blijven terugkeren naar de armen van Moeder en Vader, om uw ziel te healen en te hernieuwen, en vervolgens duikt u weer in de strijd, telkens weer incarnerend met de intentie om het Paradijs te scheppen op uw prachtige blauwe Planeet.

Wij staan hier in stille bewondering voor dit heldhaftige streven, en zoals de overige miljoenen schepen in uw Hemelen zijn ook wij hier om toe te kijken en met u feest te vieren wanneer u de trilling op uw Planeet verhoogt. U slaagt erin – tot onze verbazing en bewondering – tegen de enorme onwaarschijnlijkheden in. Natuurlijk heeft u de hulp van steeds grotere dispensaties die het voor Moeder en Vader en voor ons allemaal mogelijk maken om steeds méér steun te bieden. Het is werkelijk een opwindende onderneming, deze uitdaging die u zichzelf heeft gesteld – en wij staan klaar om u bij te springen zodra wij de veiligheidstoestemming krijgen van Moeder en Vader en het Ashtar Commando.

Wij zijn hier en wij staan tot uw dienst en tot de dienst van Moeder en Vader God en de grote Hemelse Schare. Wij zijn zo opgewonden dat wij nauwelijks ons enthousiasme en onze vreugde kunnen beteugelen voor de komende avonturen waar wij naar uitkijken om ons bij u te voegen op uw Planeet, om deel te nemen aan het historische- en monumentale gebeuren dat gaat plaatsvinden – de Ascentie van Moeder Terra, de ziel van uw planeet Gaia en alles en iedereen op Haar.

Als woordvoerder voor mijn grootse Schip en allen daar aanwezig, bied ik mijn groeten en mijn Liefde aan alle bewoners van de Aarde en met name aan u, Mensheid, als leiders en herders van uw prachtige Planeet.

Ik ben Mandr’l, Andromedaanse Commander, tot uw dienst.

Genoteerd door Dr. Kathryn E. May, 13 januari 2016
(helaas, de link naar het originele bericht werkt niet)

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.