NAN 21: Verhef u en straal

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 21


Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar,

Gabriel en Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Vrijdag 14 augustus 2015
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

Verhef u en Straal!
door Vader God

NAN 21: KM Verhef u en straal

Het is 2 uur in de ochtend hier bij Kathryn thuis en we hebben haar gewekt met Moeders huidige favoriete liedje ‘Rise and Shine …’ omdat we haar een belangrijk bericht willen geven, om aan u door te geven. Sananda heeft gisteren de aankondiging gedaan in ons Nieuwsblad over de Blauwe Gevleugelden, die leiding zullen geven aan uw team van de Galactische Federatie tijdens de volgende fase van de reis van de Aarde. Ik wil nog iets toevoegen aan dat verhaal, om u voor te bereiden op de verbazingwekkende gebeurtenissen in uw nabije toekomst.

Ziet u, er zal een plotse bewustzijnssprong nodig zijn voor iedereen op Aarde, om ineens alle vormen van vooroordeel te laten vallen welke gebaseerd zijn op fysieke verschijningsvormen, aangezien vele van uw liefdevolle beschermers er heel anders uitzien dan u. Ik zal eerst een korte beschrijving geven, zodat u kunt begrijpen dat – zonder dat u het weet – er vele verschillende soorten van wezens bestaan die hoge niveaus van beschaving en spirituele ontwikkeling hebben bereikt. Sommigen hebben in het verleden zelfs de Aarde bezocht om te helpen bij uw evolutie. De eerste reden voor deze blindheid is natuurlijk dat u leeft onder een dichte Sluier van Vergetelheid; de tweede reden heeft vooral te maken met het opzettelijk weglaten en verborgen houden ervan, onder de invloed van de duisteren die wij de Cabal hebben genoemd. Het behoorde bij het instellen van een krachtige militaire macht en onderwerping, om u ‘in het duister’ te houden over vriendelijke bondgenoten die zich vlak buiten uw zicht bevonden.

Het is nu tijd voor ieder van u die zich voorbereidt op uw Ascentie, om uw kennis te delen op de meest hartelijke manier die mogelijk is, om anderen te helpen bij het aanvaarden van de simpele waarheid die wij u hier geven. Natuurlijk is – zoals u het zegt – een beeld wel duizend woorden waard. Daarom heeft Sananda u aanwijzingen gegeven om nu overdag foto’s te maken van uw luchten, zodat u zoveel mogelijk beelden kunt maken van onze Galactische vloten, om ze zoveel mogelijk te delen. U weet uit ervaring dat hoe méér mensen met iets nieuws worden geconfronteerd, des te sneller ze het zullen aanvaarden. Net als bij de intrede van de gsm zult u zo gewend raken aan hun aanwezigheid, dat niemand het nog vreemd zal vinden om luchtschepen aan de hemel te zien.

Laat ons beginnen met u bekend te maken met de verschillende types van schepen die u kunt verwachten te gaan zien – en waar ze voor gebruikt worden. Er is een enorm groot Moederschip, gelegen vlak achter uw zon. U zult haar af en toe kunnen zien als een roze halve maan die achter de zon uit komt piepen. Zij doet dit zodat u haar kunt zien en foto’s kunt nemen voor anderen. U heeft gehoord dat ze Niburu wordt genoemd.

Niburu is zo groot als een planeet, maar is eigenlijk het Moederschip dat hierheen is gekomen uit het gebied van Andromeda, om hier bij u te zijn in deze historische tijd. Onze geliefde Sekhmet, de Moeder voor het oude Egyptische volk – en een belangrijk aspect van Moeder God – is de bevelvoerder van het schip en is nu al een grote hulp voor u, als Leraar en Mentor van de bewoners van de Aarde. Sommigen van u kennen haar fysieke vorm als Leeuwin/Sfinx. Zij is heel levendig en hartelijk en zal een onvoorstelbare hulp zijn voor u, tijdens uw opleidingen voor de Nieuwe Gouden Tijd op Aarde.

Natuurlijk zal Niburu op geen enkele wijze uw zonnestelsel verstoren. Zij heeft duizenden verkenningsschepen aan boord, die de wezens zullen overbrengen die staan te trappelen om u van dienst te zijn. Zij brengen geschenken om uw beschaving te verbeteren tot een leefbare en vreedzame maatschappij, zonder de behoefte aan de vernietigende technologieën die nu zulk een zware belasting vormen voor Terra en die uw lucht, land en water vernietigen. Zij zullen helpen bij de laatste opruiming van toxines in uw omgeving, en u zult verbaasd staan als u de heldere kleuren ziet en de opwindende frisheid van uw Paradijs Planeet voelt, na haar ‘Lente-schoonmaak’.

De Blauwe Gevleugelden komen ook met een groot Moederschip en vele extra verkenningsschepen. Zij zijn bijzonder waardige, mensachtige wezens met een hoge intelligentie en hun hoofd lijkt een beetje op dat van uw arend. Tezamen met vele Arcturische verkenners en ontelbare andere wezens van ver weg, cirkelen zij rond in uw luchten. Terwijl zij wachten op het teken om de Landingen te beginnen, vliegen zij soms over in formaties om u te vermaken, maar soms ook gewoon puur voor het plezier van het samen vliegen, zoals uw eigen piloten die zichzelf de ‘Blue Angels’ noemen dat ook doen. Er zijn nu schepen van meer dan 200 verafgelegen planeten die wachten om u te ontmoeten – en elke dag komen er daar nog bij.

De Lichtenergie van deze mooie wezens in uw luchten is belangrijk geweest bij het herstellen van het Christus Netwerk rondom uw planeet, dat vernietigd en vervangen werd door het duistere Matrixnetwerk van Annunaki-oorsprong. Een tijdlang hebben ze ook naast elkaar bestaan, toen u en onze Galactische Broeders en Zusters het Christus Netwerk versterkt hebben en gaandeweg het Matrixnetwerk hebben ontmanteld.

Nu de frequenties op uw planeet toenemen, zult u ook gaan merken dat u in staat bent om uw liefdevolle Hoger Dimensionale Meesters en Aartsengelen te zien op foto’s, terwijl ze om u heen staan op uw familiefoto’s. Zou dat niet leuk zijn? Wij willen dat u ‘bewijs’ krijgt van wat u zo graag wou zien en het zal ook veel gemakkelijker zijn om uw familie en vrienden te overtuigen van het bestaan van de Hemelse Schare, wanneer u de foto’s maakt terwijl ze erbij staan en hen dan ter plekke toont. Hiervoor zullen zij zich in eerste instantie tonen in menselijke vorm, om de nieuwkomers in de Galactische maatschappij niet af te schrikken. U bent blootgesteld geweest aan zoveel bangmakerij en negatieve berichten over ‘buitenaardsen’, dat we zachtjes moeten beginnen.

U, lieve Lichtwerkers, zult anderen gaan leren dat er geen ‘aliens/buitenaardsen’ zijn. Er zijn enkel groepen van bewuste wezens die op hun eigen planeet net zozeer thuis zijn als u dat bent op de uwe – en zij zullen uw geëerde gasten zijn. Zij zouden nooit zo onbeschoft zijn om u ‘aliens/buitenaardsen’ te noemen. Zij zien u als hun avontuurlijke en dappere, jongere broeders en zusters en zij zullen beschermend en liefdevol zijn voor u.

Ziet u, de Hemelse Schare is geen gelijkmatige groep van mensen in golvende gewaden. Onze kinderen zijn er in alle vormen, velen lijken op mensen maar er zijn opvallende verschillen. De Kumara’s bijvoorbeeld, waartoe ook uw geliefde Sananda en Sanat behoren. In hun Galactische vorm zijn zij heel groot, slank en gracieus, met een lange nek en gladde, bijna onbelijnde gezichten. Zij hebben geen behoefte aan een mond omdat ze telepathisch communiceren en zover zijn geëvolueerd dat zij hun voeding rechtstreeks uit het zonlicht halen – ze hebben niets anders nodig. Zij worden door mensen beschreven als gelijkend op de bidsprinkhaan, maar eigenlijk hebben onze Mede-scheppende kinderen – tijdens hun opleiding bij ons – dit nuttige insect, de bidsprinkhaan, geschapen ter ere van de Kumara’s.

Wij hebben u nu al een aantal jaren via ons channelers heel bewust verteld dat u wonderbaarlijke en wonderlijke dingen zou gaan ervaren in uw toekomst. Dit was om u voor te bereiden op de gebeurtenissen waarvan wij wisten dat ze zouden komen. Het is jammer dat ze zich niet zo snel konden ontvouwen als wij verwacht hadden, maar niettemin is het nog steeds waar: u zult opgewonden en verbaasd zijn bij de wonderbaarlijke geschenken die wij voor u in petto hebben. Wij bieden u deze berichten aan om u te laten wennen aan de enorme veranderingen, om het u gemakkelijker te maken om weg te komen uit de wijdverspreide onrust waarin u in het verleden heeft geleefd. Wij willen dat u kunt genieten van deze komende avonturen, zonder enige van de oude angsten en vooroordelen die u werden aangeleerd.

Bereid u dus voor op de verrassingen, geliefden. Luister naar uw hartslag en houd uzelf rustig en in vrede, terwijl u toch ook de opwinding ervaart op een nieuwe manier – volledig zonder de angst waaraan u zo gewend was. Vreugde jaagt uw hart niet op en doet uw adrenaline niet stijgen. Dat doet angst. Daarom hebben wij u zovele lessen gegeven om u te leren hoe u elk gevoel, elke gedachte en elke handeling kunt beheersen. Deze opleidingen hebben u erop voorbereid om Eerste Golvers te zijn, onze standvastige Fluitspelende Voorgangers voor de rest van de mensheid.

Sananda heeft de prachtige Regenboogbrug beschreven, waar u nu overheen huppelt en springt, op weg naar onze wachtende armen. Houd u dit beeld altijd voor ogen, geliefden. Wij zijn hier om u te omhullen in onze Liefde, telkens als u daarom vraagt. Het is ons opperste geluk om van u te houden en om op onze beurt te worden liefgehad. U heeft de cirkel voleindigd en keert nu terug naar Huis. Ziet u, het verhaal van de Verloren Zoon (en Dochter) werd voor u geschreven. Wij verheugen ons over uw terugkeer.

Ik ben uw Vader God. Moeder God en ik houden eindeloos veel van u.

Genoteerd door Dr. Kathryn E. May, New York, 14 augustus 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

One comment

  1. DANK, ZOVEEL DANK, VADER-MOEDER BRON, DE HEMELSE SCHARE voor zoveel bemoedigende en LIEFDEVOLLE BERICHTEN, ik verwacht u, in LIEFDE …

    Ik voel de warme LIEFDEGOLVEN TERWIJL IK LEES, dankbaar voor het mega werk van ons vertalend dream team, ik stuur je mijn LIEFDE !!!

    Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.