door Nicole Cody – 8 december

afb. http://www.cincinnatizoo.org

‘De echte strijders in deze wereld, zijn zij die de details zien van iemands ziel. Zij zien de transparantie achter de muur die mensen om zich heen bouwen. Zij staan in het strijdperk van het leven en stellen de transparantie van hun eigen hart bloot, zodat anderen hun dag kunnen eindigen met hoop. Zij zijn de gevoelige zielen, die begrijpen dat zij – alvorens ze een Licht konden zijn – eerst het branden moesten voelen.’
~ Shannon L. Alder

Prachtige vrienden, ik wou jullie vanmorgen gewoon een kort berichtje van hoop en geruststelling schrijven, omdat ik wéét dat velen van u zich voelen zoals ik. En deze voorbije maand heeft ons beslist een aantal klappen verkocht.

Nu we het einde naderen van 2016, hebben velen van ons zich volledig uitgeput gevoeld. Dat niet alleen, maar de gebruikelijke remedies werkten ook al niet. Meer slaap, een beter voedingspatroon, extra supplementen, cafeïne, yoga – alles waar we ons normaal gesproken weer mee op de been kregen en verder konden … niets daarvan heeft ons geholpen om weer te komen tot – en te blijven op – een punt waarop we ons energiek en levendig voelen.

Lieverds, dit ligt niet enkel aan u. En er is niets ernstig mis met u. Al voelt het misschien wel zo …

Er zijn nu een paar dingen gaande die hun invloed hebben op u:

1. Positieve ionen en veranderingen in de energie van de Planeet
Er is een grote verschuiving binnen de Aardkorst. Dit zorgt voor verschijnselen zoals aardbevingen en vulkanen die ontwaken, maar hierdoor komt ook een enorme hoeveelheid positieve ionen vrij in de atmosfeer. Positieve ionen beïnvloeden ons vermogen om te aarden, omdat zij de elektrische lading veranderen van de Aarde onder uw voeten – van negatief naar positief. Niet in staat zijn om te aarden is een ernstig probleem voor mensen die emotioneel en energetisch gevoelig zijn. Het zorgt ervoor dat wij niet in staat zijn om de energieën kwijt te raken, die wij oppikken van andere mensen of plaatsen.

Positieve ionen verergeren ook ontstekingen, verstoren slaappatronen, hinderen de werking van de hersenen, onderdrukken het immuunsysteem, leiden tot onrust en depressie, wekken enorme vermoeidheid op, lokken astma en ademhalingsmoeilijkheden uit en ze hinderen het spijsverteringsstelsel en de werking van hormonen. Positieve ionen hebben op iedereen een negatieve invloed, maar voor energetisch gevoelige mensen is het probleem vele malen groter.

afb: Tom Pfeiffer at Flickr

2. Grootschalige Energetische Opruiming
Velen van ons kwamen in dit leven om de patronen binnen onze stamboom te verbreken. De voorbije maanden van 2016 brengen ons de mogelijkheden om in onszelf – en binnen onze familie – patronen te verbreken, welke al generaties lang werden doorgegeven. Voorouderlijk healen, het healen van relaties, het healen van patronen binnen in ons – dit alles vergt enorm veel werk. Eerst moeten we ons bewust worden van de patronen. Dan moeten we de wil verzamelen om te veranderen. Vervolgens moeten we de verandering doorvoeren. Heel vaak vergt dat een enorme inspanning. Energetisch gezien kost dat héél veel.

Uiteraard is er om ons heen vaak veel weerstand wanneer we patronen verbreken. Omstandigheden en relaties kunnen gespannen en moeilijk worden. Het ontstaan van veel stress gooit nog een schepje extra op de toch al overbelaste empathische- of intuïtieve persoon.

afb: www.geneartology.com

3. Het beëindigen van oude cycli
Wij bevinden ons in de laatste restanten van dat oude energetische tijdperk dat begon vóór de geboorte van Christus, en dat aan zijn laatste fase begon in 2012. Dat tijdperk was er één van mannelijke energie, macht, autoriteit, dominantie en technologie. Het is heel vaak zo dat iets wat op zijn einde loopt, gaat schoppen en slaan en nog één keer van zich wil laten horen.

Gevoelige en intuïtieve zielen voelen die klappen veel harder dan de meeste mensen. Nu deze cyclus eindigt, laten we ook die onevenwichtige aspecten van onszelf gaan. Veel van het werk wordt gedaan terwijl we slapen. Veel werk vindt plaats in onze psyche en energetische velden. Maar we zijn ons er vrijwel voortdurend van bewust. We voelen alleen nog maar uitputting. En dat kan kloppen – omdat we allemaal héél hard werken om deze oude cyclus voorgoed af te sluiten. We komen hogerop. De verschuiving vindt plaats!

afb: www.requiemof.wordpress.com

4. Ruimte vrijhouden op Zielenniveau
Empathische, intuïtieve, hooggevoelige mensen, Lichtwerkers – ieder van ons die zich op een plek bevindt van een Hoger Bewustzijn en verbondenheid met de mensheid en de Planeet – elk van ons houdt ruimte vrij voor een meer positief ontvouwen van de evolutie van de Aarde.

Wij lijden, als wij het onrecht en de schadelijke cycli voelen. Wij houden dat visioen levend van een wereld die zachter is, rustiger, groener en meer geëvolueerd. Die vorm van ruimte vrijhouden is van levensbelang voor de bewuste groei van de mensheid. En het vergt heel véél energie.

afb: www.soulalchemy.com

Dus, mijn vrienden, als u zich tot op het bot uitgeput voelt, als u niet kunt begrijpen wat er mis is, als u denkt dat u de enige bent … vergeet het maar.

We sluiten het oude af. We baren het nieuwe.

Dat is véél werk.

Precies op een tijdstip waarop we niet kunnen aarden of geen energetische steun kunnen krijgen van de Aarde, waardoor we het beter zouden aankunnen.

Het zal voorbijgaan.

Totdat de energie van de Aarde weer in evenwicht is, zijn er een paar dingen die we kunnen doen om onszelf te helpen weer ge-aard te worden:

1. Drink water met ¼ tot ½ theelepel sodium bicarbonaat (baking soda, soda bicarbonaat, maagzout) en 1 theelepel citroensap of appelcider azijn – dit zal de statische elektriciteit in uw lichaam neutraliseren. Neem hiervan niet meer dan 2 dosissen per dag.
2. Neem een rode jaspis of een zwarte toermalijn – of beiden, als u die heeft – en hou ze vast of draag ze bij u.
3. Maak een netwerk van 4 stenen voor uw bed – gebruik hematiet, carneool of gelijk welke jaspis. Géén kwarts! Activeer met rood licht. Wil u weten hoe? Kijk hier (in het Engels): – How to Build a Crystal Grid
4. Wrijf Sesamolie op uw voetzolen.
5. Gebruik lavendelolie om uw hormonale stelsel tot rust te brengen – adem het in of wrijf het op uw voetzolen.

Blijf verder werken! Plan, overweeg, schrijf het op, mediteer, maak lange wandelingen, zorg goed voor uzelf en wees u bewust van uw eigen gedachten en gedrag.

Nu is de tijd voor het in werking stellen van deze laatste, grote veranderingen van de oude energieën. Nu is het tijd voor u om de wereld te veranderen – door eerst uzelf te veranderen.

Wees gezegend. U bent mij zo dierbaar.

Ik stuur de allergrootste liefde en knuffels uw richting uit,
Nicole

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen