NAN 9: Op Aarde zoals in de Hemel

Zoals gepubliceerd in NAN 9:

Uitspraak van de dag:

NAN 9 - Op Aarde zoals in de Hemel

Ziet u, ik kan niet scheppen in mijn eentje. De Moeder van Alles voldraagt onze Schepping. In haar Energetische Veld geeft zij het leven, omringd en beschermd door mij. Ik neem eraan deel vol bewondering en eerbied, overmand door tranen van dankbaarheid en vreugde, elke keer wanneer we een nieuwe schepping tot stand brengen – of dat nu een nieuw Universum is of een nieuwe ziel. U, onze geliefde kinderen, zijn werkelijk de vrucht van het samengaan van ons hart en ons brein. Tezamen zijn wij Liefde.

Nu begrijpt u toch, nietwaar Geliefden, hoe het komt dat wij in staat zijn om onvoorwaardelijk van u te houden, om te voelen wat u voelt, om alles te vergeven wat er met u gebeurt op die duistere en moeilijke planeet, die u bent gaan redden – uit Liefde voor ons en voor haar? U heeft zulk een heldhaftige taak op u genomen en u heeft die volbracht met vastberadenheid – ongeacht de afdwalingen in duisternis of afleidingen onderweg. Dit alles heeft u voorbereid op de taak die wij nu samen zullen voltooien, feestelijk en in vreugde.

~ Vader God – Uit het gechannelde bericht van 27 februari 2015: http://Vader/Bron: Op Aarde zoals in de Hemel

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.