NAN 62: Verleen bijstand

Zoals gepubliceerd in NAN 62:

Verleen indien mogelijk bijstand aan uw Broeders en Zusters
door Hilarion via Marlene Swetlishoff / Tsu-tana

NAN 62: MS - Verleen bijstand

foto: Turkse Derwishes

20-27 maart 2016

Hilarion:

Geliefden,

Wij van de Geascendeerde Rijken van Licht hebben het verzoek gekregen om een bericht te geven specifiek voor de mensen in Turkije, die vreselijke gruwelen hebben meegemaakt tijdens alles wat er gebeurd is in hun land, de voorbije 8 maanden. Vele zielen in Turkije zijn het Licht blijven uitdragen van een hoger visioen van Vrede, voor hun land en voor de wereld. Zij deden dit en doen dat nog steeds, met oprechte gebeden dat dit tot stand zou komen in hun dagelijks leven. Zij hebben er moeite mee om afzijdig te blijven van de angst en de boosheid die de harten van de mensen maar ook hun omgeving vervult, aangezien zij onvermijdelijk toch ook deel uitmaken van hun land.

Op dit ogenblik is de aandacht van de wereldmachten gericht op dit land. Er zijn bewegingen en tegenbewegingen die worden uitgespeeld in de politieke arena’s. Elke politicus zet stappen om te kunnen vasthouden aan zijn tanende macht, en dit wordt in Turkije duidelijk aangetoond door het verraden van hun eigen volk, terwijl deze machten trachten om hun autoriteit te herwinnen. Op de Hogere Niveaus zien wij het afbrokkelen en verval van de oude besturen, nu de systemen die zij hebben opgezet wegglijden in wanhoop en ontbinding – en dit heeft zijn weerslag op de wereld in de vorm van chaos en vernieling, als hopen puin en ruïnes.

Het is zo ontzettend moeilijk om de energieën van Liefde, hoop en vergeving vast te houden, wanneer er iets dergelijks plaatsvindt in je land en met je volk. Toch is dat precies wat er gevraagd wordt, van diegenen die hebben vastgehouden aan de ruimte voor een beter leven en een betere wereld voor iedereen. Hoe moeilijk uw levens op dit moment ook zijn, weet dat het vasthouden aan en volhouden van uw geloof in een Hogere Macht, een welwillende macht, op dit ogenblik het allerbelangrijkste is. Verleen indien mogelijk bijstand aan uw zusters en broeders en bid onophoudelijk voor een vreedzaam einde aan het aanhoudende geweld waar dit alles mee gepaard gaat. Uw gebeden zijn krachtig en vermogend en doen in deze tijden veel méér goed dan u kunt weten.

Er zijn veel oude energieën die nu bovenkomen in mensen en landen. Deze zijn karmisch van aard – niet alleen in Turkije – maar in elk land op de wereld. Voordat er een betere wereld naar voren kan komen, moeten de eeuwenoude haat en oordelen uit het verleden in evenwicht worden gebracht door de intentie van de bevolking, doordat zij Liefde, Vrede, Harmonie en Goedheid in hun hart bewaren, ongeacht wat er verder gebeurt. Dit verlangen naar Vrede en Harmonie moet het richtpunt en de intentie zijn, wat er ook gebeurt in uw persoonlijk leven, in uw land of op het wereldtoneel. Dit, Geliefden, is waarom u werd uitverkoren om in deze tijden in precies uw land te zijn. U heeft de opleiding en de vaardigheden om de Hogere Visie vast te houden. U bekleedt een hogere functie dan u nu beseft.

Daarom wordt nu van u gevraagd om vergevingsgezind te zijn, om de kalmte te zijn in de storm van gewelddadige veranderingen die nu over uw land en over elk land op de Planeet heenraast. Er wordt een hoge prijs gevraagd van de Verlichten op de Planeet en soms zijn de vereiste offers ondraaglijk. Roep ons dan, het maakt niet uit hoe u in uw land de Schepper noemt, wéét dat u gesteund en bemind wordt door iedereen in de Hogere Rijken waarin wij allemaal leven, ademen en zijn – in de Bron van Alles Dat Is.

U staat niet alleen in uw Spirituele reis en groei. Wij vragen de Lichtwerkers van deze wereld om dagelijks de verkoelende Violette Vlam van Transmutatie te sturen naar Turkije en haar bevolking en naar alle andere brandhaarden in de wereld. Tezamen scheppen wij een betere wereld voor iedereen.

Tot volgende week …
Ik Ben Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

U heeft toestemming om dit bericht te delen op andere blogs of websites zolang het in zijn geheel wordt geplaatst, er niets in wordt veranderd of op gelijk welke wijze wordt aangepast en de verwijzing naar de auteur, het copyright en de websites erbij vermeld worden.

http://www.therainbowscribe.com
http://www.movingintoluminosity.com

Dank u voor het bijvoegen van bovenstaande website link wanneer u dit bericht plaatst.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.