NAN 60: Warme Woorden

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 60

Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar,
Gabriel en Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Zaterdag 12 maart 2016
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

Warme woorden van Arcturische Teamleider
door Christine

NAN 60: CB Warme WoordenToegewijden,

Wij zijn hier om u onze liefdevolle steun te bieden. Wij genieten er enorm van om in nauw contact te staan met u, en wij zouden onze diensten aan u graag vergroten als u het ons maar zou vragen. Wij behoren tot uw persoonlijke healing- en Ascentie-teams. Er is geen vraag te klein, u kunt ons alles vragen. De foto bij dit bericht toont u wat wij Christine hebben helpen uitzoeken tijdens haar meest recente inkopen. Dit is het voedsel wat nu het beste is voor haar lichaam. Wat u ons ook vraagt, u mag er ten volle van verzekerd zijn dat wij er altijd op reageren voor uw Hoogste Goed en het Hoogste Goed van Allen. Wij genieten ervan om bijstand te verlenen aan de grootse Ascentie van de Aarde. Het is voor ons een eer om u te helpen. Wij danken Moeder en Vader God voor deze ervaring.

Wij hebben zoveel Liefde en waardering voor u, lieve mensen.
~Arcturische Teamleider

Gechanneld en uitgeschreven door Christine Burk 12 maart 2016
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.