NAN 60: Geloof!

Zoals gepubliceerd in NAN 60:

Uitspraak van de dag:
Geloof!

NAN 60: WSOMN - Geloof

Het Licht van de Eénheid is zo krachtig,
dat het de hele mensheid kan verlichten.
Baha’u’llah

WSOMN 12 maart 2016

GELOOF

Ik begrijp volledig de frustratie die u allemaal voelt. Geloof me, dat doe ik echt.
U moet geloven in iets en uiteindelijk schept u datgene waar u in gelooft. Waar WIJ in geloven, dat scheppen we SAMEN.

Wat schept U?
De mensen raken teveel verstrikt in het oude denken en scepticisme en dat blokkeert volledig hun creatieve vermogens. Wanneer we over de eindstreep gaan, zult u dan behoren tot diegenen die mee hielpen duwen? Of was u een blok aan het been, dat een klein aantal van ons achter zich aan moesten slepen? Neem die bal aan en ga rennen – of ga weer op de bank zitten en loop de spelers niet voor de voeten.

Het is triest om te zien dat mensen zich keren tegen hen die intel brengen en tegen de Lichtwerkers die zich uit de naad werken om een positief, ondersteunend momentum op te bouwen, zodat de Meesters daarmee kunnen werken. U vormt eigenlijk zelf het grootste obstakel, omdat u gebruikt wordt als pion door de oude, tanende energieën.

Dit gebeurt ECHT. Gebruik uw hoogste onderscheidingsvermogen en kom in het spel. Pak die bal en ren je benen onder je lijf uit. Vier daarna feest met de kampioenen!

Overwinning van het Licht,
Bewdah

PS: Yosef, het is Bew-dah (als in Buddha) niet bed-wah lol! ‘Dikke knuffels voor het naar voren brengen van je heilige Christus-zelf. Uw timing was Goddelijk.’ – de Mu-ploeg

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.