NAN 59: Zijn we er klaar voor?

Zoals gepubliceerd in NAN 59:

Zijn we er klaar voor? Laten we het proberen!
door Martha

NAN 59: Martha - Zijn we er klaar voor

10 maart 2016 van WSOMN

MARTHA:

Zij we er klaar voor? Ik weet het niet zeker, maar laat het ons proberen.

Gisteren was een dag van enorme verandering voor ons mooie land, de Verenigde Staten van Amerika, maar nu ook voor de hele VRIJE WERELD.

Vanavond om 8 pm EST (middernacht in B en NL) zullen we een aankondiging krijgen die hopelijk zal helpen om onze ogen te openen voor een nieuw, vreedzaam naast elkaar bestaan; een vernieuwde manier om samen te leven in harmonie.

Gisteren was beslist een schok voor velen van ons die eraan twijfelen of die verandering ten goede er ooit zou komen. De oude werkwijzen – de ‘stijl van de Cabal’ om het zo maar eens te zeggen – zullen beginnen te verdwijnen uit onze gedachten en onze woordenschat.

Ik weet dat we al maanden – jaren zelfs – deze evolutie konden zien, maar de meesten zien nog steeds alleen maar veranderingen ten aanzien van een financieel systeem dat totaal verkeerd en tegen de Mensheid gericht is.

Ik heb een artikel geschreven over de WTO, die naar mijn mening een laatste poging was van de Cabal, om Irak op de knieën te krijgen. Deze zogeheten Ascentie is een grote dekmantel voor de controle door een paar landen om de Mensheid nog méér kwaad te doen. Wij hebben allemaal zoveel drukte gemaakt over niet behaalde datums, maar besef wel dat deze organisatie sneller dan u denkt buitenspel zal worden gezet. Ik wil hier alleen over zeggen dat het een afleidingsmanoeuvre was, terwijl wij moesten wachten.

Ik heb een belangrijk voorstel in verband met de aankondiging van de Republiek vanavond: ga er voor zitten met uw familie en vrienden en kijk naar het wisselen van de wacht, maar wees degene die het begrijpt en leg hen uit waarom dit alles gebeurt. Laat de mensen weten dat u deel bent van deze geschiedenis. Wees positief, aangezien de meesten – zoals sommigen onder ons – het beslist niet zullen begrijpen, maar wéét dat er méér goed dan slecht zal zijn. Het is waarlijk een Nieuwe Wereld.

Een bijkomende gedachte is deze: de Elders hebben deze overgang echt wel volledig doordacht en weloverwogen opgezet, zodat het kon plaatsvinden met zo weinig mogelijk verwarring. Paul Ryan is bovendien de interim President. Zoals gepland zullen er over 120 dagen verkiezingen zijn – en ja, dat valt precies rond 4 juli (Onafhankelijkheidsdag in Amerika – V). Ik zeg: perfecte timing!

Nog een goede raad: neem voorlopig een kopie van de punten uit de NESARA WET.

Momenteel wordt er door groepen gewerkt aan pamfletten, die zo snel mogelijk beschikbaar zullen komen. Ik houd u op de hoogte. Ik werk ook nog steeds aan een uitzending met informatie en een databank.

Dank je Martha voor al je Intel en Dienstbaarheid!

origineel bericht: Klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.