NAN 59: Mid-Week

Zoals gepubliceerd in NAN 59:

Mid-Week door ZAP
van Office of the Poofness

rainbow-wave 600x600

POOFness for March 9, 2016:
MID-WEEK door ZAP van ‘The Office of Poofness’

Hallo allemaal.

De verwachting en de spanning die in de lucht hangen in bepaalde sectoren is bijna tastbaar, nu we het punt van vrijgeven naderen. De activiteit is hoog en het werk achter gesloten deuren is van invloed op de voortgang van de wereldwijde herstart-werkzaamheden. Velen worden weggenomen nu de opruiming het punt nadert waarop het vrijgeven kan beginnen – en daar zijn we nu echt niet meer ver van af.

De meerderheid van de mensheid wenst Vrede. De gebeurtenissen die zich nu ontvouwen brengen ons die wereld. De kleine groep aanstichters van oorlog en het verkrachten van de mensheid slinken zienderogen in aantal, nu dat rijk ineenstort onder het voortdurende en aanhoudende oprukken van de Goede jongens en meiden. Hierboven zetten ze natuurlijk alles hiervoor klaar, en hun inspanningen – in combinatie met die op Aarde – maken een groot verschil.

Er komen nu voortdurend berichten dat de Nieuwe Oude Republiek in werking is, dat Obama vertrokken is en dat de vliegende paarse varkentjes de hele Cabal hebben verpletterd. Zodra dat gebeurt zullen we het weten, maar geruchten voor Waar aannemen is in deze tijden niet verstandig.

De situatie is beweeglijk en er zijn nog steeds veel hobbels en bobbels waar we omheen moeten dansen, om ervoor te zorgen dat alles werkt. Ontspan u dus een beetje en kijk gewoon hoe het zich ontvouwt.

Er zijn betalingen geweest over de valuta, en de historische activa worden klaargezet voor de fase van compensatie. Dat is een juiste verklaring, maar zoals met elk van dergelijke grote elementen is er tijd nodig om alles in gang te zetten en te voltooien. Ik denk – volgens de beste intel op dit ogenblik – dat de grootschalige uitwisselingen nog deze maand (binnen een paar dagen?) zullen gaan beginnen en dat een paar dagen na de afronding de aandelen aan de beurt zijn. De hele grote omwisselingen zijn klaar en/of vinden nog doorgang op de achtergrond: landelijk niveau.

Wat het project betreft zullen onze fondsen worden vrijgegeven voor dit weekend en zal er een beetje bruikbaar geld zijn om daarmee te beginnen. Het is duidelijk dat de regulerende instanties die hierover zeggenschap hebben uitzonderlijk voorzichtig zijn, en drie keer alles controleren voordat ze heel terughoudend hun zegen geven aan het beschikbaar maken van de fondsen.

Hoezeer frustrerend dit ook is, het is ook gepast in deze tijden om ervoor te zorgen dat dit proces en de ontvanger juist zijn en niet een bende bedriegers die de regels hebben kunnen omzeilen (dat is nagenoeg onmogelijk, maar sommigen zijn zelfs in deze fase nog betrapt geworden).

Nog meer nieuws … Leo Wanta oefent waar hij maar kan druk uit om op weg te kunnen en zijn opdracht te vervullen: het uitvlakken van de schuldenlast van het land, zodat de mensen weer kunnen ademen. Ik heb grote bewondering voor de vastberadenheid en vasthoudendheid van deze man en zijn team. Het is een eenzame en gevaarlijke positie die hij heeft ingenomen en ik zal mijn best doen om hem te helpen waar ik maar kan. Hij stuurt me af en toe berichten, om aan te geven hoe ver hij staat met zijn inspanningen. Er zijn een paar kleine dingen die wij kunnen doen om zijn werk vooruit te helpen en die worden gedaan.

Joseph Dunford was gisteren in Florida voor een ontmoeting met de leden van het anti-drugs team in Florida. Zij verrichten heel goed werk bij het uitschakelen van de instroom van cocaïne vanuit Zuid-Amerika. Daarmee doet hij wat een Voorzitter van de Militaire Top moet doen. Hij is een sterke, recht-door-zee man en als hij aan het hoofd zou staan van de Nieuwe Oude Republiek zou dat een zegen zijn voor het volk. Ik hoop dat dit heel snel zal gebeuren.

Onze dierbare duistere heer Trump is onlangs het onderwerp geweest van Kewpie Dolls (poppen die zeer geliefd zijn bij verzamelaars – V), maar overal waar hij komt is hij nog steeds het accuzuur in de politieke soep. Ik vind het geweldig wanneer hij de dingen bij de naam noemt. Geen flauwekul. Als hij eet dan verschrompelen de groenten in zijn mond. Ik vraag me af of hij en Dunford bij elkaar zouden passen … Trump als Vice President … Hmmm … Interessante gedachte.

Meer kan ik nu niet zeggen, behalve dan dat Grootvader in China op héél hoog niveau dingen aan het regelen is. Het heeft langer geduurd dan verwacht, maar ook hij is bijna klaar.

Eigenlijk zijn we er bijna en ik weet dat iedereen staat te trappelen om in actie te komen. Toch raad ik nog aan om geduldig te zijn. Zij die niet kunnen wachten vanwege hun persoonlijke kritieke toestand moeten nog iets langer wachten, indien mogelijk. Ik doe alles wat ik kan om uiteraard het vrijgeven erdoor te krijgen, maar belangrijker nog om het vrijgeven van de grotere fondsen ook sneller te doen gaan.

Ik wil een speciale stichting opzetten die hulpgiften zal geven aan kritieke gevallen, nadat ik heb afgehandeld wat ik op mijn bordje heb liggen. Deze stichting zal geleid worden door een paar Wijze Vrouwen en zij zullen overal voor zorgen. Geldbedragen, onderdak, voedsel … noem maar op, en deze stichting zal het mandaat hebben om daarmee te helpen. Ik heb al toestemming gekregen om dit op te zetten en er zullen zo velen mee geholpen worden …

Ik buig in nederige dankbaarheid voor uw hulp tijdens de voorbije dagen en ik zal in de komende weken de achterstand in mijn emails zoveel mogelijk wegwerken. De gegevens die ik heb ontvangen van de oorspronkelijke mailinglijst zijn verwerkt, en als de tijd daar is zal ik jullie de timing en de schema’s doorgeven die ik heb uitgewerkt.

Overigens, Susan zal dit niet doen, daarom doe ik het voor haar. Vorig jaar had ik een computer nodig om te kunnen blijven werken. Die kreeg ik en zo kon ik verder. Susan heeft nu een geleende Mac omdat die van haar de cybergeest had gegeven, maar ze moet hem morgen teruggeven. Kunnen jullie helpen om haar één te bezorgen die ze kan houden, zodat ze kan blijven werken? Ik heb geen idee wat een Mac kost, aangezien ik een Windows 10-geval heb.

Hartelijk dank en dikke knuffels.
Uiteraard in dankbaarheid,
Liefde en Licht
in onze dienst

ZAP
‘God Is, Ik Ben, Wij Zijn’
‘Wees goed, volg de wet, spreek de Waarheid’

9 maart 2016
COPYRIGHT ZAP 2013-2016

Consultaties gaan door …
Liefs en kus,
‘The Office of Poofness”
Susan, ZAP and Staff

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.