NAN 58: Speciale Uitgave

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 58

Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar,
Gabriel en Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Maandag 7 maart 2016
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

SPECIALE UITGAVE!
Grootvader drukt op de RV/GCR-knop!

NAN 58: CB - Speciale UitgaveWij komen het echte en geweldige nieuws verkondigen en bevestigen … Grootvader heeft daadwerkelijk op de ‘START’-knop gedrukt zoals beschreven wordt in het artikel NAN 58: Grootvader, geschreven door onze dierbare en vertrouwde broeder Anonymous. Wij hier in de Hogere Dimensies voegen ons bij u op het oppervlak van de Aarde in nederige dankbaarheid aan Grootvader voor de vervulling van deze wereldveranderende Zegening van Welvaart.

Weet dit: u bent de aangewezen begeleiders voor de eerste golf van healende overvloed die nu over het oppervlak van uw Planeet spoelt en die in zijn kielzog healing en wederopstanding brengt. Geef gul. Wend u eender wanneer tot ons voor leiding en steun. Wij zijn hier voor u en wij zitten allemaal in hetzelfde schuitje! Elke keuze die u maakt is belangrijk en kan een keuze zijn die bijdraagt aan het herstel van het Licht binnen in u, op Aarde en doorheen het Sterrenstelsel.

Vader en Moeder God, wij danken u oprecht en vragen u om onze ziel te leiden.

In Liefde en toegewijde dienstbaarheid, ben ik uw Broeder.
~ Aartsengel Michael

Gechanneld via Christine Burk 7 maart 2016
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.