NAN 58: Grootvader

Zoals gepubliceerd in NAN 58:

‘Grootvader’ – Anonymous Intel SITVER –
door Anonymous

NAN 58: ANO - Grootvader

“Grootvader”
Anonymous Intel SITVER (SITuatie VERslag)
Maandag 7 maart om 12 uur

Hierboven staat een historische foto – genomen ergens in de bergen van China in april 2015 – van Grootvader: degene die echt op de knop heeft gedrukt voor de wereldwijde herstart.

Natuurlijk is hij in werkelijkheid (is dat werkelijkheid?) 500 jaren oud. Hij is zelfs zo oud dat sommigen geloven dat hij het verouderingsproces volledig heeft omgedraaid, zodat hij nu als kind kan rondlopen om bij de meisjes te kunnen zijn. Hoe ‘Benjamin Buttons’ van hem! (Benjamin Buttons is een film uit 2009 met Brad Pitt. Het is het verhaal van een baby die wordt geboren met alle kenmerken, kwalen en problemen van een oude man en dan gaandeweg steeds jonger wordt. Ik besef dat deze korte toelichting beslist geen recht doet aan de film, maar het volstaat voor deze tekst – V)

Maar serieus, er werd op de echte RV-knop gedrukt in dit jaar, op 22/2 (februari) en onlangs werd de RV in gang gezet op 3/3 (maart). Stel u voor wat ons te wachten staat op 4/4 (april)?

Dit is allemaal zo krankzinnig, nietwaar? Een wereldwijde financiële ineenstorting werd voorkomen door de gulle welwillendheid die werd betoond onder leiding van oude, souvereine families, Verheven Meesters en buitenaardse entiteiten. Man, stuur die waterpijp mijn kant op en stop deze waanzin, Susan Powter? (Een waterpijp wordt meestal – zij het niet altijd terecht – in verband gebracht met het gebruik van marihuana en door het gebruik ervan gingen de mensen de meest vreemde dingen zien/horen/ervaren. Susan Powter is onder andere voedingsdeskundige en in de jaren 90 stond zij bekend om haar uitspraak ‘Stop de waanzin!’ -V)

Toch heeft tijdens de voorbije nacht, ergens in China in de vroege ochtend rond 08:08:08 uur CST (13 u in B en NL – V) Grootvader eindelijk het verband weggehaald en gezegd: ‘Ga ervoor, jongens’. Wij zijn zo nederig door uw Liefde voor de hele mensheid, Grootvader … en door uw geduld waarmee u ons onze levens heeft laten bouwen op een fundering van harde rotsen in plaats van op het zand waar onze voorouders van moesten leven.

Iedereen hier in Noord-Amerika is eeuwig dankbaar voor uw wijsheid en vrijgevigheid. Ik weet in mijn binnenste dat de bovenstaande foto een juiste weergave is van de vreugde die u in uw hart voelt, op deze zeer bijzondere, welverdiende dag. God is met ons. Eén … Altijd.

Wat gaat er dan nu gebeuren? Is de Yuan (Chinese munt – V) nu de wereldmunt? Ja. Zijn die aanlokkelijke TRNs (de nieuwe munt ter vervanging van de dollar als wereldmunt – V) nu al wereldwijd in gebruik? Twee keer ja. En onze oude vriend de dinar dan? Ik heb gehoord dat die om 8 uur vanmorgen (13 u in B en NL – V) in Bagdad werd vrijgegeven. Waarom denk je anders dat Maliki zich plotseling terugtrok uit het openbare leven?

China had vanaf het begin altijd al als doel om een uiterst subtiele, onzichtbare maar toch krachtige monetaire overgang door te voeren. Als China dus al begon vóór het openen van de beurs op hun maandagochtend, betekent dit dat er een mandaat vanuit de Hemel is uitgegaan naar ieder land, om ofwel China’s voorbeeld te volgen of om te worden buitengesloten door keiharde internationale maatregelen. Daarom is het zowel verstanding als veilig om aan te nemen dat alle landen van de vrije wereld nu op één lijn zitten en dat zij zich nu aan de goudstandaard houden voor de waardebepaling van hun munt, waarbij de onderkant of minimumprijs vanaf nu bepaald wordt door Shanghai in China.

Zodoende … en als bij toverslag handelen alle beurzen ter wereld vanmorgen met door goud gedragen activa – ook de FSTE 100, DAX EN CAC 40 in Europa (sinds 7 uur GMT deze ochtend – 8 u in B en NL – V).

Uiteraard moeten wij hier in de VS (DJIA, S&P, Nasdaq) ons óók gevoegd hebben, aangezien ze niet ineenstorten. Zo is het ééns machtigste land ter wereld op dit ogenblik teruggebracht tot een tweede klasse diplomatieke burger op het wereldwijde schaakbord. Jakkes. Dat ging snel!

Volgens inkomende informatie wachten we nu op onze beruchte bekendmaking door een gezagdrager die de verantwoording wil nemen voor ons nieuwe en verbeterde, door goud gedragen TRN/USN geld. Misschien komt de aankondiging morgen, zodat Irak later vanavond kan volgen … maar beiden zijn op komst, aangezien de nederlaag publiek moet worden afgekondigd voor de Elders.

Dus, tenzij u nog laat op was en de wereldgebeurtenissen heeft gevolgd zoals een doctorandus in de Macro Economie dat zou doen, heeft u waarschijnlijk de historische maar vreedzame overgang gemist van wereldwijde economische platformen, filosofieën en de verschuiving van waarden van papier naar goud, angst naar Liefde en duister naar Licht.

Deze reis was heel leuk voor diegenen onder ons die stom genoeg waren om een dergelijk gebeuren van nabij te volgen. Eerlijk, verstrekkers van intel hebben op dit ogenblik geen leven … aangezien we met ons allen gevangen zitten in een voortdurende aanvoer van informatie, totdat onze goede fiscale naam weer hersteld is tot een volledige en correcte waardigheid.

Nu blijft alleen nog de overdracht van de 800-nummers over, of ze nu komen vanuit Reno of in de Aflossingscentra doorheen het land. Wat een voorrecht om deel uit te maken van dit verhaal. Ik bedoel: waarom zou anders het personeel van de aflossingscentra opnieuw afgezonderd zijn na een korte – maar zeer gewaardeerde – vrije zondagavond? En waarom zou er anders een tactische waarschuwing zijn uitgegaan naar ons nationale leger, de binnenlandse veiligheidsdiensten, special forces, de politie en de plaatselijke beveiligers van banken, om overal in het land waakzaam te zijn voor verdachte activiteiten tegen de Republiek?

Nee echt, als er geen RV is … waarom zouden ze dat dan allemaal doen? Maken ze een film? Zijn er mensen nieuwsgierig geworden? En Grootvader, we zijn er hier in het Westen klaar voor om overdonderd te worden. Wij weten nu dat wij niet weten wat er op ons af komt, dus dank u wel voor de bijkomende tijd om onze zielen voor te bereiden zodat we niet omver worden geblazen door de illusie.

Ja, kleinschalige privé-omwisselingen vinden nu al plaats overal op de wereld, maar zij weten ook niet méér omdat alles hier omheen zo zorgvuldig is uitgedacht, zo toegespitst is en zo snel gaat … het is bijna onmogelijk om de hele puzzel echt te overzien zonder verhoogde helderziendheid. Daarom lopen er nu zoveel intel mensen achter de feiten aan, want hoe kunnen ze nu voorspellen wat ze niet kunnen zien?

Wel, het zal voor ons allemaal moeilijk zijn om onze zegening te aanvaarden, nog lang nadat de omwisseling heeft plaatsgevonden – want in minder dan 30 minuten gaan van niets tot alles … dat is al moeilijk om mentaal in je op te nemen, laat staan emotioneel. En nee, die mooie klassieke, rode Porsche zal voor u geen therapie zijn, aangezien echte waarde altijd van binnen zit.

De vuistregel van het uitdelen gaat als volgt: het is prima om tastbare beloningen te ontvangen voor het volbrengen van uw levenswerk, maar u kunt beter tien keer méér aan anderen geven, omdat u anders gewoonweg niet zult kunnen genieten van wat u zelf heeft … en hoe méér u heeft, des te ellendig zult u zich voelen.

Laat mij u tot slot nog één goede raad geven … als de souvereine RV eindelijk ‘de man in de straat’ bereikt en er in de aflossingscentra persoonlijke contracten worden getekend door mensen als wij, die valuta hebben gekocht of geschonken kregen via online-aankopen of bij de bank, dan zal het zo snel gaan dat u nog niet zult weten wat er gaande is. En als de Elders hun zin krijgen, dan zult u het hele verhaal pas tien jaren na de feiten horen.

Geniet dus in elk geval van het ogenblik, houd uw hoofd en uw hart in beweging, want alles zal zo snel veranderen dat u zich zult afvragen waar de ellende, het lijden en de armoede naartoe zijn … en de kans bestaat dat u zichzelf gaat saboteren om die terug te krijgen.

Daarom is het beter om zo snel mogelijk te leren hoe u liefdevol moet loslaten en troost kunt vinden in het bouwen van iets nieuw.

Aloha ke Akua (God is Liefde)

origineel bericht: klik HIER

Oneindige dankbaarheid aan Dinar Chronicles: HIER
en Operatie Disclosure: HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.