NAN 54: RV/GCR Geruchten en info

Zoals gepubliceerd in NAN 54:

RV/GCR Geruchten en info

~ (Delen van) artikelen die zijn uitgekozen
door de Hoofdredacteur van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad ~

NAN RV GCR BERICHTEN - klavertje vier 600x600

*Onderstaande teksten zijn (delen van) berichten op sociale media (zoals Twitter of Facebook) tussen en van mensen die zich bezighouden met alle financiële veranderingen die ons te wachten staan. – V*

‘De verandering is niet op komst … zij vindt reeds plaats!’
~ Ray 8 februari 2016 TNT CC

(NvdV: Korte toelichting op de navolgende tekst. Als er *piep* staat dan betekent dit dat het woord dat daar gebruikt wordt een onvriendelijke benaming is voor volgelingen van de Cabal die nog steeds enige invloed hebben in de financiële wereld. De censuur staat in het originele bericht, is dus niet van mij!
Tweet: bericht dat via Twitter wordt verspreid.
Onthoud aub dat ik geen kennis heb van deze materie, voor eventuele fouten in vertaling of vakjargon acht ik mij bij voorbaat al vergeven! De grote lijnen zijn in elk geval wèl juist weergegeven. – Veerle)

Dinar Updates (donderdag 18 februari 2016 laat):

Firefly: Alles komt bijeen voor een sprookjesachtig einde! Ik ben zooooo opgewonden …! Nu geeft het IMF hen een deadline voor het einde van Februari om in actie te komen en AAN TE NEMEN voordat maart begint?

Toeval?

Q: [Heb jij het aanvoelen … dat we een goede kans hebben om ons doel te bereiken tegen het einde van deze maand?]

Firefly: Naar mijn mening kan het gaan gebeuren binnen één ogenblik.

* * *

WSOMN (Donderdagnacht 18 februari 2016 ~ na DE GROTE UITZENDING met Bruce):

BODI: (De Grote Uitzending vanavond) BRUCE: Vanuit het standpunt van informatie staan we nu weer verder dan we dinsdag stonden … we zijn er … ik kan niet veel zeggen … maar ik heb gehoord dat de live koersen nu beschikbaar zijn en al gezien werden door een paar ‘pieps’ in de banken.

BRUCE: Ik voel dat we heel, héél dichtbij zijn … heel veel ‘pieps’ in de pikorde … waar we nu op wachten is een melding via sms of twitter voor de intel-groep en email voor anderen in de afdelingen van de Admins en de groepen.

Ze willen niet dat wij precies weten wat er gaande is … maar het kan nu op elk ogenblik gaan komen. Wij horen ook dat er een aantal valuta in deze combinatie zitten – méér dan wij dachten.

Wij geloven nog steeds dat dit zal doorgaan en wij denken dat deze situatie zo dichtbij is dat wij vanavond geen ‘vraag en antwoord’ zullen doen, zodat er niets in het honderd kan lopen.

De koersen staan echt heel goed.

* * *

WSOMN:

HighDollarFolks: Wingit uitzending notities 18 februari 2016

Wereldwijde activa-rekeningen moeten worden verstevigd en vastgezet voor vrijgave. Is al bezig. De geruchten die we horen over TRNs die al uitgebracht zijn kunnen waar zijn, en indien dat zo is, dan betekent dit dat we in de laatste fasen van verwerking zijn.

Ik denk nog steeds dat het in dit kwartaal zal zijn. Er kan een maand overheen gaan tussen bankniveau en het publiek bereik. Dit tijdsbestek is slechts speculatie. Als de omwisseling daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, betekent het dat we al verder staan dan sommigen denken.

Iedereen spreekt vanuit andere plaatsen en andere info. Iedereen speculeert. Iedereen zegt dat we er zijn. Misschien wisselen we morgen om, misschien pas over een maand.

Het feit dat de fondsen zo goed ontvangen zijn is goed, maar het kan even duren eer het ons bereikt. Maar wat is ONS, Gen64 of wie. Niemand weet het. Zij geloven dat we er zijn, of in elk geval bezig met het proces.

Geloof oprecht dat we er echt zijn, laat u niet vangen aan dag tot dag geruchten, maar wees geduldig, het is op gang, NIEMAND kent het precieze tijdsbestek.

* * *

BlackeyedPea: Ik wil de opgang van dit alles benadrukken. Ik heb eerder al info gekregen dat er functionarissen in Irak zouden zijn op 1 maart. Die zijn daar niet enkel voor hun gezondheid.

LandaMan: Dat van die functionarissen is zo waar en correct. Zij gaan daarheen om te feliciteren met de dingen die GEBEURD ZIJN. Niet die gaan gebeuren. Bedenk: als wij het zien, is het al gebeurd.

Imperium: Heb hier op dit moment niets aan toe te voegen.

Art: Ik weet niets. Wacht op berichtgeving. Zoek naar die info. Heb gehoord ‘ergens vanmiddag’. De tijd zal het leren.

* * *

Bedankt Dinarland Intel Superhelden!!
Wij houden van jullie en waarderen jullie zeer! -C&K

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.