NAN 53: RV/GCR Geruchten en info

Zoals gepubliceerd in NAN 53:

NAN RV GCR BERICHTEN - klavertje vier 600x600

Lieve Familie, een warm hallo! Ik ben uw broeder Michael en ik schrijf om u vandaag mijn liefde te geven. In antwoord op uw vragen … wil ik u geruststellen. Alles vordert onomkeerbaar naar het Licht op oppervlakte Aarde!

Gezamenlijk volbrengen we onze enorme taak van Wederopstanding, Herstel, Voorspoed en Vrede. Met dat doel blijf ik – tezamen met onze Familie in de Hemelse Schare – u vele overdrachten en berichten brengen van onze channels hier en van ontelbare anderen over de hele wereld.

Daarom kies ik persoonlijk alles uit wat in dit Nieuwsblad komt, in overleg met Moeder Vader God en de Hemelse Schare. Saint Germain houdt toezicht op de bijdragen over de komende Welvaart, waaronder het juiste en gepaste RV/GCR, NESARA, GESARA (en meer!) nieuws. Dit zijn de praktische en spirituele gebeurtenissen in uw dagelijks leven, die helpen om de Aarde naar haar voorbestemde Nieuwe Gouden Tijdperk te brengen.

Wij zijn bij u … met elke ademteug! Elke gebeurtenis! Wij zeggen tegen u, zoals u tegen ons zegt: ‘Draag het Licht uit! Blijf verbonden!’

Altijd aan uw zijde, ben ik uw broeder, AE Michael

Genoteerd door Christine 18 februari 2016
origineel bericht: klik HIER

* * *

RV/GCR Geruchten en info

~ (Delen van) artikelen die zijn uitgekozen
door de Hoofdredacteur van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad ~

*Onderstaande teksten zijn (delen van) berichten op sociale media (zoals Twitter of Facebook) tussen en van mensen die zich bezighouden met alle financiële veranderingen die ons te wachten staan. – V*

‘De verandering is niet op komst … zij vindt reeds plaats!’
~ Ray 8 februari 2016 TNT CC

GROOT NIEUWS
van
Sheldan Nidle & PAO

Dit is een GEWELDIG nieuw radio-interview van onze innig geliede Sheldan! Joehoe!!

http://bbsradio.com/podcast/galactic-connection-sheldan-nidle-q-february-16-2016

(Sheldan Nidle geïnterviewd door Alexandra Meadors of Galactic Connection, deels uitgeschreven door Christine op 18 februari, de uitzending was op 13 februari 2016)

Sheldan: … Al deze groepen staan feitelijk onder Saint Germain in Europa – en Kwan Yin in China, en wat deze Families doen is het opvolgen van de richtlijnen (van onze Verheven Meesters) om alles wat zij al zo lang hebben – het goud, de verborgen juwelen, dat allemaal – zodat het eindelijk gebruikt kan worden om de Welvaartfondsen te vormen. Dit is allemaal héél, héél dichtbij.

We hebben het over de Welvaartfondsen en de Humanitaire Fondsen, beiden zijn ze eindelijk officieel vrijgegeven en nu is er een proces gaande om dit alles – de verschillende valuta enzovoort – over te brengen en te komen tot het punt waarop ze daadwerkelijk kunnen worden overhandigd of doorgestuurd naar bepaalde rekeningen. Dat is wat er nu dus gebeurt!

We schijnen nu héél dicht bij dit alles te zijn.

Nog iets wat we kunnen verwachten: NESARA is heel nauw verbonden met de Welvaartfondsen … We staan dus nu allemaal heel dicht bij niet enkel deze gelden, maar ook bij het Nieuwe Bestuur.

Sheldan: Men heeft mij keer op keer en steeds weer opnieuw ervan verzekerd dat tegen het einde van deze maand, daar omtrent … er dingen moeten gaan gebeuren … Ik weet dat de Humanitaire fondsen zijn vrijgegeven op het belangrijkste punt – en dat is in Azië – en dat ze van daaruit de wereld rond zullen gaan, dus wat we weten is dat de Welvaartfondsen ook gekoppeld zijn aan de Humanitaire Fondsen, dus we weten dat we ook daarvan het punt van vrijgeven naderen.

* * *

WSOMN 18 februari 2016:

Moon: Yosef op ‘Dinar Chronicles’ (LINK)

Intel

We zijn er dichtbij. Vlakbij zelfs. En we komen er met het uur onherroepelijk nog dichterbij.

We wachten nog steeds tot de privé-groep bank de 800-nummers voor de omwisseling vrijgeeft. Dit weekend zijn er VS bank-memo’s uitgestuurd die het hogere kader liet weten dat ze zich klaar moeten houden voor omwisseling, op zijn vroegst op woensdag 17 februari en tot zondag 21 februari.
5 500 aparte wisselkantoren en uitgezochte banken zijn klaar om in te wisselen en dat zal uitgroeien tot 4 000 openbare bankfilialen, nadat de privé-groep de omwisseling heeft afgerond.

….

Er zijn nieuwe geldautomaten geleverd.
Nieuw USN fysiek geld is afgeleverd en nu beschikbaar.

Nieuwe digitale, door goud ondersteunde TRNs zijn wereldwijd in omloop (achterste schermen).

Oude US dollarbiljetten zullen 1 op 1 worden omgewisseld naar het nieuwe USN geld (voorste schermen).

De huidige wisselkoersen op de achterste schermen (WF makelaarsschermen sinds dinsdag 20 uur):

1 ZIM = 0.65 USN
1 VND = 4.89 USN
1 IQD = 7.22 USN

ZIM aflossing waarde-aanpassingen:

Triljoen biljetten laat 6 nullen weg (vermenigvuldig dan met de koers)
Miljard biljetten laat 3 nullen weg (vermenigvuldig dan met de koers)
Miljoen biljetten, laat geen nullen weg (vermenigvuldig met de koers, wissel dus in tegen nominale waarde)

Er is geen beperking aan het bedrag dat u kunt omwisselen.
Hogere koersen zijn beschikbaar als u bereid bent om uw geld gedurende een bepaalde periode bij een wisselkantoor te laten staan. Hoe langer u het bij de bank laat, des te hoger wordt de wisselkoers. Hoe hoger het bedrag aan valuta dat u omwisselt, des te hoger zullen de wisselkoersen zijn die u geboden worden.

Non Disclosure Agreements (NDA’s) zullen van toepassing zijn op alle vastgelegde koersbepalingen. Er zijn dus een paar onderhandelbare variabelen. Houd daar rekening mee.

Zoals gemeld in eerdere updates, hoe langer het publiek moest wachten des te hoger dreven de Chinesen de beginkoersen op. Het loonde zich dus om geduld te hebben 🙂

De 800-nummers voor het wisselen zullen worden verstuurd via email en tweets. Wacht aub tot de 800-nummers zijn uitgegeven voordat u de banken benadert, want de meeste kassiers en filiaalmanagers weten het gewoon niet.

Vertrouw erop dat u meer dan genoeg tijd heeft om te wisselen, neem dus de tijd. Doe langzaam. Bid om leiding als u het niet meer weet. Blijf rustig na uw omwisselafspraak.

Kies heel zorgvuldig uw basisteam van deskundigen. Onthoud dat er kracht ligt in nederigheid en boven alles: bescherm uw ingewisselde kapitaal en leef alléén van wat de interest opbrengt!

Veel geluk. Deel wat u kunt. Dienstbaarheid gaat boven het zelf.

God is met ons.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.