NAN 53: Als amberkleurige honing

Zoals gepubliceerd in NAN 53:

HeavenLetter #5564:
Als amberkleurige honing die van een lepel druipt
door God, via Gloria

NAN 53 - Gloria 600x600
God zei:

Maak uw leven zoet. Maak uw leven als amberkleurige honing die van een lepel druipt. Verzoet uw leven. Doe uw best om uw leven en dat van anderen zoeter te maken. Maak dit uw intentie – om het leven méér dan smakelijk te maken. Maak het uw intentie om het leven te verheffen – het uwe en dat van anderen – om het verrukkelijk en heerlijk te maken.

Verlang niet langer meer dat u gewoon uw leven kunt leven zonder angst. O nee, het leven is bedoeld om zoet te zijn als room; als bosbessentaart en aardbeiengebak; zoet als uw lievelingskoekjes, heet uit de oven; zoet als nougat; zoet als uw dromen van geluk.

Laat uw mooie dromen aan de oppervlakte komen. Vul de inhoud van uw snoeppot aan. Als u nu denkt aan die zoete lekkernij, loopt het water u dan in de mond? Kijk nooit meer naar al dat lekkers in de etalage van de bakker, terwijl u denkt dat dat allemaal niet voor u is bestemd. Al de zoetheid in de wereld is voor u. Al het lekkers is voor u gemaakt. Al de schatten van de Hemel zijn voor u.

Uw leven is bedoeld om te bestaan uit méér dan oudbakken kruimels. Ieders leven is bedoeld om zoeter te zijn dan u zich kunt voorstellen. Zelfs als u kunt zwemmen in al dat zoets, dan komt er nog méér bij. Houd u klaar. Ruikt u al de heerlijke geuren die naar u toe komen?

De vervulling van uw dromen is onderweg. De vervulling van uw dromen is het snoepgoed waar u zo naar verlangt. Al het zoete voedsel is slechts een vervanging, een vage hint van wat er komen gaat. Maak de broeksriem los en bepaal hoeveel zoetigheid u gaat toelaten in uw leven. De enige maat hierin, is de maat die u stelt. Trek die rolluiken op. Open het dak. Open de deuren. Open de ramen. Verwelkom al de wonderen die onderweg zijn naar u.

Zet u schrap. Houd u klaar. Wees zielsblij met elk teken. Méér en nog méér zoetheid is onderweg naar u. Bereid u voor. Maar wordt niet ongeduldig. Kijk gewoon vooruit. Ja, proef de zoetheid nu al. Er zijn grote schatten naar u onderweg, schatten allerhande. De wereld waar u naar verlangd heeft, ligt achter de volgende bocht.

Vooruit nu. Wees ontvankelijk. Glimlach. U zult niet in staat zijn om de zoetheid te weerstaan die naar u onderweg is. Het komt op u afgesneld. U zult overspoeld worden met blije berichten. U zult achterovevallen van vreugde. Houd uw ogen open voor wat komen gaat. Er wacht u voorspoed. Het is voor u geoormerkt. Wees klaar.

Wees geduldig, dan zult u gelukkig zijn. Wees prikkelbaar en u jaagt uw geluk misschien weg. Hoe zult u zich voelen wanneer uw voorspoed zich naar u toe haast? Voel u nu al zo. Voel u vooraf reeds rijk. Verwelkom het. Bereid u er op voor. Aanvaard de geschenken die nu naar u toesnellen.

Betrek er alle vijf uw zintuigen bij. Houd u klaar voor de eerste tekenen. Het kan zijn dat u het eerst hoort. Of misschien ziet. Of in uw mond kunt proeven. Het kunt ruiken. Het op uw huid voelt. En dan kunt u ook nog een zesde zintuig hebben dat al deze wonderen waarneem die op weg zijn naar u.

Kibbel niet met uw geluk, maak er geen ruzie mee. Dwaal niet af naar het verleden, alsof u daartoe behoort. Mopper niet: ‘Wel, al die zoetheid is nooit eerder tot mij gekomen. Mopper, mopper.’ Wees niet achterdochtig of bezorgd. Waarom ter wereld zou u ook?

Als u graag heel veel voorspoed wilt, begroet die dan. Onderwerp het niet aan een kruisverhoor en breng het niet voor de rechtbank. Wees niet boos op uw zegeningen, omdat ze niet éérder zijn gekomen.

Wat u verder ook doet, blijf niet afstandelijk. Open gewoon uw armen heel wijd en spring van vreugde en geniet van uw schitterende voorspoed, terwijl die zo snel hij kan naar u toe komt.

Meer van God, Gloria & HeavenLetters: HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.