NAN 51: RV/GCR Geruchten en info

Zoals gepubliceerd in NAN 51:

RV/GCR Geruchten en info

(Delen van) artikelen die zijn uitgekozen
door de Hoofdredacteur van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad

NAN RV GCR BERICHTEN - klavertje vier 600x600

*Onderstaande teksten zijn (delen van) berichten op sociale media (zoals Twitter of Facebook) tussen en van mensen die zich bezighouden met alle financiële veranderingen die ons te wachten staan. – V*

Dedar (TNT 9 februari 2016):
‘Op een dag zullen we wakker worden en merken dat iemand eindelijk op die RV-knop heeft gedrukt. Stel je de vreugde voor die we dan zullen meemaken.’

‘De verandering is niet op komst … ze is gaande!’
~ Ray 8 februari 2016 TNT CC

BRUCE (The Big Call 9 februari 2016): Wachten op de grote zegening. Zoals ik het begrijp kan die niet meer zo veraf zijn. Alles gebeurt nog grotendeels achter de schermen en de afronding wordt binnenkort verwacht.

Alles wat we horen is dat het allemaal goed en vlot verloopt, we hoeven niet zoveel langer meer te wachten. Ik ben zeer bemoedigd door wat ik heb gehoord.
(TNT 10 februari 2016)

Yada: We zitten nog steeds binnen de datum op de memo, de fondsen om de RV te financieren zijn bij onze plaatselijke banken, de banken verwachten dit nu elk moment … de regeringsinstellingen verwachten het nu ook ieder moment …

TK: Ik kan alleen maar zeggen dat mijn pb (privé bankier) nog steeds zegt dat het administratief op pauze staat.

Van TNT CC 10 februari 2016

HUIDIG TIJDSBESTEK: Ray: Ik ga nog steeds uit van ‘elke dag, ieder moment’. Heb wat informatie gehoord die spreekt over ‘opschuiven tot vrijdag’. We hebben de einddatum van de memo nog niet bereikt … Ik dacht dat anderen je dat al wel verteld zouden hebben. Eindelijk een datum en een koers. Alles wat ze nu nog moeten doen is hun bronnen aanspreken en zeggen wat op die memo staat. Het verbaast mij dat dit nog niet is uitgelekt, aangezien dat groot nieuws zal zijn voor een aantal van jullie.

BANK MEMO: Ray: Het is geen einddatum. Het is een tijdsbestek … En het is sowieso niet belangrijk. Wij zitten in een ‘elke dag, ieder moment’ tijdsbestek totdat het doorgaat. Er staat ‘tussen die en die datum’. Als die datum komt en gaat, dan zullen we nog steeds in het tijdsbestek zitten.

UITERSTE DATUM: Ray: Ik hoor niets over na februari. Ik weet alleen wat we krijgen uit Irak, wat die informatie zegt en dat is dat we niet voorbij februari zullen gaan.

van WSOMN chat 10 februari 2016:

Ironhorse13: Hoe stiller het wordt, des te dichter komen we er bij, denk ik … Opnieuw is het zeevaartverkeer niet zichtbaar vanuit het gebied rond het noorden van de Perzische Golf. Het was vorige week een paar dagen zichtbaar. Kan nu geen vrachtschepen zien in dat gebied.

miracleman:Het wordt spannend vanaf nu tot maandag de 15de … vraag art om een einddatum (vreselijk woord) … 29 feb … kreeg net nieuws na de uitzending, humanitaire groeperingen worden 48 uur vooraf ingelicht …

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.