NAN 48: De X-Files

Zoals gepubliceerd in NAN 48:

De X-Files 
door David Nova

NAN 48: DN - De X-files

Ik verwachtte wel wat vuurwerk. Ik verwachtte niet dat de televisie zou ontploffen. De X-Files kwamen weer op TV, in een mini-serie van 6 afleveringen. Dit programma dat werd bedacht door Chris Carter kende 9 seizoenen. Het werd van 1993 tot 2002 uitgezonden door Fox Network. De eerste aflevering van de nieuwe reeks kwam gelijktijdig in uitzending in Canada en de VS, op zondag 24 januari 2016.

Indertijd werden in deze science fiction/horror een veelvoud aan samenzweringen behandeld, waaronder een doofpotaffaire van de regering van de VS over buitenaardse bezoekers en het fenomeen van ontvoeringen door buitenaardsen. Ten goede of ten kwade, er was geen ander programma zo invloedrijk op het bewust maken van de mensen aangaande onderwerpen zoals UFO’s en de politiek rondom buitenaardsen.

David Duchovny speelt FBI-agent Fox Mulder, die eerder al werkte aan de X-Files. Hij gelooft sterk in het paranormale en het bestaan van buitenaards leven. Gillian Anderson speelt Dana Scully, een arts en FBI-agente die was aangewezen om bij de X-Files toezicht te houden op de geldigheid van de onderzochte zaken. Scully is in aanvang sceptisch, maar gaat uiteindelijk ook geloven.

In de oorspronkelijke reeks werd er een lang en kronkelig – en soms verwarrend – pad gevolgd bij het onthullen van waar het om ging: een buitenaardse samenzwering. De reeks was uniek op televisie, omdat het geen eenvoudige antwoorden bood en maar zelden enige toelichting gaf op zijn verhaallijnen. Als een spiegel van het echte leven, liet het de vraag open betreffende UFO’s en buitenaardsen.

Aflevering 1: Mijn gevecht
Dat alles veranderde ingrijpend op zondagavond, met de première van aflevering 1 ‘Mijn gevecht’. In één uur tijd deed de tv-zender iets wat totaal ongelooflijk is. De X-Files gaven ons volledige disclosure – en ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten.

‘Worden we voorgelogen?’ – Fox Mulder
De uitzending begon met een lange inleiding door Fox Mulder, die een overzicht geeft van het verhaal uit de oorspronkelijke reeks, maar ook heel veel beknopte informatie geeft uit de ‘echte wereld’. Vervolgens kwam er een naspelen van de beruchte Roswell-crash (waarbij in de jaren ’50 een buitenaards luchtschip neerstortte – V), die verder gebruikt wordt als de rode draad doorheen het verhaal.

Fox Mulder en Dana Scully worden teruggeroepen uit hun pensionering van de X-Files door een mediaberoemdheid in internet-samenzweringen. Een personage dat lijkt op Alex Jones (als Alex Jones een helikopter zou hebben), die gelooft dat 11 september een samenzwering is van de regering en ook door hen in de doofpot werd gestopt. Naar mijn weten is dit voor het eerst dat een televisiereeks op een netwerkzender het openlijk en in alle ernst heeft over 11 september als een geheime operatie – zonder het belachelijk te maken.

‘Sedert 11 september heeft dit land een vreemde wending genomen, in een zeer bizarre richting’ – Tad O’Malley
Tad O’Malley werft Mulder en Scully aan om te helpen bij het openbaar maken van de wereldwijde samenzwering in dit televisieprogramma op het internet – en dat is precies wat deze aflevering doet. Tot mijn volledige verbazing gaat deze aflevering nog verder dan zijn eigen buitenaardse ontvoeringsmythologie; namelijk door de echte waarheid aan de wereld te tonen: dat de meeste buitenaardse ontvoeringen niet worden uitgevoerd door Buitenaardsen, maar dat ze feitelijk worden uitgevoerd door militairen met omgebouwde voertuigen die moeten lijken op buitenaardse ruimtetuigen en gebruik makend van gekloonde biologische entiteiten.

De X-Files heeft echt een bredere kijk gegeven. In het tijdsbestek van één uur heeft de uitzending bijna alle belangrijke punten behandeld van de 4 uur durende, duizelingwekkende lezing van Doctor Steven Greer over disclosure ‘How the Secret Government Really Works’ (Hoe de geheime regering feitelijk werkt’).

BEKIJK HET HIER (Engelstalig bericht): HIER

Ik vraag me bijna af of Dr. Greer gevraagd is als adviseur voor deze aflevering.

Dit is maar het topje van de ijsberg. Hier is een lijst van een aantal van de grootste samenzweringen die in deze aflevering aan bod kwamen:

Gratis energie of nulpunt-energie

Buitenaardse voertuigen nagemaakt

Technologie om ARV-voertuigen onzichtbaar te maken

Roswell als rookgordijn

Militaire ontvoeringen

Geïmplanteerde hybride zwangerschappen

Oorlogsvoering door beïnvloeding van het weer

GMO (genetisch veranderd) voedsel en kankerverwekkende, chemische verontreinigingen

De Hegeliaanse Dialectiek – Probleem-Reactie-Oplossing

11 september is een geheime operatie

De aanhoudende, opzettelijke oorlog tegen terreur

Totaal Toezicht en de vorming van een politiestaat

Totalitaire overname van de VS door de elite

Amerikaanse burgers in FEMA-gevangeniskampen

De Illuminati

en verwijzingen naar een geheim ruimteprogramma

Deze aflevering bracht informatie over dat vroegere Presidenten wel afwisten van UFO’s, beelden die George W. Bush in verband brachten met de geheime operatie van 11 september en een filmfragment van President Obama die bij Jimmy Kimmel een grapje maakt over het buitenaardse geheim. Engelstalig bericht: https://deusnexus.wordpress.com/2015/04/28/obamas-ufo-jokes/

Tegen het einde van de aflevering weerhoudt de schaduwregering Tad O’Malley ervan om een volledige disclosure te geven, maar desondanks slaagt deze aflevering van The X-Files daar toch in. De vraag is WAAROM? WAAROM NU?

Ik dacht dat ik deze vorm van volledige disclosure nooit zou zien vanuit Hollywood, in een televisie-programma van een commerciële zender en zonder een spoor van enige dubbele agenda.

Er valt voor de elite absoluut niets te winnen bij het in deze vorm vrijgeven van zoveel informatie aan het publiek.

Ik denk dat er een bron van buitenaf is geweest die grote druk heeft uitgeoefend op de elite om één of andere vorm van disclosure beginnen te geven en dit is hoe ze besloten hebben het te doen: op een commerciële zender, met een tv-programma dat toch al bekend stond om zijn sluwe samenzweringstheorieën, dat later begint dan aangekondigd vanwege een football-wedstrijd met nabeschouwing, op een zondagavond, terwijl een enorme sneeuwstorm de gehele oostkust van de VS heeft stilgelegd.

En toch was dit gebeuren niet helemaal vrij van programmering door de elite. Met name de tv-reclames trokken mijn aandacht. Er waren aankondigingen voor de nieuwste tv-serie van FOX, genaamd ‘Lucifer’, die de duivel uitbeeldt als zijnde sexy. Er waren ook reclames voor het nieuwe videospel ‘XCOM2: ‘Hun evolutie, onze uitroeiing! XCOM2. Doe met ons mee of wordt zoals zij.’ En dan was er een aantal keren nog een reclame voor Ford: ‘Ze kan razen en grommen en bulderen en stormen, maar moeder Natuur kan ONS niet stoppen’ … hetgeen op mij vooral overkwam als wanhopig stoer doen van de elite, die nog steeds denkt dat ze de Ascentie van Gaia kan stoppen.

Zal deze aflevering van X-Files met volledige disclosure enige uitwerking hebben op het slapende publiek?

Dat zullen we moeten afwachten. Ik vrees dat er voor de meeste tv-zombies eerst een vrachtwagen op hun hoofd moet vallen voordat ze ontwaken uit hun coma van ontkenning. Zij zullen één of andere ‘echte’ disclosure nodig hebben – die niet verhuld is in een tv-programma – en zelfs dan zullen zij het nog moeilijk hebben om ‘te geloven’. Niettemin is dit een onvoorstelbaar veelbelovende, positieve stap in de juiste richting.

2016 kon wel eens een heel interessant jaar worden!

Of de nieuwe X-Files ons nog méér gaan vertellen over disclosure – of dat dit een éénmalig schot voor de boeg was en de volgende afleveringen weer terugkeren naar een onschadelijk verhaal … dat zullen we moeten afwachten.

Blijf ons volgen. Ik zal de volgende afleveringen ook bekijken en deze bijdrage updaten.

De volgende aflevering wordt vanavond uitgezonden om 8 pm EST door Fox (in Amerika).

LINK om de eerste 2 afleveringen te bekijken: HIER (de uitzending van deze afleveringen met NL ondertitels gebeurt ook in België en Nederland door Fox. Raadpleeg uw TV-gids voor de uitzendtijden – V)

origineel bericht: klik HIER

Méér van David Nova: HIER
The Disclosure Project: HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.