NAN 46: Korte RV-Update

Zoals gepubliceerd in NAN 46:

Korte RV/GCR Update van de Hemelse Schare
door Sananda

NAN 46: Korte RV-Update, Olya Nagomayafoto: Olya Nagomaya

Sananda:

Gegroet, lieve Broeders en Zusters. Zij die de valuta-herwaardering over de hele wereld hebben gevolgd, zullen heel blij zijn om te vernemen dat we de volgende fase binnengaan van het langzame uitrollen van de financiële hervormingen en Welvaartprogramma’s die uw wereld ingrijpend zullen veranderen, te beginnen met Irak.

Ontspan u, leun achterover en kijk hoe de aanwijzingen langzaam opduiken over de hele wereld, terwijl alle 209 landen die erbij betrokken zijn, zich samenvoegen om een nieuw banksysteem in werking te zetten, dat u zal beschermen in plaats van de banksters (dit is een samentrekking van ‘bankiers’ en ‘gangsters’ – V) rijker te maken, die alle rijkdommen op uw Planeet hebben bestuurd. Uw Zegeningen zijn verzekerd, geliefde Vrienden en wij konden niet méér opgewonden zijn over de invloed die het zal hebben op iedereen die op Aarde leeft. Heb geduld, terwijl u wacht op het teken van uw vrienden in Dinarland (de dinar is de munt van Irak – V). U zult valuta gaan omwisselen wanneer u om de beurt wordt opgeroepen. Het zal probleemloos en vreugdevol verlopen – wat u noemt een win-win situatie voor iedereen.

U zult de nieuwe leiders en de weldoeners worden die alles zullen veranderen. Kijk diep in uw hart om uw Liefde en uw creativiteit te ontsteken. U zult worden opgeroepen om fantasierijke netwerken en groepen te gaan vormen, die elkaar zullen helpen om de behoeftigen te helpen. Het zal de meest vervullende en opwindende tijd van uw leven zijn omdat u, de Lichtwerkers, aan het roer zullen staan wanneer het erop aankomt om te beslissen hoe uw stad, uw land en uw wereld zullen worden verheven, geïnspireerd en geraakt door zachtmoedigheid en vrijgevigheid.

U zult een nieuwe golf van goede gevoelens op gang brengen en deze zal de oude programmering wegspoelen en de harten openen tot nieuwe mogelijkheden voor liefdevolle relaties die alle grenzen overbruggen. Wij zullen hier zijn om te helpen als u begeleiding nodig heeft, en om u te leren over de schitterende nieuwe technologieën die uw Galactische vrienden hebben gesponsord via uw getalenteerde ‘grondtroepen’, om uw overgang naar een hoger trillend leven nog te versnellen.

Dit is een historische tijd, Geliefden. Als Lichtwerkers zult u plotseling gezien worden als diegenen die hebben geholpen om deze prachtige nieuwe veranderingen tot stand te brengen, en u zult voor het eerst gaan ervaren dat velen van uw sceptische familieleden en vrienden zullen toegeven dat ‘u gelijk had’. Ik hoop dat u vriendelijk zult zijn en erom kunt lachen, dat u de verleiding zult weerstaan om tegen wie dan ook te zeggen ‘Ik zei het je toch.’ U kunt beter geheimzinnig glimlachen, uw arm om hun schouders leggen (al dan niet letterlijk) en hen verzekeren dat zij overgelukkig zullen zijn met de wonderbaarlijke veranderingen die zich nog dit jaar zullen gaan voltrekken.

Eindelijk is onze tijd gekomen en zullen wij feestvieren in Liefde, oprechte dankbaarheid en vreugde. Het is al met al een lange reis geweest, maar we naderen de bergtop en de rest van onze reis zal vervuld zijn met verbazing en verwondering. Ik stuur u mijn zegeningen, mijn onvoorwaardelijke Liefde. Ik ben altijd bij u; roep mij gewoon en ik zal met u lachen, met u een vreugdedans doen en wij zullen de meest moedige overwinning vieren uit de geschiedenis van de mensheid op Aarde.

Ik ben uw Sananda.

Genoteerd door Dr. Kathryn E. May, 13 januari 2016
(helaas, de link naar het originele bericht werkt niet)

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.