NAN 32: Het Grote Ontwaken

Zoals gepubliceerd in NAN 32:

Uitspraak van de dag:

‘Het Grote Ontwaken van de mensen op Aarde is nu echt begonnen’
Hilarion via Marlene Swetlishoff

NAN 32: MS - Het Grote Ontwaken 600x600

‘Alle menselijke interactie moet gaan plaatsvinden in eerlijkheid, oprechtheid en transparantie, want de oude werkwijze van intriges en achterkamer-akkoorden zijn voorbij. Zij die nog op de oude manier verder werken zullen aan het Licht van de Waarheid worden gebracht en verantwoording moeten afleggen. De feiten van de werking van de nieuwe energieën worden nu aan het bewustzijn gebracht in elk land ter wereld. Het noodzaakt de leiders van ieder land om oprecht mededogen en vriendelijkheid te betonen aan hen, die hen duidelijk maken dat de mensheid niet langer enige vorm van misleiding, oneerlijkheid en gebrek aan respect tolereert. De wereld is echt een smeltkroes geworden waar ieder ras vertegenwoordigd is in elk land, en het idee van ‘de ander’ is niet langer van toepassing. Het wordt immers steeds duidelijker dat in het hart van ieder mens de Liefde en de Wijsheid kloppen van de Schepper van Alles Dat IS, dat ieder mens ter wereld is afgestemd in eenheid met ieder ander mens. Allen willen zij deze waarheid vorm geven in hun dagelijks leven.’

~ Hilarion 9/20/15

Engelstalig bericht: HIER
2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Opmerking: het is verboden aan anderen dan de auteur/channel/schrijver om video’s te maken van gelijk welke berichten van deze auteur/channel/schrijver, tenzij met haar toestemming.

U heeft toestemming om dit bericht te delen zolang het in zijn geheel wordt geplaatst, er niets in wordt veranderd of op gelijk welke wijze wordt aangepast en de verwijzing naar de auteur, het copyright en de websites erbij vermeld worden.

http://www.therainbowscribe.com
http://www.movingintoluminosity.com

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.