NAN 3: Nieuwe Geschriften – Hoofdstuk 6

Zoals gepubliceerd in NAN 3:

Uitspraak van de dag:

NS Hoofdstuk 6

‘Wij zijn nu een wereldwijde gemeenschap en we hebben behoefte aan een open en allesomvattende benadering van het verhogen van onze trilling, om het doel van vrede voor elk wezen op Aarde te bereiken, ongeacht welke religieuze betrokkenheid zij hebben aangenomen en zelfs tot welk ras zij behoren. Iedereen is welkom. Iedereen hoort erbij. Er zijn geen uitzonderingen; er wordt niemand uitgesloten. Alle zielen moeten worden opgenomen in de familie van Eén, als de heilige Wezens die zij zijn.’

~ Sananda, De Nieuwe Geschriften, Hoofdstuk 6
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.