NAN 22: Van de hoofdredactie

Zoals gepubliceerd in NAN 22:

Van de Hoofdredactie,
door Aartsengel Michael

NAN 22: blauwe lucht 600x600

Lieve familie van Licht, ik ben het, uw broeder Aartsengel Michael. Ik breng u een kort en informatief bericht aangaande de pauze in onze edities van het Nieuwe Aarde Nieuwsblad. Zoals wij dat doen met ieder van u, werken wij dagelijks met onze channels om onze gedeelde Opdracht te volbrengen: het brengen van blijvende vrede en vreugde. Kort gezegd: wij hebben gevraagd of onze channels de voorbije week hun aandacht op andere dingen wilden richten. Uit deze vruchtbare tijd is veel Goedheid gekomen en er is veel geleerd. Wij zullen hierover meer details met u delen, naarmate de dagen zich ontvouwen.

Lieve Moeder God, wij van de Hemelse Schare danken u voor uw prachtige bericht van vandaag. Het is voor u allen misschien een blije verrassing om te vernemen dat ook wij het Nieuwe Aarde Nieuwsblad lezen – wij nemen elk bericht in ons op, als voeding voor onze ziel. Ziet u, elk bericht wordt uitgezonden met een overdracht van multidimensionale stromen van energie en informatie.

Broeders en Zusters van de mensheid, het intuïtieve aanvoelen wat u ervaart als ‘er staat iets GROOTS te gebeuren’ is inderdaad een correcte waarneming van uw kant. Zet het werk verder, onttrek elk kostbaar inzicht en elke reiniging uit de resterende ogenblikken van de matrix-wereld. U zult er altijd blij om zijn dat u uit deze ervaring alles heeft gehaald wat er te halen viel.

En WEES KLAAR! De dagen van verbazing en glorie zijn echt vlakbij.
Ik ben hier voor u, naast uw liefhebbende en toegewijde Hemelse Schare.

Ik ben Michael. Namaste iedereen.

Genoteerd door Christine Burk, New York, 23 augustus 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.