NAN 22: Belangrijkste boodschappen uit NS – Hoofdstuk 1

Zoals gepubliceerd in NAN 22:

Uitspraak van de dag:
De meest belangrijke boodschappen in de Nieuwe Geschriften,
zoals aangeboden door Sananda/Jezus:

Space_Red_Nebula_014117 600x600_

1. God is Liefde. Ik, Sananda, de vertegenwoordiging van God, ben Liefde.

2. Ik spreek de woorden die Opperste Schepper in mijn mond heeft geademd en dat zal ik trouw blijven doen zolang mijn leven als ziel duurt: eeuwig.

3. God straft niet en velt geen oordeel. De Vrije Wil vereist dat de mensen zelf hun pad zoeken naar een hogere ontwikkeling. Er is geen hel, behalve die welke u zèlf schept in uw eigen brein.

4. Na elk leven bent u teruggekeerd naar de Hogere Dimensies waar Liefde Alles is, waar u plannen heeft gemaakt voor de elementen van elk leven, afhankelijk van wat u vond dat u moest of wou ervaren en bereiken.

5. ‘De Nieuwe Geschriften’, zoals we deze verzameling lessen hebben genoemd, zijn de woorden van Moeder Vader God/Bron, rechtstreeks via mij. Vele van de oude geschriften zijn opnieuw geïnterpreteerd of opzettelijk vervormd, in dienst van de wensen van hen die de macht hadden om aan de macht te blijven. We moeten opnieuw beginnen. Als u mijn woorden wilt aanhalen gebruik dan alstublieft deze onderrichtingen, liever dan de oude teksten.

6. Ik zal uitsluitend spreken in woorden van bemoediging, die zullen dienen om de mensheid te verlichten en te verheffen, om uit te stijgen boven angst, afscheiding en haat – die gedurende millennia de manier van leven zijn geweest op Planeet Aarde.

7. Ik kom niet om een nieuwe religie te vestigen, beslist niet. Ik wil de Ware Weg aanleren … communicatie met God en alle bewuste wezens in Liefde, Mededogen, Harmonie, Vergeving en Vreugde.

8. Elke lering die leidt tot gevoelens van angst, schuld, afgescheiden zijn van anderen, superioriteit over gelijk welk ander levend wezen of eender welke kloof tussen een persoon en hun Ware Wezen, is niet het Woord van God en zal niet worden gevonden in mijn woorden.

9. Er waren in het verleden wezens van duisternis die woonden op en heersten over planeet Aarde. De Hogere Zielen die de scheppers en bestuurders waren van de ‘Matrix’ van financiële-, politieke- en sociale overheersing zijn nu weg – op bevel van onze Moeder en Vader, diegene die wij Schepper noemen – en het zal hen niet worden toegestaan om terug te keren.

10. Wij zijn allen Galactische Wezens, onze genetische oorsprong is gelegen op verafgelegen planeten. Er zijn geen superieure rassen – en er zijn geen ‘buitenaardsen’. Wij zijn allemaal Sterren Broeders en Zusters.

IK BEN Eén met God, net als u. WIJ ZIJN ÉÉN. Dit is de les die ik u breng in Vreugde en in Oneindige Liefde. U bent God, net als IK BEN. Wij kunnen niet gescheiden worden, omdat wij niet gescheiden zijn. Geen fysieke afstand, geen idee of geloof kan ons gescheiden houden. Wij zijn voorbestemd om te leven in harmonie en vrede, in absolute Liefde. Zo zij het.

Ik ben Sananda en ik keur dit bericht goed, met Vreugde en Hoop in mijn hart.

THE NEW SCRIPTURES: LINK (Engelstalige versie). De Nederlandstalige vertaling vindt u terug op onze website onder ‘Kathryn E. May – Nieuwe Geschriften Sananda’.

Genoteerd door Dr. Kathryn E. May, herzien door Sananda – maart 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

One comment

 1. Ieder woord ademt Liefde uit …
  Zoals het Sananda waardig is, een Leraar die ons hart raakt.

  Hij is de open deur, de Weg, de Waarheid en het Leven !
  Dank lieve Sananda !

  Dank
  lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.