NAN 17: Kiezen voor het Licht

Zoals gepubliceerd in NAN 17:

Uitspraak van de dag:
Kiezen voor het Licht

NAN 17: KM - Kiezen voor het Licht

‘Met het beeld van uw eigen weg die zich voor u uitstrekt terwijl u die volgt, kijk rustig naar de gebeurtenissen en de mensen die u tegenkomt. Nu u uw volwassen intelligentie en kracht viert, ademt u diep in naar het centrum van uw brein en gaat u verder met de oefening om uw wortels neer te leggen in uw eigen lichaamsziel en in de Aarde.

Wanneer u voelt dat de paden in uw brein ontwaken en er nieuwe kanalen worden gevormd, maak u dan niet ongerust over een tijdelijke hoofdpijn of duizeligheid. Dit is een goed teken dat u zich losmaakt van oude ideeën en vooroordelen, ten gunste van een nieuw systeem dat gericht is op gelijkheid, creativiteit en onvoorwaardelijke waarde – de uwe en die van elk levend wezen op de planeet. Stel u uzelf voor, badend in het Licht van Spirit, overspoeld met het gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde die neerstroomt over uw hoofd, in uw brein en doorheen uw systeem. Leg uw hand achter op uw hoofd terwijl u het healende Licht in u opneemt. Voel de diepte van uw brein en plaats uzelf vlak boven en achter het centrum, als kapitein van uw eigen lichaam–schip.

Terwijl u het Licht inademt, erken dan de kostbare verbinding die u heeft met uw huidige zelf en met het lichaam dat u gekregen heeft om deze reis mee te maken. Veilig en op uw gemak, omringd door Licht, hult u uzelf in de liefdevolle hartenergie die u uitstraalt. Zij rimpelt rondom u als een beschermende mantel en straalt naar buiten om anderen te warmen en gerust te stellen. U bent veilig. Vanuit uw eigen hart gaat u verder. In die opstelling ‘geeft u uzelf niet weg’. U kunt uw energie, uw tijd, uw tederheid en zelfs uw geld geven – maar u kunt niet uzelf weggeven, omdat niemand anders er iets mee kan doen. Zij hebben het hunne. Respecteer en koester die scheiding, het is de basis van de vrije wil van ieder mens. Sta tegelijkertijd het bewustzijn van absolute onderlinge verbondenheid toe. Ieder van ons – elk wezen en plant en steen – is deel van het grotere geheel. Uw leven leven in viering van de Eenheid zorgt ervoor dat u zich nooit alleen voelt – omdat u nooit alleen bent.’

~ Dr. Kathryn E. May, blz. 163  Who Needs Light?

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.