NAN 10: Nu tijd en ruimte verglijden

Zoals gepubliceerd in NAN 10:

Uitspraak van de dag:

Nu tijd en ruimte verglijden

NAN 10 helder venster

Helder inzicht is iets prachtigs, weet u. Het is alsof al de ramen van uw huis schoon en stralend zijn. Het laat het Licht binnenkomen. Het laat uw Licht naar buiten schijnen en het geeft u het vertrouwen om te weten, dat u in uzelf de nauwkeurige begeleiding heeft om altijd het pad van het Licht te kiezen. U laat zich niet vangen door slimme woordspelletjes of manipuleren met bedreigingen voor uw veiligheid of uw welzijn.

Wanneer u leeft in volle verbinding met God, dan zijn er geen grijze gebieden. Er is enkel Licht – en Licht is Liefde. In de aanwezigheid van Onvoorwaardelijke Liefde kan er geen angst zijn, want u bent ondergedompeld in de vreugde van het weten dat u Eén bent met Alles Dat Is – en u gaat door, ongeacht wat er om u heen gebeurt of wat er gebeurt met het tijdelijke voertuig waarin u op dit moment reist.

~ Sananda, 21 oktober 2014

Uit het gechanneld bericht van 21 oktober 2014: http://spiritueellezen.org/21-oktober-2014-sananda-nu-tijd-en-ruimte-verglijden/

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.