MW: Presidentsverkiezingen

Matthew-Ward

Presidentsverkiezingen
door Matthew Ward, via Suzy Ward

11 november 2016

Met liefdevolle groeten van alle zielen in dit station, dit is Matthew.

Wij zullen met u delen wat wij van hieruit hebben gezien in het energieveld van potentieel voor de Aarde, en wat de uitkijkposten voor de Aarde ons vanuit Nirvana melden over de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. In ons laatste bericht zegden we dat er zich meerdere scenario’s daaromtrent konden ontwikkelen en dat is ook gebeurd, maar niet altijd zoals verwacht werd.

Terwijl wij spreken over de betrokkenen, vragen wij u om te blijven onthouden wat wij al zo vaak hebben gezegd: onze betrokkenheid bij u is nooit politiek gemotiveerd en wij oordelen nooit over wie dan ook.

Niet enkel de bevolking van de VS heeft het meeste te winnen of te verliezen bij wie er president wordt. Dit geldt ook voor de Rockefeller-afdeling van de Illuminati. Hun zware invloed op Wall Street en binnen de nationale regering is grotendeels te danken aan Bill en Hillary Clinton, die samenwerken met dat geheime genootschap; zij behoorden eerder zelfs tot het handjevol aan de top. Toen ze een tiental jaren geleden zagen dat hun wereldwijde macht tanende was, hebben zij hun eigen machtsbolwerk en fondsenwerving opgezet. Hoezeer de Illuminati ook de campagnebeloften van Donald Trump in vraag stellen, zij weten dat hij ‘zijn eigen baas is’, iemand die zij niet onder controle hebben.

Tijdens de weken voorafgaand aan de verkiezing nam de energie van angst en wantrouwen bij de kiezers rondom mevrouw Clinton en mijnheer Trump dusdanig toe, dat die zélf de maalstromen gingen vormen voor het aantrekken van al die scenario’s – en elk daarvan had het potentieel om Bernie Sanders naar het presidentschap te leiden. Deze scenario’s zijn beschreven in ons bericht van 19 augustus 2016 (niet door ons vertaald – V).

Hoe had het kunnen gaan, indien de maalstromen normaal hun uitgestippelde weg hadden kunnen gaan in plaats van een energetische heksenketel te worden – het leek wel een octopus die rondzwalkte in een zee van verwarring. Energie is neutraal, die vloeit gewoon in de richting die de intentie haar aangeeft. In dit geval was het de intentie om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden en de toepassing van verschillende werkwijzen – waarvan sommigen elkaar tegenwerkten – die uiteindelijk die octopus heeft doen ontstaan.

Clintonaanhangers in het Democratic National Committee (DNC – het partijcongres van de Democraten – V) hebben geregeld dat mevrouw Clinton de stemmen kreeg van een aantal belangrijke voorverkiezingen, die eigenlijk gewonnen waren door Bernie Sanders. Zodoende werd niet Bernie Sanders (de keuze van de Democratische kiezer) maar zij (Hillary Clinton) de presidentskandidaat van de Democratische partij.

Wat betreft het FBI-onderzoek naar de gehackte mails van mevrouw Clinton … Directeur James Comey boog voor de druk vanuit Bill Clinton en andere Illuminati, en besloot dat de nationale veiligheid niet in gevaar was gebracht, en dat het gebruik van een persoonlijke internetserver niet echt een overtreding was. Vervolgens werd er beschuldigend naar Rusland gewezen, die zou de hack hebben uitgevoerd.

Vladimir Putin stelde heel terecht dat Rusland hier niets mee te maken had. Mensen bij de FBI en andere veiligheidsagentschappen – die op de hoogte waren van het criminele verleden van de Clintons – hebben de mails vrijgegeven. Zij vonden dat het publiek er recht op had om de waarheid te kennen over mevrouw Clinton. Maar mijnheer Comey hield verborgen wat die mails aantoonden: zij gebruikte haar positie als Staatssecretaris om donaties binnen te halen voor de Clinton Foundation. In ruil daarvoor stond zij gunsten toe en een deel van de fondsen van de Foundation kwamen ten goede aan terroristen.

Toen die mensen later ontdekten dat er op de computer van Anthony Weiner bewijzen te vinden waren van de betrokkenheid van de Clintons bij pedofiele kringen, stonden zij erop dat mijnheer Comey het onderzoek zou heropenen. Opnieuw gaf hij toe aan de druk vanuit het Clintonkamp en stelde hij dat geen van die mails toebehoorde aan mevrouw Clinton.

Deze voornoemde personen riepen toen de hulp in van het Wikileaks van Julian Assange, om deze belastende informatie door te geven aan ‘klokkenluiders’ op het Internet. Om de gevolgen van die onverwachte onthullingen tegen te houden, hebben de Illuminati-volgelingen heel snel het registreren van de stemmen gemanipuleerd, zodat alsnog het grootste deel naar mevrouw Clinton zou gaan. Misschien was de haast waarmee dit moest gebeuren er de oorzaak van dat er fouten werden gemaakt, waardoor dit plannetje verkeerd uitpakte – het grootste aantal stemmen werd onbedoeld toegekend aan mijnheer Trump. De negativiteit die werd voortgebracht door diegenen die deze misleiding hebben opgezet – en die van de misleidende daden op zich – heeft nu te maken met de kracht van de steeds hoger wordende trillingen. De Republikeinen hebben de meerderheid in de Kamer en de Senaat, maar slechts weinigen zijn er blij mee dat mijnheer Trump hun vaandeldrager is.

De Democraten zijn verbitterd en bang; velen denken dat als Bernie Sanders de aangewezen kandidaat was geweest hij de verkiezing zou hebben gewonnen, en de positieve energie rondom mijnheer Sanders groeit nog steeds.

Dit is als het ware het beeld van de trillingen van de VS. Overeenkomstig de Universele Wet waardoor lage en hoge trillingen niet tezamen kunnen bestaan, moet er uit die energetische chaos een beslissing komen. Wij weten niet wat die zal zijn, maar zij kunnen u een aantal factoren vertellen die daarbij mogelijk een rol kunnen spelen.

De ‘verbazingwekkende ommekeer’, zoals politieke analisten en de media dit verkiezingsresultaat noemen, heeft grote groepen van gedreven burgers ertoe aangezet om de straat op te gaan om te protesteren, en sommigen eisen zelfs een onderzoek naar de telling van de stemmen. Als dat gebeurt en ze ontdekken dat de stemmachines gemanipuleerd zijn en dat niet alle ‘stemmen via de post’ werden meegeteld, dan moet de verkiezing nietig worden verklaard. In dat geval zou president Obama aanblijven tot er een andere president is verkozen.

Mevrouw Clinton was een aantal jaren geleden fysiek gezien niet in de beste conditie toen haar clones werden gemaakt. Nu de trillingsniveaus steeds hoger worden zal de aftakeling in gezondheid en uiterlijk van die klonen redelijk snel duidelijk worden. Mocht er een nieuwe verkiezing worden gehouden zal dat echter niet de reden zijn dat ze niet deelneemt. De reden daarvoor zou zijn, dat de informatie over haar en de Clinton Foundation overal op het Internet is verspreid.

Een struikelblok voor de Republikeinen is, dat het programma een aantal ideologische punten bevat die door velen binnen de partij niet worden gesteund, en deze mensen zijn ook niet blij met een deel van de retoriek van mijnheer Trump. Zij hebben voornamelijk op hem gestemd, omdat hij staat voor verandering binnen een regering die hen naar hun gevoel in de kou heeft laten staan.

Mijnheer Sanders streeft ook naar verandering binnen de gevestigde orde in Washington. Het respect dat hij zowel persoonlijk als beroepsmatig geniet – in combinatie met zijn populariteit bij de Democratische achterban – maakt hem de aangewezen presidentskandidaat voor de Democraten. Of eventueel zelfs – omdat het volk dat verlangt – als vervanger.

Mijnheer Trump is zeer strijdlustig. Daarom heeft hij deelgenomen aan de race – vastbesloten om te winnen – en de wereld denkt dat hem dat gelukt is. De protesterende menigten doen hem niks, maar als hij ontdekt hoe veelomvattend en stressvol de presidentiële verantwoordelijkheden zijn, als hij erachter komt dat er van hem wordt verwacht dat hij het advies van anderen opvolgt in plaats van zijn eigen impulsen te volgen en als hij merkt dat hij niet de baas is over het Congress … dan komt hij misschien tot het besluit dat het presidentschap minder voldoening geeft dan het ondernemerschap, en staat hij open voor een respectabele manier om er onderuit te komen.

Een aantal van deze factoren zijn afgeleid uit de gedachten en gevoelens die rondzwerven in het massabewustzijn. Sommige zijn algemeen bekend, andere zijn alleen bekend bij de lezers van onze berichten.

U zult begrijpen waarom de meest belangrijke factor hierbij juist deze is: de richting waarin mijnheer Trump en de Republikeinse partij het land willen sturen is in tegenstelling met de overheersende trillingen, hetgeen nog krachtiger zal worden naarmate de Aarde haar Ascentiepad vervolgt. De inzichten van die partij zijn in tegenstelling tot de visie die Gaia heeft en die wordt gedeeld door verlichte zielen – wiens aantal nog dagelijks toeneemt.

Vastbeslotenheid en verbroedering moeten en zullen dit pijnlijk verdeelde land gaan healen, dat zulk een grote invloed heeft op de hele wereld.

Geliefde familie, wees niet bang voor wat er zou kunnen gebeuren. Schep wat er zal gebeuren, door standvastig in uw Licht te blijven! Ontelbare wezens doorheen het universum eren en steunen u met de ongeëvenaarde kracht van Onvoorwaardelijke Liefde.

Liefde en Vrede
Suzanne Ward


Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.