MUSHABA: De Cabal is verslagen – vervolg

2016 07 27 - Mushaba - deel 1

De Cabal is verslagen – vervolg

Met betrekking tot ‘het Verwijderen van de Cabal’ – gastartikel door BobT
30 juli 2016 21 u
bijdrage door BobT om 18,44 u ET op 30 juli 2016

Ter informatie!

Ik wist dat deze vraag zou worden gesteld nadat ik het oorspronkelijke bericht had opgesteld, maar ik dacht er niet aan, totdat het werd vrijgegeven. Ik denk dat mijn verstand een korte vakantie hield.

Ik krijg vragen van mensen, zoals deze vraag van mijn zeer dierbare vriend.
‘Hoi Bob, ik hoop dat je geniet van je chocolade-ijsje!!! Hoe past dit nieuwe bericht bij de channeling van Nancy, dat het duister ‘kapot’ is???’

* * *

Dit is wat ik geloof en wat door Hierboven werd bevestigd.

De Cabal die werd weggenomen van deze Planeet, is de hoogste toplaag van Caballeden. Dit zijn de ‘echte’ (ik noem hen de top van de pyramide van heersende machten) wiens namen nooit publiek bekend zijn gemaakt – omdat zij dat zo wilden – en we zullen hen dus nooit bij naam kennen. Deze Top van de Cabal zijn diegenen die de orders uitvaardigen naar hun meer bekende openbare dienaren, die hun laaghartige daden uitvoeren. Deze lage, openlijk bekende dienaren zijn degenen die wij allemaal bij naam kennen en vaak in het nieuws zien.

Naar mijn idee zijn het deze lagere volgelingen die binnenkort zullen worden gearresteerd en wij zullen hen zien verschijnen in de grote media, zodat we allemaal kunnen zien dat er recht geschiedt. Wat dat recht dan inhoudt zal – hiervan ben ik zeker – verschillen voor ieder van hen afzonderlijk, afhankelijk van wat hun misdaden tegen de mensheid waren. Welk recht er ook geschiedt, zij zullen het over zichzelf hebben afgeroepen.

Het enige wat we nu kunnen doen is gewoon afwachten tot het ook echt gebeurt – hetgeen ik dit jaar nog verwacht. Hoe dan ook, dit is mijn Waarheid voor dit ogenblik.

* * *

Dit is Nancy. Toen ik klaar was met het lezen van wat Bob schreef, zag ik diegenen van de Cabal die nooit in de openbaarheid kwamen – de hoogste laag – staan praten met hun lagere volgelingen, volledig gekleed in gewaden met hun kap over hun hoofd, bedekt van kop tot teen en dat hun stemmen niet hun eigen stemmen waren, maar werden voortgebracht door hun vermogen om hun stem aan te passen en te veranderen.

* * *

Bob T – Nadat Nancy de bovenstaande informatie ontving, zag ik vóór me het beeld van Darth Vader, een verzonnen filmpersonage uit het Star Wars universum.

* * *

Zegeningen! Ik ben Anakhanda Shaka Mushaba,

Ik wil iets toevoegen aan het bovenstaande, waar ik het volledig mee eens ben. Ik heb diezelfde vragen al zo vaak gesteld. Ik ben in het verleden teleurgesteld geweest omdat ik hoorde dat de Cabal was weggenomen, en dan keek ik om me heen in de wereld en zie dat alles hetzelfde was gebleven. Ik zocht naar verandering, maar ik herkende geen verandering. Dus aan iedereen die deze vraag stelt: het is heel normaal om dat te doen. Daarom zal ik met u delen wat mijn gedachten hieromtrent zijn. Ik deel dit enkel met u omdat ik oprecht geloof dat dit de Waarheid is – of in elk geval mijn Waarheid – want dat is het enige wat ik met u kan delen.

Het zijn de allerhoogste bestuurders van de Cabal die voor de volle 100% werden weggenomen van de Aarde. Zij kunnen en zullen geen invloed meer kunnen uitoefenen en niet alleen over de mensheid, maar ook niet over hun volgelingen die achterbleven. De bron van communicatie en leiding is voor die volgelingen volledig afgesneden – voorgoed! Dit heeft hen volledig van hun stuk gebracht, en velen van hen doen nu hun uiterste best om afspraken te maken en zich veilig te stellen voor hun noodlot.

Wat er gaande is in de wereld kan worden vergeleken met een hoge snelheidstrein die onvoorstelbaar hard rijdt … wanneer dan eenmaal de voet van het pedaal gehaald wordt en de brandstof die de trein voortbewoog wordt afgesneden gaat de trein vertragen, maar dat gebeurt niet meteen. Er is tijd voor nodig om iets wat aan een dergelijke snelheid voortraast af te remmen, en uiteindelijk volledig tot stilstand te brengen … die stilstand voor de volgelingen is hun arrestatie en verwijdering.

Het vertragen van de volgelingen kunt u zien wanneer u naar het nieuws uit de wereld kijkt. Vele mensen en bedrijven en regeringsleiders zitten in de problemen. Vele bankiers en topmanagers van de multinationale bedrijven worden gearresteerd, vermoord of ze plegen zelfmoord. Dit zal binnenkort ook in uw eigen leven gaan doordringen en van invloed gaan zijn. Als er iets aan hoge snelheid gebeurt, dan kunt u dat pas waarnemen als het trager gaat, zodat uw bewustzijn het kan verwerken en dan bent u in staat om het te zien – eerst wazig, maar dan steeds duidelijker.

Ik begrijp de vraag in verband met het niet zien VAN ENIGE VERANDERING, MAAR DE VERANDERING IS ER EN ALS U ERNAAR KUNT KIJKEN ZOALS IK U HEB VOORGESTELD, DAN ZULT U DIE VERANDERING ZIEN. (Dit kwam vanzelf in hoofdletters, dus ik laat ze ook zo staan). Wanneer u aandacht besteedt aan de kleinere veranderingen, zult u steeds méér van die verandering gaan zien naarmate die groter wordt en toeneemt.

Binnenkort zal de media – in handen van de bedrijven – niet langer meer de Waarheid kunnen tegenhouden of hun leugens in stand kunnen houden. Veel van wat er gemeld wordt is herkauwd of oud nieuws, of het wordt opzettelijk opgerakeld om de geest van de mensen in beroering te houden, zodat ze geen hoop hebben dat het ooit beter zal worden. U kunt méér waarheid vinden op het internet en bij onafhankelijke nieuwsbronnen dan in uw grote media. Het is beschikbaar, u hoeft er alleen maar naar te kijken vanuit een andere invalshoek en een ander inzicht van begrip en bewustzijn.

We bevinden ons nu in een periode van aanpassing – een pauze – in het leven. Nu worden alle systemen nagekeken, om er zeker van te zijn dat alles klaar is zodat de mensheid eindelijk en zonder belemmering of tussenkomst van welke aard dan ook, vooruit kan gaan naar onze prachtige nieuwe wereld die wij hebben geschapen zonder al de angst, de tekorten en de overheersing. Wij zijn de meesters van alles wat wij overzien en wij zullen in de komende tijden beginnen te leven in die wereld.

Ik ben niet iemand die datums voorspelt en we zijn het allemaal beu om elke keer weer dergelijke voorspellingen te horen. Maar weet gewoon dat het één dezer tijden echt zo zal zijn. Niet omdat iemand het dan juist geraden zal hebben, maar omdat het dan gewoonweg de Goddelijke Tijd ervoor is. Ik zeg: geef het een korte tijd van aanpassing en dan zult u plots op een dag merken dat u in een droom leeft – omdat alles in uw leven zo geweldig zal zijn!

Met de Ultieme liefde van Mushaba,
Anakhanda Shaka Mushaba

* * *

Wij hopen dat deze update weerklank zal vinden in u. Als dat het geval is, voel u dan vrij om dit te delen waar u zich daartoe geroepen voelt.

Bob, Nancy, Anakhanda

* * *

HET MEEST VERWACHTE EN GEWELDIGE BERICHT DAT U ZOU WILLEN HOREN …
(houd u klaar om binnen te dansen in uw leven van dromen en hartewensen) …
van de website van Nancy Tate … Tree Of The Golden Light
door Anakhanda Shaka Mushaba, 2 augustus 2016

Een kort bericht!

Ik ben Porda … toen ik nog op de Aarde was, was ik de vader Anakhanda Shaka Mushaba. Ik zal altijd zijn vader zijn, want hij heeft vele vaders. Ik ben ook hier met zijn buitenaardse vader, het wezen Mushaba. Hij is de leider van het Mushaba-volk. Ik open dit bericht op deze manier omdat ik wil dat u eraan went om berichten te krijgen van mij, Porda en van Mushaba, en opdat u zou weten dat degene die deze berichten overbrengt rechtstreeks verbonden is, op een manier die hem een verbond van Waarheid tussen ons geeft. Hij is automatisch afgestemd op ons, vanwege dit verbond, dus wanneer wij spreken, dan spreken wij als één stem.

Ik wil u iets vertellen, u allen die deze woorden zult lezen. Er is iets heel opwindends gaande in uw fysieke wereld, dat van grote invloed zal zijn op uw leven. Het is een lang verwacht gebeuren dat op gang is terwijl ik dit vertel, en het is een dag of twee geleden heel stilletjes begonnen. Er vindt ook nog iets anders – evenzeer spannends – plaats, dat van een meer fysieke/spirituele aard is. Kort nadat het eerste gebeuren waarover ik spreek meer in de openbaarheid is gekomen, zal er een aankondiging volgen. Het is een aankondiging die velen van u reeds langere tijd verwachten.

Het leven is een plek van verandering en het verandert voor ieder van u, nu op dit ogenblik. Deze gebeurtenissen zullen de financiële beperkingen wegnemen, maar ook de corrupte, overheersende regeringen en hun volgelingen. Er werden daden gesteld die met een grondige reden buiten uw gezichtsveld werden gehouden. Niettemin zijn al de voordelen van die daden nu op weg om algemene bekendheid te krijgen.

Houd u er klaar voor om binnen te dansen in uw leven van dromen en hartewensen! Dat is alles voor nu, tot ik terugkeer met een update!

Als u het kunt zien, voelen, proeven, aanraken en horen … dan is het ‘echt’ voor u!

Ik ben Porda van Mushaba
Vader van Anakhanda Shaka Mushaba
Ik wens u allemaal oprechte opwinding!

via Andanka Fiora: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

  1. Het is overweldigend nieuws,alsof we reeds op een andere Aarde zijn bij het lezen ervan.
    Dank aan de geliefde van het Licht en aan het Team .
    Ik ben vol verwachting voor onze ontmoeting en voor alles wat ons te wachten staat !!!
    lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.