MS: Grote veranderingen

De hele wereld bevindt zich in de barensweeën van grote veranderingen
Hilarion via Marlene Swetlishoff / Tsu-tana

NAN 67: MS - Grote veranderingen

‘Dit is de tijd waarvoor alle Lichtwerkers in de wereld
op deze Planeet zijn geïncarneerd.
Uw Licht telt mee!’

27 maart – 3 april 2016

Geliefden,

De wereld gaat over naar het proces van vernieuwing en regeneratie. Dit is nu al duidelijk te zien aan de wereldgebeurtenissen. Al de verouderde systemen die niet dienen voor het Hoogste Goed van iedereen, worden aangetoond door wat er gebeurt. Het is voor de mensheid moeilijk te begrijpen dat er een Hogere Wet van kracht is wanneer zij alleen maar chaos zien – en een wereld die is doorgedraaid. Dit is de tijd waarvoor alle Lichtwerkers in de wereld op deze Planeet zijn geïncarneerd. Uw Licht telt mee! Raak niet ontmoedigd door wat u ziet via de lens van de media, er is in het hogere perspectief méér gaande dan u te zien krijgt.

Binnen in u vindt er een grote her-ijking plaats. Graag of niet, uw fysieke voertuigen worden omgevormd tot hogere versies van een meer zeldzame vorm. De meesten van u ervaren nu heel intens met grote regelmaat golven van hitte door hun ruggengraat. Als dat gebeurt, weet dan dat uw DNA-strengen worden geactiveerd en geopend. Veel mensen ervaren vele vreemde symptomen en dat zal nog wel even zo doorgaan. Sommigen van u voelen een onrust, maar kennen er de oorzaak niet van. Dit houdt verband met het feit dat u zich op onbekend terrein begeeft en u niet weet wat u daar te wachten staat. Blijf in vrede en bevaar deze golven zoals ze komen, u zult er zegevierend weer uit opduiken!

U staat niet alleen in deze transformatie; de hele wereld bevindt zich in de barensweeën van grote veranderingen. Het begint in de kleinste cellen van elk levend wezen op de Planeet en het wordt binnenin gevoeld. Het is belangrijk – zoals we al heel vaak hebben benadrukt – om u elke dag te verbinden met de Aarde. Ga met blote voeten op de grond staan en adem een paar minuten lang diep en ritmisch in en uit, spreek uw dank uit naar de Aarde, omdat zij u in leven houdt en beschermt. Dit is iets waar de mensheid als geheel zich veel méér van bewust moet worden, want Planeet Aarde is uw thuis. Er is maar één Aarde en zij heeft behoefte aan erkenning en Liefde van haar bewoners.

Vraag elke dag aan uw Goddelijke Essentie om uw bewustzijn te verschuiven, zodat u uw persoonlijke omstandigheden kunt zien vanuit het hogere perspectief. Een hogere verbinding met het Goddelijke in u kan uw levenspad zoveel vrediger en harmonieuzer maken. Dit bevordert ook de eigenschappen van vertrouwen en moed in uzelf. Vertrouw erop, dat alles wat u en uw dierbaren ervaren gebeurt met een hogere reden en een hoger doel. Als we één heel belangrijke raad mogen geven voor deze tijden, dan is het deze: begin met het dagelijks beoefenen van het zegenen. Zegen elke omstandigheid waarin u zich bevindt en ga er in op zoek naar de gaven die het brengt. Zegen de geliefden met wie u uitdagingen ervaart, want zij zijn de moedige zielen die ermee hebben ingestemd om deze rol te spelen, zodat u uw zielenlessen kunt leren en ontstijgen. Zij doen dit omdat zij van u houden.

Zegen elke vogel, elk dier, elke boom, elke plant en elk levend wezen in uw onmiddellijke omgeving. Besef dat alles wat u ziet de Bron is van Alles Dat Is – in fysieke manifestatie. Dit is het beoefenen van de hoogste vorm van Liefde in werking … en dit is nu nodig. Sta niet toe dat u wordt afgeleid van deze oefening. Kom tot het besef en word u bewust van de cycli die zich voordoen op planetair- en seizoensgebonden niveau en werk ermee samen. U bent een onlosmakelijk deel van dit alles en uw Liefde helpt om het te behouden en te voeden. Kies ervoor om bij alles wat er zich voordoet te reageren met/vanuit Liefde.

Tot volgende week …

Ik Ben Hilarion
Deel de Engelstalige video-versie via deze link: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.