MQ: Welgekomen Veranderingen

Vanwege de aanhoudende vertragingen
zal er zodra de Gebeurtenissen eenmaal op gang komen
een toevloed van welgekomen Veranderingen zijn
door Mike Quinsey die zijn Hoger Zelf channelt

NAN 69: MQ - Welgekome VeranderingenKunstwerk: Van Gogh

‘Sommigen vragen waarom u door zoveel oproer heen moet om het Nieuwe Tijdperk te vestigen. Eenvoudig gezegd is dit het gevolg van een immense opruiming van het oude dat niet langer voldoet aan uw behoefte of aan zijn doel.’ ~ Mike Quinsey

15 April 2016

De verwachting van de mensen neemt toe en hun vertrouwen verbetert zo sterk, dat ze naar voren treden om het Licht te steunen. De waarheid begint naar boven te komen en de leugens en het verdraaien van de feiten worden niet meer zo gemakkelijk aanvaard als voorheen. De waarneming van de mensen over wat er gaande is legt nu de waarheid bloot, en zij hebben het vermogen om te onderscheiden waar foute informatie wordt verspreid. Dit zijn de aangekondigde tijden waar onthuld zal worden wat verbogen was, en hoewel het nieuws nog steeds grotendeels in handen is van de duistere kant sijpelt het soms toch door. Vele mensen treden af nu de duisteren bekend worden gemaakt, en dit zal verdergaan tot het punt wordt bereikt waarop hun plek kan worden ingenomen door Lichtwezens. Dit gebeurt nu al op kleine schaal en heeft heel vaak een domino-effect, waarbij anderen die hun daden verborgen hielden óók aan het licht komen.

Deze zaken vergen tijd om aan de oppervlakte te komen, maar dat zal mettertijd beslist het geval zijn. Sommige Lichtwezens bevinden zich nog steeds te midden van alles wat er gebeurt, maar er wordt hen vaak het zwijgen opgelegd door hen die nog steeds de waarheid willen verbergen. Toch verandert alles zelfs nog sneller dan voorheen, en de druk neemt toe op hen die de Illuminati steunen. Zij weten dat hun tijd beperkt is en hadden gehoopt om te ontkomen aan het verantwoorden van hun daden. Er is geen uitweg en zij zullen verantwoording moeten afleggen voor wat zij gedaan hebben, ook al trachten ze nog zo hard om de onvermijdelijke tijd van rekenschap te voorkomen.

Wat wordt er nu van u verwacht wanneer u het Nieuwe Tijdperk betreedt, met grote verwachtingen ten aanzien van Ascentie? Als u zich erop voorbereidt, dan zou u inmiddels het geheel van de mensheid moeten zien als Eén, als uw Broeders en Zusters. Dat is nodig, omdat er van u wordt verwacht dat u hen allemaal behandelt als gelijke en met Universele Liefde – en dat is niet zo moeilijk als het in eerste instantie misschien lijkt. Het betekent echter wel dat u elk vooroordeel moet laten vallen, dat u zou hebben ten aanzien van gelijk wie. Daar moet u zich op toeleggen, als u weg wilt komen uit de lagere dimensies. Het is de grootste stap omhoog die u kunt zetten en dat kunt u, als u het echt wilt.

Onthoud dat u uiteindelijk de lagere trillingen zult verlaten, wanneer de veranderingen zich voltrekken in uw aanpak en het begrijpen van spirituele inzichten. In elk geval is het uw onderliggende wens om terug te keren naar de Hogere Trillingen, omdat u voelt dat daar uw Thuis is, waar u kunt leven in vrede en niet gebonden bent door de problemen die bestaan in de lagere trillingen. Natuurlijk vormen die wel een deel van de ervaringen die u moet ontstijgen, als u vooruit wilt geraken. Zoals al eerder gezegd heeft u ermee ingestemd om af te dalen naar de lagere trillingen, met de verzekering dat – zodra u vooruit wilde komen – u daarvoor de nodige hulp zou krijgen. De tijd zoals u die kent werkt nu in uw voordeel, maar als u echt voordeel wilt halen uit het komende einde van de laatste cyclus en de kans om te Ascenderen, dan moet u uzelf er op toeleggen om het trillingsniveau te bereiken dat daarvoor nodig is.

Het kan lijken alsof u pas op de plaats maakt ten aanzien van uw evolutie, maar intussen boekt u toch vooruitgang. U heeft misschien uw ups en downs, maar vooruitgang is onvermijdelijk, immers: hoe meer ervaring u opdoet, des te beter bent u in staat om de weg te vinden naar huis … naar de plek waar u vandaan kwam om uw vaardigheden te beproeven bij het overwinnen van de uitdagingen waar u voor kwam te staan. Wanneer u eindelijk terugkeert naar de Hogere Dimensies zal alles u onthuld worden, want u bent zwaar beperkt geweest door de lagere trillingen en bent zelfs tijdelijk uw geheugen kwijtgeraakt. Sommigen van u hebben een ‘gevoel’ van ervaringen op een Hoger Niveau, en af en toe hebben ze er ook een herinnering aan. Dit komt soms door uw ‘uittreding’-ervaringen tijdens uw slaap, hoewel de meeste zielen die herinneringen niet kunnen meenemen als ze wakker zijn.

Sommigen vragen waarom u door zoveel oproer heen moet om het Nieuwe Tijdperk te vestigen. Eenvoudig gezegd is dit het gevolg van een immense opruiming van het oude dat niet langer voldoet aan uw behoefte of aan zijn doel. Toch zijn vele zielen nog terughoudend om los te laten wat zij kennen – en als dat hun keuze is, dan zal die worden gerespecteerd. Dit betekent echter wel dat zij niet op de Aarde kunnen blijven wanneer de trillingen hoger worden. Zij zullen dus ten gepaste tijde worden overgebracht naar een andere ‘Aarde’, waar zij hun gekozen ervaringen kunnen verderzetten. Zij zouden zich echt niet thuis voelen op niveaus die veel hoger zijn dan waar zij zich gemakkelijk bij voelen of als zij ervoor kiezen om de lagere dimensies te blijven ervaren. Wees ervan verzekerd dat zij nog steeds alle hulp zullen krijgen, zodat ook zij kunnen evolueren aan een tempo dat goed is voor hen. U staat nooit alleen in uw verlangen om te evolueren en u kunt altijd om hulp vragen.

Veel van de geëvolueerde zielen hier op Aarde staan klaar om anderen te dienen en hun plan verloopt naar wens, dus zodra het veilig is kunnen zij hun plannen in werking zetten. Dit betekent dat – juist vanwege de vele vertragingen – zodra de Gebeurtenissen eenmaal op gang komen er een toevloed van welgekomen Veranderingen zal zijn. Gratis energie zal in redelijk korte tijd zoveel veranderingen brengen, dat u nauwelijks tijd zult hebben om tussendoor te ademen. De stemming van de mensen zal veranderen van wanhoop in hoop, wanneer ze de veranderingen zien plaatsvinden die op volle snelheid zullen worden doorgevoerd met de hulp van de Galactische Vloot. De verspreiding ervan is geen enkel probleem, als u bedenkt dat u enorme faciliteiten ter beschikking heeft waarop u beroep kunt doen. De omvang van deze uitdaging om nieuwe apparatuur te verdelen zal gemakkelijk afgehandeld kunnen worden door hen, die erop wachten om u van dienst te zijn.

Politieke veranderingen zijn noodzakelijk, zodat de juiste mensen in functie zijn om ervoor te zorgen dat alles snel en efficiënt verloopt. Er is veel te veel ‘eigenbelang’ geweest, doordat er misbruik werd gemaakt van het voorrecht om het volk te vertegenwoordigen. Mensen met de juiste aanpak en goede bedoelingen wachten in de coulissen en zijn klaar om heel snel in actie te komen. Van ieder van u is precies bekend wie u bent, en doen alsof of u uitgeven voor iets anders zal u niet baten. Toch zijn velen van u bereid om zich toe te leggen op het werken voor het welzijn van anderen. Wees ervan verzekerd dat er op uw talenten een beroep zal worden gedaan, zodra dat nodig is. De mensen zullen vele vragen hebben wanneer de Waarheid begint door te dringen, en dat is waar de mensen die al verlicht zijn hulp kunnen bieden.

Dit zal nog steeds een jaar worden om nooit te vergeten, en hoewel niet alles zich even snel manifesteert als bedoeld was, kunt u er zeker van zijn dat er veel gaande is achter de schermen. We kunnen in elk geval stellen dat u niet teleurgesteld zult zijn, wanneer de Lichtwezens zich eenmaal veilig genoeg voelen om hun projecten door te zetten.

Dit bericht komt via mijn Hoger Zelf. Ik laat u nu met Liefde en Zegeningen en dat het Licht mag stralen over uw dagen en uw Pad naar voleinding.
In Liefde en Licht.

Mike Quinsey
http://michealquinsey@pobroadband.co.uk

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.