MQ: De tijd is gekomen

De tijd is gekomen waarop elke ziel die de Waarheid zoekt
grotendeels zijn eigen leraar zal worden
door Mike Quinsey die zijn Hoger Zelf channelt

MQ: 2016 05 20 - De tijd is gekomen

20 mei 2016

Wees ervan verzekerd dat alles heel goed verloopt en dat er nog steeds veel gebeurt achter de schermen. Zoals wij het zien zouden de komende twee maanden wel eens de meest belangrijke kunnen zijn van de laatste tijd. Er wordt verwacht dat de gebeurtenissen voldoende gevorderd zullen zijn, zodat er een aankondiging kan worden gedaan die het begin zal vormen van veel méér, hetgeen de Waarheid in de openbaarheid zal brengen. In werkelijkheid is er helemaal geen tijd verloren gegaan, aangezien er veel heeft plaatsgevonden dat buiten het bereik van de Duisteren lag. Inderdaad, met het verstrijken van de tijd is hun macht heel snel afgenomen en het werk van de Lichtwerkers gaat op volle kracht vooruit. De energieën van de Nieuwe Tijd brengen de Waarheid naar buiten, hetgeen resulteert in een verhoging van de trillingen.

Er is veel vooruitgang tegengehouden, maar die komen nu naar buiten en een heel belangrijk deel daarvan wordt verspreid door de Keshe Foundation. Gedurende vele jaren zijn hun uitvindingen onderdrukt geweest maar dat is voorbij, aangezien ze nu op grote schaal worden verspreid door mensen die ervoor willen zorgen dat ze bekend raken bij het grote publiek. Zij worden nu onder de aandacht gebracht van vele bronnen die de mogelijkheid hebben om ze te vervaardigen. Hun verspreiding kan dus niet meer worden gestopt en steeds méér mensen raken zich bewust van hun bestaan. Het is slechts een kwestie van tijd totdat er een aantal officiële aankondigingen kunnen worden gedaan, zodat ook het publiek dit te weten komt.

Naarmate de trillingen hoger worden, ontwaken er ook méér mensen tot de Waarheid en dit kan niet langer worden tegengehouden. Men heeft u zo lang doen geloven dat u spiritueel tekortkwam, maar niettemin is de groei in inzicht enorm toegenomen, ondanks de pogingen om u klein te houden. Voor hen die de Waarheid zoeken bestaan er veel betrouwbare bronnen op uw internet – u hoeft alleen maar uw intuïtie te volgen. Mettertijd zal enkel de Waarheid overblijven, maar tot dat punt bereikt is zal er nog verwarring bestaan omdat de eeuwenoude onderrichtingen nog steeds worden aangeprezen. De tijd is gekomen waarop elke ziel die de Waarheid zoekt grotendeels zijn eigen leraar zal worden. Toch heeft het uiteraard ook voordelen als gelijkgestemde mensen elkaar vinden.

Momenteel wordt de wereld overspoeld met problemen die nog voortkomen uit de oude energieën, maar naarmate deze worden opgeruimd zal de vrede die u zoekt tot stand komen. Dit kan een onmogelijke taak lijken, maar indien nodig kan alles in één beweging worden veranderd om een einde te maken aan confrontaties en oorlogen. Heel binnenkort zal er vrede komen en dan kunnen de veranderingen in hoog tempo komen doorzetten – en u zult verbaasd staan over hoezeer alles vooruit is gegaan in de tussentijd. Het was bekend dat dit ogenblik in de tijd bereikt zou worden en alles is in gereedheid gebracht. Al uw offers en inspanningen om vrede te brengen op Moeder Aarde zullen spoedig vervuld worden en er zal een grootse Nieuwe Tijd aanbreken, die voor iedereen duidelijk zichtbaar zal zijn.

Ga door met uw werk, nu de eindmeet in zicht is en vele zielen u toejuichen. U wilde vrijwilliger zijn voor de Lichtkrachten, terwijl u wist dat deze tijd u uiteindelijk zou bevrijden uit de klauwen van het Duister. U heeft als het ware ‘uw tijd uitgediend’ en binnenkort zult u al de voordelen ervaren van uw toewijding aan deze taak. Het zou altijd al een bevredigende afronding kennen en u kunt vooruitkijken naar een spannende tijd, nu de oude energieën langzaam wegdrijven. Het zal niet worden toegestaan dat die tussenkomen in de vooruitgang, en mettertijd zullen hun handelingen slechts een vage herinnering zijn die naar het verleden verwezen is.

Een aantal van de positieve tekenen waar u al zo lang op wacht en die de ware vooruitgang onthullen die er bereikt is, komen dichterbij. Voor veel mensen die weinig tot geen interesse hebben gehad in hun toekomst, zullen de ontwikkelingen zowel een schok zijn als verbazing brengen. Maar zij zullen al snel gaan inzien hoe groots de situatie is en zij zullen de veranderingen vreugdevol verwelkomen. De toekomst zal lijken op een droom die uitkomt, aangezien de Duisteren zullen worden afgehouden van hun plan om de mensheid blijvend gevangen te houden. De meesten onder u zullen wel weten hoezeer uw vrijheid u werd afgenomen. En nog méér hoezeer u bent afgehouden van het genieten van de vooruitgang die gedurende de voorbije 70 jaren is bereikt. De Cabal heeft u in het duister gehouden en heeft enkel nieuwe technologie toegelaten als dat in hun voordeel was. Zij werden daarin bijgestaan door hen die geen zin hadden in meegaan met hun tijd en bang waren om hun winstgevende zaken kwijt te raken. De grootste verandering die alle mensen zal raken, is die met betrekking tot uw energievoorzieningen. U zult gratis energie gaan krijgen – dat zal niet lang meer duren en sommige apparaten zijn nu al beschikbaar.

De veranderingen die wachten om te worden aangekondigd zullen iedereen samenbrengen, en de toestand van ‘rijken’ en ‘armen’ zal niet meer aanvaard worden. Niemand zal worden vergeten en uiteraard krijgen de meest behoeftigen daarbij voorrang. Iedereen zal uiteindelijk al het nodige hebben om aangenaam te leven. De rijkdom van de Planeet zal voor iedereen zijn, evenals de nieuwe technologieën die een aangename levensstandaard zullen brengen. Wat ook uw huidige bestaansniveau is, onthoud dat dit deels karmisch is en ook moest zorgen voor de ervaringen die u nodig heeft om te blijven evolueren. In werkelijkheid houdt u nooit op met leren, maar de oude cyclus is beëindigd en wordt al vervangen door een nieuwe.

Houd vol nu de oude levenswijzen nalaten, en weet dat de opruiming nodig is om plaats te maken voor het nieuwe. Er werken vele verschillende beschavingen samen met Moeder Aarde om de veranderingen te brengen die alles en iedereen ten goede zullen komen. Niets van de oude trillingen zal overblijven, aangezien alles verheven zal worden tot een Hoger Niveau. Dit zal 1000 jaren van vrede inluiden, en tijdens die periode zult u een prachtige tijd genieten van geluk en resultaten waar u nu alleen nog maar van kunt dromen. De Hogere Wezens staan aan het roer en zij maken niet zomaar beloften die ze niet kunnen waarmaken. Uw tijd is gekomen om uw oude manier van leven achter te laten en te gaan genieten van Hemelse zaligheid.

U heeft op Aarde kunnen genieten van schoonheid, maar dat is niets in vergelijking met wat u te wachten staat. Het is moeilijk om dingen te beschrijven waar u geen geschikte woorden voor heeft, maar wat ook uw voorstelling of ideeën hierover zijn – de Waarheid is veel grootser. Denk groots en beeld u een toekomst in die voorziet in al uw behoeften, en waar u niet dag na dag hoeft te werken om dat te bereiken. De belangrijkste reden hiervoor is dat de behoefte aan geld langzaam zal verdwijnen. U bent slaven van het geld geweest en dan nog beschikten zovele mensen niet eens over de basisbehoeften om te overleven. Dat moet natuurlijk veranderen en dat zal ook heel binnenkort gebeuren. Blijf rustig en positief, ongeacht wat er om u heen gebeurt. Er zullen wel Aarde-veranderingen zijn, maar de Galactische Troepenmacht staat klaar om die tot een minimum te beperken. Eventuele negatieve voorvallen zullen ook maar kort van duur zijn, en indien nodig zult u hulp ontvangen.

Dit bericht komt via mijn Hoger Zelf. Ik laat u nu met Liefde en zegeningen en moge het Licht stralen over uw dagen en uw pad naar voleinding.

In Liefde en Licht.
Mike Quinsey

michealquinsey@pobroadband.co.uk

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.